Szia T.Márta!
Budapestről autópályán mentetek?Valami útvonalat írhatnál,mert arra törekszünk minnél kevesebb legyen az odaút.Szerintem mi is felmegyünk Pestre és onnan autópálya ameddig lehet.
#1355162010-05-25 15:36:31 Válasz a #135479. hsz-ra
Szia Safarne!
Röszkénél mentünk át, Szerbia - Macedónia. Az utikalauz.hu-ba menj be és Szekeres István leírását tanulmányozd. Mi is az alapján mentünk és teljesen korrekt.
...ujra itt...Neoi Pori és Platamon...immár, május végén kellemes 26-28 fok körüli,szinte már nyárias meleggel fogadja az ide erkezőket.A tavernák, kávézók és a part is benépesült, hogy végre megjött a jó idő....elengedhetetlenül itt a nyár ismét, viszont van ami állandó: a helyiek rendületlen kedvessége, az ismerős arcok, helyek...mintha megállt volna az idő...és persze a visszatérő kedves vendégeink rendithetetlen szeretete Görögország iránt jelzi, hogy ide jó visszajönni.. újra és újra.....
#1358682010-05-27 18:58:51 Válasz a #135846. hsz-ra
Szervusz Erika!
Gratulálok, ezek szerint sikerült újra kimenned, még 97 nap és újra találkozunk. Addig is tudósíts bennünket, mert minden hír örömet okoz. Addig a pár percig míg olvaslak, újra ott vagyok Nei Poriban. Könnyebben kibírom azt a sok napot, ami még hátravan az utazásig. Lényegesen változott valami??? Az árakra én is kíváncsi vagyok, ha tudsz írj.
Legutóbb vscotina szerkesztette (2010-05-27 19:01:01), összesen 1 alkalommal