Tudom, hogy hülyén hangzik, de Sartin mikor 29 fok volt, a vízparton nem volt melegem. Fújt a szél is, s mikor kijöttem a vízből libabőrös voltam. Azt mondták hülye vagyok, de mit csináljak, ha szeretem a meleget!
Azoktól érdeklődnék, akik voltak hajókiránduláson, hogy tudnak-e a hajón mentőmellényt adni, vagy jobban járok, ha veszek itthon egyet és viszem magammal. Valamennyire tudok úszni, de félek a mélyvízbe, viszont a fürdőzést a nyílt vizen nem szeretném kihagyni.
Szia!
Igen adtak mentőmellényt és nálunk is sokan éltek ezzel a lehetőséggel. Én szoktam vinni egy kis felfújhatós párnát, bár tudok úszni, azért ez biztonságot ad a vízben. Tovább tudok maradni is és nem fáradok el. Jó utazást és nyaralást
Sziasztok!
A jövő pénteken indulunk Laganasba. A Vossos ap.-ban fogunk lakni. Tud valaki erről valamit írni? No és árakról?
Köszi: Éva
Szia!
A szállásotokról nem tudok mondani semmit, de az árak kicsit magasabbak mint a megszokott A kis markettekben aránylag egyformák az árak és a tavernák viszont nem drágábbak a parton lent, mint beljebb a városban Mi azt hittük, hogy ez fordítva van, de a harmadik estén rá kellett jönnünk, hogy a part és a tenger sem drágább
Mi a Vossoban voltunk júl. elején, egy átlagos színvonalú szállás, tágasabb szobákkal, balkonnal, az összes szoba a medencére néz, ami az udvaron belül helyezkedik el ( belső udvaros az apartman). Rögtön a bejáratnál van egy élelmiszerbolt, ahol figyeljetek, ha vásároltok és egy szemüveges fickó áll a kasszánál, akkor figyeljetek, mert annyira nincsen toppon, hogy mindig elszámolja magát ( bár lehet azóta már belejött ). Az apartan utcája a tengerhez visz, amit sétával 5 percen belül elértek. Béreljetek széfet, napi 2 euro, mert tőlünk sajnos eltűnt 50 euro, egyértelműen a takarítót vitte el. Nem sűrűn takarítanak, és a törölközőt sem cserélték, de kérésre mindent megtesznek! Röviden ennyi
Ez a mentőmellény dolog jó. Tavaly én is vízideszkával mertem belemenni a mély vízbe. Annyira szuper volt. Nem szégyenlősködtem, mert úgysem ismert senki, de nem nevettek ki. Viszont volt, aki miután látta, hogy milyen jól elevickélek, megbánta, hogy ő nem jött be. Tudok én is úszni, de mivel már felnőttként tanultam meg, sajnos a vízbiztonságom gyenge. Ha tudom, hogy nem ér le a lábam, akkor félek.
Mi is több embert úgy láttunk, akiken mellény volt, hogy mások segítették a vízben való haladásban. Dettix, ha nem tudsz úszni, akkor nem hiszem, hogy más megoldás jó lenne számodra!
Huhu, az szupi lesz:-) Ha megtehetitek, béreljetek motorcsónakot kettesben, 4 órára már lehet 40 euroért, könnyű a kezelése nagyon és olyan csodás helyere lehet vele eljutni:-) mi még barlangba is bementünk, ahol a lábunk is leért és volt egy kis part a barlangon belül (barlangpart) is ahová ki lehetett feküdni, nagyon szupi volt:-)
Ha esetleg béreltek, ellenőrizzétek le az üzemanyag mennyiséget mielőtt kiindultok.