Uhh,igen,ez így van...Itt néha tök nem hiányzik a buli,de Paralián 1 héten keresztül minden nap buliztunk És ez most sem lesz másképp,vagyis de,mert idén 2 hetet fogunk átbulizni
Itt hideg van....
Pöpi,tavaly a mi buszunk is lerobbant,de akkor nagyon sok,mert amikor jöttünk haza,akkor volt itthon az a nagyon nagy meleg,és ez vmi rosszat okozott a busznak(nem tudom pontosan,mi volt a baj),de jött helyette másik busz
én már kiéltem magam lehet öregszek mondjuk 23 leszek decemberben de nem vonz nem visz rá a lélek h elmenjek szórakozni jobban csípem a beülõs helyeket
Egyetértek veled Jaystorm...Lehet a 23-as éva fordulópont? Bár én régen sem voltam nagyon bulizós. Más az, ha haverokkal összejövünk valakinél, és úgy bulizunk, vagy beülünk és koktélozgatunk...
Csöpp most abszolút nem nyugtattál meg...Egy busznak nem szabadna lerobbannia a meleg miatt...Na, akkor 3 napi hidegélelem+ Biblia, és remélem Görögben robbanunk le, ha már muszáj, ott legalább jönnek értem...
Oksa, nem "félek" csak egyetlen pillanatot sem akarok elvesztegetni ebbõl a nyárból sem, nem akarok késlekedni, na meg persze nem szeretném az éjszakát egy Macedón hegy tetején tölteni a kecskepásztorok között...
Akinek nincs útlevel, és így nem jöhet át értem a határooooooon!
Ide mindig repcsivel jön, úgyhogy nem is akar csináltatni útlevelet...Valaki csak átjönne értem..
Jaystorm !Bár én 24 éves vagyok,de lehet azt pótoltam be,amit sokáig mellõztem !Egyébként amikor Goldban voltam szinte mindenki ült és beszélgetett !Csöpp,olyan jó neked,hogy 2 hétre mész .De ezt még párszor elfogom mondani!
Pöpi! Tudod már hogy hova ülünk be? Vagy a Szerelmesek parkjába akkor elmegyünk ?Nyugi mindenkinek !Nem vagyok szerelmes Pöpibe
Szerintem nem kell aggódni a buszok miatt. Jó járgányok azok.
Kezdem köztetek öregnek érezni magam én okt.-ben töltöm a 28 én már nagyon rég lenyugodtam, nem is voltam olyan bulizos. inkább beülni, biliárdozni, activity meg ilyesmi. De lehet, hogy azért lenézünk ilyen helyre is.