#1239132010-01-20 18:04:03 Válasz a #123910. hsz-ra
Én szeretem mind a kettőt. Sarti egy kicsit nyüzsisebb. Bár kicsit elfogult vagyok vele szemben, mert Sartin volt életem első Görög nyaralása. Viszont ha tehetitek nézzétek meg Toroni partját is, nagyon finom! És este pedig kivilágítva a rom nagyon gyönyörű!
Olvastam, h tavaly egyedül voltál Toroniban... Nem volt rossz egyedül kimenni, és egyedül nyaralni? Idén én is egyedül tervezem a nyaralást ezért kérdezem.. Te mivel nagy Görögország rajongó vagy mit ajánlasz üdülőhelynek?
Olvastam, h tavaly egyedül voltál Toroniban... Nem volt rossz egyedül kimenni, és egyedül nyaralni? Idén én is egyedül tervezem a nyaralást ezért kérdezem.. Te mivel nagy Görögország rajongó vagy mit ajánlasz üdülőhelynek?
Előre is köszi:)
Szia!
Láttam, több helyen is érdeklődtél. Választás szempontjából szerintem fontos az életkorod, az hogy inkább kirándulni szeretsz vagy inkább feküdni a napon, bérelsz-e majd autót, motort, a nyüzsit, vagy a csendet szereted inkább. Mert úgy lehet választani ezen helyek között.
Isti!
Vaesznek teljesen igaza van. Először is azt kell eldöntened, hogy mit szeretnél. Ha ennek fényében felállitasz egy szempontsort, talán jobban tudunk neked segiteni.
Én már kétszer voltam Toroniban és imádtam. Eddig ez volt a legnyugisabb, legcsendesebb hely, ahol eddig jártam.
Dzsugi! Nem tudom pontosan mire vagy kiváncsi, de azért néhány dolgot leirok neked a Vangelisről. Az épület aljában étterem üzemel. Van recepció. Itt tudsz vásárolni bélyeget és itt fel lehet adni a képeslapot. Szobái átlagos méretüek. Minden szobában ingyen klima van. Van TV is, amelyen fogható a Duna-tv. A fürőben a zuhanyzón van zuhanyfüggöny. A konyharészben hütő, 2 lapos villanyrezsó és páraelszivó. Evőeszközök, tányérok, poharak annyi személyre, ahány fős az apartman. Egy kisebb és egy nagyobb lábas, serpenyő, szürő, reszelő, vágódeszka, kávékiöntő. Mi két fősben voltunk. Itt egy franciaágy, ami nagyon kényelmes volt. 2 éjjeliszekrény, egy ruhásszekrény, tükör és fésülködőasztalka. Egyébként tiszta, izlésesen berendezett. Az erkélyajtón szógyogháló és redőny is van. Az erkélyen müanyag asztal és székek. Szóval ennyi. Ha valami konkrét kérdésed van, csak irjál!
#1300582010-03-29 21:43:11 Válasz a #130011. hsz-ra
Szia!
Mi is ott voltunk. De szerintem Gudli minden infót elmondott. Mi az Apollónnal mentünk, Alex, az idegenvezető nagyon jó fej. Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel, megpróbálunk válaszolni.
#1300862010-03-30 08:20:09 Válasz a #130052. hsz-ra
Szia Gudli és vaesz!
Köszi az infókat.
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi. Nagyon kedvező áron találtam ide lehetőséget. És ami olcsó az gyanús. Múlt évben Parga volt a cél kétszer többet fizettem és nem voltam elájulva az apartmantól. Bár a naponta pottyanó hatalmas citromok, kárpótolták az apartman belsőt. Nekem rögeszmém egyénileg utazni, mert sokat csavargunk. Így a buszos utak nem annyira kötnek le. Chalkidiki harmadszorra. Sartit ismerem már voltam. Most nyugisabb helyet kerestem, ezért esett a választás Toronira. Ezért volt konkrétan a szállás a kérdésem
Most még tervezésben vagyok de látom itt is nyüzsög már az élet, vissza térek kérdéseimmel......
Sziasztok!
Végigolvastam az egész fórumot, viszont nem találtam semmit sem a Studio Castro apartmanról. Mi idén nyáron ide fogunk menni, juli végén és érdekelne hogy a Castro előtt milyen a part (mert elvileg 10 méterre van a part) kavicsos, sziklás vagy inkább homokos? Kétszer voltunk Sartiban, viszont azt vettük észre, hogy egyre lejjebb kerül ott is a színvonal.
Na szüval Valaki Studio Castro?
Előre is köszönöm a válaszokat!
#1304532010-04-05 17:32:38 Válasz a #130437. hsz-ra
Szia!
A Castro apartman aToroni déli végén van a vár elötti öbölnél a kikötő elött, a plázs homokos néhol apro kavicsos,mivel közel a kikötő elég sok sün van,de semmi baj mert onnan felfelé mentek és 50méterre már nagyon jó a part, ne aggodjatok nagyon jó helyre utaztok.
Mi 2007-ben voltunk Toroniban a párommal, akkor voltunk először Görögországban.
A Vangelisben voltunk, az elég közel van a tengerhez és a szobára sem panaszkodhatunk. Nagy nyüzsgés nem lesz, az tény, de ott legalább valóban ki tudja magát pihenni az ember.
EnciPenci, remélem jól írtam a neved, ha szeretnél képeket, írj privit, és ott megbeszéljük és küldök szívesen.
Azt viszont még leírnám, hogy ha valaki Toronit választja, akkor egy naplemente legyen beütemezve, az nagyon szép....
Toroni Vangelis Apartman érdekelne bővebben.
Környék ismerős, azzal kb. tisztában vagyok.
Szia Dzsugi!
Mi 2007-ben voltunk a Vangelis apartmanban, szerintem nagyon kellemes szállás, ha érdekel a fotóalbumomban találsz képeket is róla. A part is nagyon közel van, csak az úton kell átmenni, az éttermet észre sem lehet venni, hogy alatta üzemel. Biztosan jól fogjátok érezni magatokat, szerintem nagyon jó kis hely.