A Gelát csak kivülrõl láttam.Sajnos nincs tapasztalatom róla.Igaz,hogy közel van a parthoz,de szerintem ott elég koszos a víz,viszont nagyon közel vannak a homokdûnék.Csendes helyen van,5 perc sétával elérhetõ a központ.
Motort 15 és 20 euroért lehetett kölcsönözni Jim-nél.A 20 eurós erõsebb volt,de az emelkedõkön ezzel is csak hússzal tudtunk menni.Félelmetes milyen szerpentinek vannak,de nagyon élveztük.
A nagy strandra jártunk fürdeni.Minden reggel takarították,összeszedték a hínárokat.Igaz délutánra újra egy csomót kihozott a víz,de legalább reggel tiszta volt a part.
Jaszasz!
Megerkeztunk Korurol, Moraitikaarol, a Margarita apartmanbol. Tenyszeruen: kivul belul szep, torolkoko, WC papir van, hetente haromszor (hetfo, szerda, pentek takaritas), szerdan torolkozo csere van. Tenger (strand 2-3 perc setara), tiszta, kavicsos 2-3 meterig, utana homokos. A foutcan levo tavernak mellett javasoljuk az ofaluban (templom felett) levo Village Tavernat, Nikosz a tulajdonos (angol, nemet, stb) a kaja kituno!!! (a bor is)
Hát zenés hely az van.De csak bárok.Az angoloknak.Ez nem tetszett Korfuban.Minden az angolok köré épült.A parton is osztogatták a szórólapokat.Idegesített minket,hogy miközben fekszel a nyugágyon és napozol(alszol),jönnen az angolul beszélõ fiatalok és próbálnak rávenni ,hogy este menjünk bárba,mert náluk a legolcsóbb a cocktail.Az éttermek is tartanak görög esteket.Az hangulatosabb.Mi a Kateriniben voltunk.Minden este 20-24 között a közelünkben lévõ szállodában tartottak zenés esteket.Szerintem egész Sidari hallotta, olyan hangosak voltak.Minden este a cowboy-cowboy dalra aludtam el.Mikor haza jöttünk már "hiányzott" is.
Az Elektra apartman eléggé egyszerûen berendezett.Az utcafronti szobák elég zajosak,és május végén épp építkeztek közvetlen mellette, ezáltal sokszor nem volt víz!
Jó viszont hogy a tengerre néz, és lehet használni a napágyakat.
Mi a San Remot, a Memoriest, de leginkább a Sea Breez éttermet ajánljuk.
Sziasztok!Kicsit meglepõdtem az árakon amit írtatok/írtál...
Asszem itt válaszolok ismét azoknak akik azt kérdezték miért megyünk mi elõszezonban...hát nem bántam meg!20 euróért mi autót béreltünk május végén, és a BBQ hajókirándulást kaptuk 20 helyett 18 euróért.Aqualand 25 euró volt, délután 15:00-tól pedig 18 euró.Ennyit jelentene a fõszezon?Nem semmi....
szia az elektra apartmanról nem tudsz semmit elvileg a tengerparton van az infokat köszi, a motorhoz kellet jogsi és még egy az üvegfenekü hajó az mennyi volt
2 személyes Kimco robogót béreltünk,20 euro egy napra.Kibéreltük 3 napra,de igy is csak a sziget északi részét jártuk be.Korfu város nagyon tetszett.Az üvegfenekü hajón is voltunk.A Bella Vista kilátóból néztük meg Paleokastricát.Gyönyörû.Voltunk a Sidari melletti Sunset Beachen.Tényleg szép a naplemente.Elmentünk a reptér melletti hídra repülõket nézegetni,hajóval átmentünk az egérszigetre.Sok helyet bejártunk egyénileg.Ismerõseink voltak görög esten,nekik nagyon tetszett és a hajókirándulás is.
Árak:Nagy sziget körút-37 Euro,BBQ hajókirándulás-37 Euro,Görög est-37 Euro,Korfu by night-30 Euro,Albánia-66 Euro,Aqualand-35 Euro,Búvárkodás-45 euro,Hegyi szafari-35 Euro.
Jártunk a Kapitányban, a San Remoban, a Memorisban.A Kapitány nagyon szar,az idegenvezetõ mégis azt ajánlotta.A Memoris elég jó,a San Remoban ettünk a legtöbbször.Elfogadható áron hatalmas adagokat adnak.Gyros pitában:kicsi-1,90 nagy-3 euro.Gyros tál 6,5 euro két személyes adag.A sör mindenhol olcsóbb,mint az üditõ:1,5-2 euro.Napágy és napernyõ:2,5 euro/db a strandon.Hiányoltam a pékséget.Friss zsemlyét 8 óra után tudtunk venni a super marketben.A sokat emlegetett Sconto market be volt zárva,ezért a benzinkutnál lévõ 2 diszkontba jártunk.Sokkal olcsóbb mint a supermarketek,melyek közelebb vannak a parthoz.
Melyik éttermekbe jártatok és szerintetek melyik jó körülbelüli árrak PLvacsora két före, super market melyek olcsok ,sör üditö ja és voltatok FAQ-on és ha igen melyiken és hogy tetszet,ja és béreltetek valamit ha igen mit moci vagy kocsi elöre is köszi a válaszod ha eszembe jut valami akkor még szeretnék kérdezni ha nem gond
Szia Rocky remélem jol éreztétek magatokat és szuper volt a nyaralás lehetne -e kérdezni töled egy pár új infó érdekelne én augusztus végén megyek és az új info az mégis csak új elöre is köszi