Valaki vígasztaljon már meg, hogy ez a motsok idő, amit a kamerán látok Sartiban csak egy átmeneti dolog és mire megyünk már nem is fognak még a helyiek sem emlékezni rá
Valaki vígasztaljon már meg, hogy ez a motsok idő, amit a kamerán látok Sartiban csak egy átmeneti dolog és mire megyünk már nem is fognak még a helyiek sem emlékezni rá
Szia Shancho!
Hát vígasztalni ugyan nem tudlak,mert épp az előbb beszéltem az egyik barátnőmmel aki most is kinn dolgozik Sartiban, a narancsparton van a büfében és azt mondta,hogy habár mi szeptember közepén megyünk,de lehet hogy inkább sífelszerelést kéne vinnünk,mert lehet,hogy akkor már havazni is fog amilyen rossz odakinn az idő.ugyan is 3 napja esik az eső kisebb megszakításokal. De tudod,mint azt már itt sokan , én is sokszor tapasztaltam is odakinn, ez nem jelent semmit,mert ott pillanatok alatt jóra fordulhat az idő.
-Tehát ,csak pozitivan,és minden O.K.lesz.
Tavaly ilyenkor voltunk mi is Sartin és minden nap esett az eső. Nem kell megijedni, mert nem voltak hosszú esők, és az idő sem lett hűvösebb. Nem voltak nagy kiterjedésű esők, és emiatt mindig találtunk olyan helyet a félszigeten ahol nem esett az eső. szerencse, hogy autóval mentünk.
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, Sartin a szupermarketben lehet-e kártyával fizetni,
vagy csak kp jöhet számításba?
Évről évre jobb a helyzet kártya ügyben, de a helyedben nem alapoznék rá. A dombornyomottat sok helyen elfogadják. Autóbérléshez jobb is ha az van. Az elektron kártya logoja is sok helyen kinn van, de mégsem fogadják el.
Sőt...benzinkúton jártunk úgy, hogy a tankolás után, mikor nyújtottam a kártyát fizetéshez megvetően néztek ránk és kérdezték, hogy "cash"? Nem voltak hajlandóak 9 EUR-t kártyáról lehúzni.
A Sithon körút 20 Euro/fő, a Blue Lagoon 29 Euro/fő (ezek a Sithon Travel-es utak), a Kalóztanyás kalózhajózás pedig 28 Euro/fő.
A többi árra nem emlékszem
atti68 írta:
Fakultatív programokkal kapcslatban érdeklődnék, hogy idén milyen árban vannak. Akik már voltak kint írjanak róla egy pár sort.
Mi tavaly július vége felé voltunk, és állítólag a megérkezésünk napján volt a legmelegebb nap, 46 fok. Végig hőség volt. Előtte 2-3 héttel pedig minden nap esett az eső. Mi ezért választottuk már 3. szor ezt a júl. végi időpontot.
Sziasztok! Hát tényleg nincs valami jó idő. TEgnap délig nagyon meleg volt, fürödtünk napoztunk. Déltől felhő, este jó kis zuhé. Most is felhős még, de már szakadozik. Állítólag déltől kánikula, napsütés. (a búvár oktató srác volt itt,és Ő mondta)
Este görög estre megyünk, 30 euró per fő. Most kicsit fáj a gyomrom,tegnap megettem 10 perc alatt 4 bachlavát, most nem is tudok a kajára gondolni.....
Egyébként minden szuper, tegnap viharos volt a tenger, méteres hullámokkal, sokan fürödtek,én nem mertem, mert még a parton is olyakat dobott rajtam a hullám, hogy nyakig vizes lettem...
Köszönöm szépen a bíztatást. Remélem tényleg addigra meggondolja magát az időjárás és szebbre fordul. Kicsit kezd nevetséges lenni ez az idei nyíár...
Olyat már én is megértem, hogy reggel még be volt borulva, azután hirtelen nyár lett
Béreltünk egy bicajt, hogy ilyen borús időben úgy sem lehet fürdeni, de aztán idő előtt vissza kellett vinni, mert olyan meleg lett, hogy akkor már bicajozni nem lehetett...