Váltottál dátumot, a múltkor? Nem lehet, hogy ott volt a bibi?
A kisautókat 165€-re írja, inkább ilyet foglalj, mert ha már nem lenne, akkor csak nagyobbat tud adni, ezért az árért.
A 4 napos foglalást én sem értem, hogy lehet megoldani, de lehet, közben felajánlja még a napok számának változtatását. Esetleg csinálj próba-foglalást.
én május végén néztem a honlapot, illetve írtam neki, akkor még 5 napra 140 EUr-t mondott..
A helyszínen meg leírtam már, hogy 160ért akarta 5 napra..
De ez júniusra vonatkozott, július már főszezon, magasabb árakkal...
Köszi a választ, most már világosabb a dolog!
Azért is jó, hogy írtad, mert motorral szerettünk volna felmenni, az út minősége miatt, de így már lehet, hogy ennek a bérlési költsége kiesik, vagy kevesebb nap lesz.
jah és megjegyezném, a kocsik nem a legjobb állapotban vannak. LEgalább is a mienk össze vissza volt már horpadva, fék kissé nyikorgott, szervó recsegett.... és amikor mondtam a csávónak, hogy azért ezeket írjuk bele a szerződésbe, nehogy rám kenjék, csak röhögött, hogy neki az csak jó ha kár keletkezik a kocsiban, mert fizet neki a biztosító.....
igen kéremtisztelettel odafigyeltem
elnézést, tényleg nem akarom szétoffolni a topicot, csak próbálom megérteni a dolgok mozgatórugóját.
És sikerült konstatálnom, hogy stormybooyék még az előszezonnak számító árakkal találkozhattak Íme a megfejtés. Nem gondoltam volna, demégiscsak júniusban volt Elnézést mindenkitől, dehát minden jó valamira, ha másnak nem hát elrettentő példának: tehát a saját dátumomat jól állítottam be, csak stormybooyékét nem néztem.
Mea culpa. Mentségemre szolgáljon, hogy be vagyok sózva. Vagy ez nem mentség?
csendben leszek és figyelek, ma már nem vagyok beszámítható
Hmm.. Érdekes, hogy ilyen sok a szigeten a szúnyog... Korfun csak elvétve találkoztam velük, Zakynthoson egyel sem találkoztam.. Ezzel szemben Kefalónián szúnyog imbázió van.. Hát ennek nem igazan örülök.. De remélem a riasztó megteszi majd hatását.. Be is iktatom mihelyst kiértünk..
Mi is Lassiba megyünk és szintén a Minas-ba:)
Nagyon Köszönjük a beszámolót, részletesen leírtál mindent.
A repülőút mennyi idő kb? Myrtos kb autóval hány km-re van? Platia Ammos felé nem voltatok?
Ja, meg azt szeretném kérdezni, hogy a strand az apartmantól kb hány perces sétára van? Van valami híres costa costa beach? Az is lassi-ba van? Gyros Lassiba van? Ti gyalog sétáltatok be Argostoliba, állítólag valami hídon kell átmenni?
És az apartmanok amúgy tiszták voltak? Nem ilyen nagyon régies stílusú?
Medence nincsen úgy tudom igaz?
Bocsánat a sok kérdéssel:) Kecskét láttatok vagy szamarat? Üdv Mónika
De, mentség Legalábbis, nálam!
Egyébként mindenki be van sózva, még én is, aki még ....sok nap múlva megyek.
Ez abból is látszik, hogy lecsaptunk a hazaérkezőre, mint gyöngytyúk a ....
Most már lassan írnia kell Nikinek is.!
Még annyit kérdeznék, hogy az itthonról vitt szúnyogirtó megfelelt-e, a szúnyogok irtására? Mert tavaly a toloi szúnyogok csemegének tekintették, és még elkábulni sem voltak hajlandók.
Egy kis töri, régen argostoli mellett egy nagy mocsár volt,a mi teli volt maláriás szúnyogokkal. A híd megépítésekor, tiltakoztak erősen a módos argostoli-i polgárok, hogy akkor a hegyekből a pórnép beáramlik majd közéjük... lehet innen maradtak meg a szúnyogok, mára már természetesen nem maláriások, és mocsár sincs:) Engem Saminál a parton egy bögöly harapott meg, azóta is sebes a helye...
A strand nevek sajnos nem maradtak meg mert nagyon sokat kipróbáltunk:)
A repülőút 1óra 40perc.
Argostoli 45perc gyalog. A gyalogos híd Argostoliból a másik partra vezet át, nem Lassi felé. A hídat most felújítják, tele van munkagéppel..
Lassiban a Strandnál egyél gyrost, nagyon finom, 10 percre van az apartmantól. Makris gialos:)
Az apartman felszereltsége nem a legszínvonalasabb.. 2 kórházi ágy szerű vaságy volt betéve, másik szobákban volt ahol Franciaágy volt.
szúnyogháló nincs, légkondi van 5eur/napért, széf is van.
A fürdő egyben van a wcvel, zuhanytál nincs, így a víz folydogál mindenfelé
a wcpapírt nem lehet a wcbe dobni, külön gyűjtóbe kell dobni, a csapvíz enyhén sós, de ezek úgy tudom így vannak mindenhol Görögországban.
Myrtos beach 35km, 1 óra kocsival.
hangulatos kisváros, szép panoráma, és a templom is nagyon szép belülről. Amit tudni kell, csak délelőtt van nyitva. Ha skala felé jár az ember érdemes megnézni, útba esik..
mi raidet vittünk, az hatásos volt. De mások azt mondták nekik nem ért semmit az itteni szúnyogírto, és amit ott adtak az tökéletesen bevált.. az ára se vészes, szóval szerintem inkább ott vegyél.
Mi itthonról VAPE folyadékos,konnektoros szúnyogirtót viszünk,de általában kint is szoktunk venni sprayt. Tavaly Baygon-t vettünk,jó volt,előtte Tesa-t,az még jobb.
Az erkélyen van szárító kötél/drót és csipeszek?