Gyertek nyugodtan, de hozzatok meleg ruhát is! A fagyveszély ugyan messze még, de nincs már az a vad meleg...
Úgy értem, reggelente... Utána már okés...
Hát nem olyan sűrűn repkednek a mínuszok itt, mint otthon, de azért annyira nem kellemes, mint gondolnátok. Tavaly is majd befagyott a hátsóm... (pedig van ám sapkám, kesztyűm)
Mondjuk itt legalább még októberben, novemberben is egész jó idő van...
Sziasztok!
Régen nem írt ide senki, nekem is csak most jutott eszembe, hogy pár szóval összefoglaljam Pefkochorin átélt élményeimet, s még egyszer köszönetet mondjak azoknak, akik annak idején biztattak, amikor dilemmában voltam, vajon érdemes-e a szezon legeslegvégén utazni.
Szeptember 20-án, tehát viszonylag későn indultunk a kedvesemmel, nagy reményekkel, s nem is kellett csalódnunk. Az idő gyönyörű volt, egy hetes ott tartózkodásunk alatt mindössze egy nap nem mártóztunk meg a kristálytiszta Égei-tengerben. A városka hangulata, az ottani életérzés, a mindent betöltő nyugalom teljesen magával ragadott bennünket, esténként órákig sétálgattunk, elképesztően finomakat ettünk (időnként elképesztően olcsón), sok-sok emléket raktároztunk el, melyekből egész évben táplálkozni tudunk majd. Felejthetetlen élmény volt.
Mindenkinek, aki még nem járt Pefkochorin, szívből ajánlom. Aki pedig évek óta ott nyaral, tudja, miről beszélek
Mindenkinek szép napokat kívánok, s kellemes tervezgetést jövő nyárra
Üdv az erre tévedőknek .A következő nyaralást Pefkochoriba szeretném szervezni a barátaimmal.Hálásan köszönném ha irnátok mely utazási irodánál foglaltatok szállást,esetleg megközelítő árakat is szivesen fogadnák,vagy bármilyen információt.Köszönöm