Nagyon jó nyaralást kivánok, és ha lehet tankolj fel euróval, Tolo nekem nem jött be, véleményem szerint egyetlen előnye, a tenger. Ezenkivül innen a legjobb megközeliteni az Ókori görög müemlékeket, meg Athént. Ha tehetném ujból, Spártát és környékét nézném meg. Az egész sziget történelme fantasztikus.
Szia: vikso
Köszi Vikso!
Valójában rengeteg csavargást tervezünk, a közelebbi és egy kicsit távolabbi környéken, némi fürdéssel megspékelve.
Még van időm alaposabban beásni magam a témába. A tervek nagyjából már megvannak, aztán majd eldől mit valósítunk meg belőle.
Csütörtökön van az athén, Pénteken az epidarusz korinthosz mykene, és vasárnap a hydra spetzes, de én ott kicsit összevesztem a kinti telepített emberkével mert az athént nem indították el és bizonytalan volt hogy a többi lesz e... mondtam hogy ez nem így működik mert jelentkező számhoz kötötték... amit előre nem közöltek és az utazási szerzben sem volt benne
tehát keressétek meg agiékat a grandosokat culture travel fő utca és ott foglaljatok nekik szerdán meg az athén pénteken a korinthosz epidarusz és ott áthajózol a csatornán és vasárnap a hydra spetzes
kroninthosz epidarusz nemea 54 eu jeggyel belépőkkel cakkunpakk ha van diákod 44 eu
hydra 34 körül
athén szintén kb 40
én ágiékkal mentem a korinhoszra epidaruszhoz, és vasárnap hydrara sajna nekem az athén elúszott
Vélemény: az epidarusz korinthosz, nemea sztem remk egésznapos kirándulás.
a hydra spetzes 2.5 órát hajózol hydráig ott vagy 2 órát mászkálhatsz a hajónál bemutatják mikor kell visszaérned majd egy óra spetzesig hajózol, ott vagy 1.5 órát majd visszahajózol 1.5 kb nekünk eza progi 9.30-19.30ig tartott de ott nincs a képviselő veled és láttunk delfineket is ugrálni...
az út 25 óra volt néhol jobb a határokon a személyi néhol az útlevél én vittem mindkettőt. vissza 21 óra latt elértük a magyar határt.
Wifi van sok helyen az apartmanokba csak kérd el a kódot a telepített emberkétől.
szúnyogriasztót vigyél füstülőt és elektromosat... nincs nagy invázió de este kelhet.ha bármi még infó kell árak stb írj...akár emailbe is animalzoli@hotmail.com
mentes víz legolcsóbban 6*15 liter 1.14 euro
kenyér 1.40
croassan 1.10-1.90
dinnye 0.30 cent
bubis víz 2.5-3.5
frappé 2 eu
gyros 2 eu grill houseba azu egyik legjobb bár ettem 3 helyen
muszaka 6.5
pólók törölközők 7 eu
vizibicikli bérlés 7 eu
motorcsónak 10 eu per csónak/óra mi ezt kipróbáltuk és nem kell engedély csak megmutatják hogy működik oszt annyi..
autóbérlés 35 eu a legkisebb kocsi.. de nincs kilométer korlát
ahol van ott 28 és 100km a korlát
buszjegy naplfionba 1.60
koktélok 6 eutól indul
Este a zuhany alatt:) én kb 3napot tudtam strandolni majdnem:) amellett hogy 2szer motorcsónakáztunk az epidavroszt agiéknál fizettük a kinti culture travelnél mert csak náluk szól így a program nemeaval ott 5 bort kóstoltok meg és lehet is venni.
Ez szuper! Igaz, hogy mi az Apollonnal megyünk, de a fakultatívokra Agniéknál szeretnénk befizetni. Athén, Hydra meg a körút. Azonkívül saját szervezésben Napflió. Persze az esti zuhany is jólesik, de valahogy nem igazán arra vágyok.
a tenger vize meleg és tiszta, mi 11.44kor indultunk el pestről és görög idő szerint másnap 13.45re értünk ki. volt 5 pihimegállónk de kifelé tettünk le utast larissaba és neioporin. tehát az 50 fős buszból 34 mentünk toloba. visszafel 9kor el kellet hagyni az apartmant görög idő szerint és csak 15.30kor indultunk hol ott a busz beért szintén 2re, hazafelé vettünk fel utast athénba neiporin és paralian. magyar idő szerint tegnap 3kor értünk pestre.
Köszi Kazoo az információkat, ez mind nagyon hasznos számomra. Ezek szerint úgy kell készülni, hogy több helyre is bemegy a busz, nem csak Tolóra. Mikor odaértetek volt valami tájékoztató, vagy ismertető az idegenvezető részéről?
igen volt 2re értünk oda és 3kor volt egyből szal szó szerint bedobtuk a bőröndöket és indultunk is....de mint később kiderült nem értünk semmit vele...a buszon oda és vissza is ültetési rend volt bár visszafel úgy jött ki hogy ugyan oda kellett ülnünk...visszafel még megálltunk a duty freebe szal lehet azzal is számolni...pl ami jó volt hogy kint a cipuro 10-11-12 eu a freebe 8
Gyorsan számolok: szerda fürdés, csütörtök Athén, péntek Epidavroszi körút, szombat Napflió-piac, vasárnap Hydra, hétfő fürdés.
Elég szoros az időbeosztás, de nem szeretnék semmit sem kihagyni.