Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok . Képeket mikor tudsz felrakni az albumba Már nagyon várom a csodás Krétai táj és a tenger látványát. Vai-ban végül is voltatok???
Keke, megnéztem a képeidet. Csodálatosan szépek, nagyon nagyon jó minõségûek és jól elkapott pillnatok. Nagyon tetszeek!
A Samaria-szurdokban és Santorinin nem voltatok?
Írsz beszámolót? Szívesen olvasnám.
Ja, azt elfelejtettem kérdezni: A Larentzakis tetszett? Hol volt a szobátok? A miénk az elsõ emeleten, ha 13. számú képedet nézed az van ugye szembõl, akkor a lépcsõházhoz viszonyítva balra a sarkon, ahol két erkály van. A tietek??? Hátha ugynaz volt?
Bár már vagy 2 hónapja regisztráltam ezen az oldalon, de mégcsak most jutottam el odáig, hogy írjak erre a fórumra. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elnyertem egy tanulmányi ösztöndíjat és így fél évet Krétán tölthetek! Szeptember közepén megyek és az Iraklion-i fõiskolára fogok járni. Ha minden igaz Ammoudarán lesz a szállásom. Jelenleg ennyi biztosat tudok és azt a rengeteg információt amit az uti könyvekben olvastam. Nagyon szívesen vennék minden hasznos információt Iraklionról vagy Ammoudaráról, de akár az egész szigetrõl is, mert lesz idõm bejárni! (vagyis csak nagyon remélem) Nekem a saját élménybeszámolóitok az egyik legnagyobb segítség, így legalább megtudom melyek azok a helyek amelyeket tényleg érdemes megnézni!
Elõre is köszi minden segítséget!
95-ben voltunk Amoudarán, akkor semmi extra nem volt a faluban, normál üdülõfalu.
Iraklion egy betonrengeteg, de azért akad egy-két látnivaló a városban.
Hát ez kissé elkeserített. Itt mindenhol azt olvasom olyan gyönyörû minden erre te egy pici pozitív dologt se írtál. de sebaj ezt is kell hallanom. Amúgy azt hallottam, hogy Kréta legcsúnyább városa Iraklion, de majd meglátogatok szebb városokat is!
Kréta nagyon különös hely, nem véletlen, hogy már 4-szer jártam a Szigeten.
De Iraklion nem a legszebb városa és Amoudara sem, ettõl függetlenül, lehet, hogy Neked tetszeni fog mindkét hely.
Szia Keke! Most néztem végig a képeket,nagyon tetszettek,láttan jó néhány olyan helyet,ahol mi nem jártunk,és még nem is hallottam róla,amikor ott voltunk.De ez nem véletlen,10 nap nem lehet elég arra,hogy mindent lássunk,halljunk!Amit nagyon sajnálok,az a Falassarna strand,az valami meseszép.Nagy szerelmese vagyok aszép partrészeknek!Még nem fordult elõ,hogy 2-szer ugyanoda mentünk volna/jövõre kacérkodunk elõszörre ezzel a gondolattal-Sarti/ igy valószinüleg ez már kimarad,de köszi,hogy képeken láthattam!!!!!
Hát ki tudja? Valószínûleg nekem is ez lesz a véleményem a "fõvárosról", hisz mindenki azt mondja tényleg elég csúnya, zajos város, de azért remélem eljutok majd szebb városokba is és majd én is tudok ide írni saját tapasztalatokat! Mindenestre alig várom, hogy kimenjek fõleg, mert a görögök életvitele nagyon tetszik. Én is egy elég lassan ébredõs, sokáig alvós, szeretem az életet ember vagyok. Remélem kint is így vélekedek majd! És azért köszi az õszinte véleményt!
Szia Keke!
Nagyon aranyos vagy! Hidd el elõször én is nagyon örültem és csak utánna kezdett el benne motoszkálni az, hogy bár biztos nagy élmény lesz, sajnos egyegül kell megállnom a helyemet kint! Ne értsd félre nem vegyok egy elveszett lány, de azért egy idegen ország idegen nyelv! Remélem azért megbírkózok vele és szép helyeket is fogok látni!