...A Laganasi főutcán van egy pékség! Ott van mindenféle süti. Kb. a tengertől elindulva 1oo m -re. Mi csak ezt az egyet találtuk és az ildi53 fotóknál megtalálod. Üdv.
Köszi. Írtam Neked pü-t. A képeid valamiért most nekem nem töltődnek be rendesen. Később visszanézek.
#1919682012-07-23 21:48:56 Válasz a #191570. hsz-ra
A főúton van egy jó étterem vagy is inkább büfé szerű Panos a neve ha jól emlékszem,ott finom a gyros tiszták és jó a kiszolgálás is.Be is lehet ülni.
2 éve jók voltak az árak is.
Van Lidl is de az nem Lganasban van kicsit arrébb a főváros felé,aki autót bérel azzal gyorsan elérhető.
Laganasban van cukrászda,pékség Mc Donald s is.
Volt egy diszkont bolt is DIA a neve az is a főúton.
Aki szeret discóba menni és szórakozni az talál kedvére valót.
Remélem segitettem.
Dettix! Hol láttad, hogy 25 fok lesz kint? szerintem az téves lesz! Mikor mi mentünk, akkor is az időkép 31 fokot írt, közben kint 35-36 fok volt......kánikula....ez az idő még pont elviselhető volt így, hogy jártuk a szigetet. Az utolsó 3 napban már sokkal melegebb volt és ezt a robogón ülve és repesztve is lehetett érezni, volt, hogy szinte forró volt a levegő!
Azoktól érdeklődnék, akik voltak hajókiránduláson, hogy tudnak-e a hajón mentőmellényt adni, vagy jobban járok, ha veszek itthon egyet és viszem magammal. Valamennyire tudok úszni, de félek a mélyvízbe, viszont a fürdőzést a nyílt vizen nem szeretném kihagyni.
Jó időtök lesz Dettix, júliusban tényleg naon kevés esély van rá, hogy elromoljon az idő Az utolsó 1 hét volt nálam is kritikus, idegtépő, türelmet nem ismerő indulás előtti éjszaka szinte semmit nem aludtam az izgalomtól.-)