#1915582012-07-19 10:29:46 Válasz a #191557. hsz-ra
Szia Csenta!
Mi szeptember 11-én megyünk Zakynthosra. Laganason a Vossosba leszünk. Gondolom akkor ti még ott lesztek. Busszal vagy repcsivel mentek? Mi repülővel. Már alig várom, csak olyan messze van még szeptember.
#1915702012-07-19 11:46:00 Válasz a #191559. hsz-ra
Szia Csenta!
A Vasso Laganas melyik részen van? Hátha összefutunk! Mi most megyünk először Zakynthosra és a Dias Zeusszal megyünk szeptember 11-től 25-ig. Gondolom nektek akkor már vannak bevált törzshelyeitek. Szívesen veszek egy-két tippet, hogy hol érdemes enni, vásárolni
Ha a Blue Waves (vagy a Vossos) utcáján lemegyünk a tengerpartra és balra, Kalamaki irányába indulunk, ott van egy kis patak. Azon át lehet jutni gyalogosan vagy mély a vize (bokáig érőnél) mélyebb? Vagy van híd rajta? A gugli map-on nem látni hidat.
Új vagyok még az oldalon és azért regisztráltam, hogy a segítségeteket kérjem ill. véleményt gyűjtsek össze, mielőtt utazunk. Ketten a párommal, szeptember elején, közepén készülünk Zakhyntosra utazni busszal. Eddig még nem jártunk ott és ilyen hosszú útra busszal sem mentünk. Tudnátok ajánlani utazási irodát, közvetítőt, akikkel érdemes utazni? Esetleg apartmant, ami nem túl drága és igényesebb, tiszta állapotban van?
Köszi szépen, megnézem az oldalukat. Közben írtam már két közvetítőnek, utisugó.hu és a Télen - Nyáron utazási irodának árajánlatért, Róluk nem hallottál esetleg? Megnéztem Grand Tours buszmenetrendet, pénteken fel lehet szállni Budapesten is. Buszokról valami pozitívum, esetleg negatívum?
Megkérdezhetem ti hol szálltok meg? Én az Ibéria és Blue Vawes apartmanokat néztem. Ezekről esetleg valami infó?
#1916342012-07-20 11:33:07 Válasz a #191557. hsz-ra
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot! Régóta olvasgatok itt a fórumon és sok hasznos infót is szereztem tőletek, amit ezúton szeretnék megköszönni, mint Zakynthosra először utazó. Mindenkinek aki még ezután megy, nagyon jó nyaralást kívánok!
Centa és Grail!
Barátnőmmel mii is Szeptember 7-én indulunk repülővel és 18ig leszünk Agios Sostis/Zante Sun- ban. Még 48nap van az indulásig, meg őrülök, soha nem akar eltelni, de ha azt veszem hogy mikor lefoglaltuk akkor még 202nap volt, úgy már nem is annyira vészes.
Kitartás!!!