Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5491
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180321 Üzenet linkje2012-03-01 08:29:22 

Azt nem tudod véletlenül hogy az egész ország területéről az ikarusz szállított?Nem a csatlakozó járatokra gondoltam hanem ami kimegy Görögbe.Az idénről még mindig nem tud senki semmit?
# 5492
Picimancs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180326 Üzenet linkje2012-03-01 09:48:37  Válasz a #180321. hsz-ra Előzmény #180321

Szia!
Kimondottan nem az Ikarosz buszai visznek.Ők kiadták tavaly alvállalkozóknak az utaztatást.Minket 1 vitt Győrtől Fehérvárig egy másik Fehérvártól Pestig a harmadig meg Pesttől Sartiig.Rendes Ikaroszos busszal Szegeden találkoztunk meg Szerbiában mikor az egyik busz lerobbant. Hazafelé meg megint hasonlóan.

# 5493
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180327 Üzenet linkje2012-03-01 09:52:06 

Köszi az információt,hát ez elég zűrős hogy egymásnak adják ki.Na de nekem csak az a lényeg hogy normálisan tudjunk utazni!
# 5494
Nedryenn
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180822 Üzenet linkje2012-03-12 13:52:32 

Sziasztok!Van közöttetek olyan,aki utazott már a Grand Tours-sal ? Az Ibuszról nem sok jót hallottam így lehet őket nem veszem igénybe! icon_biggrin.gif
Köszönöm szépen a választ! icon_wink.gif

# 5495
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180823 Üzenet linkje2012-03-12 14:51:12  Válasz a #180822. hsz-ra Előzmény #180822

Sokan utaztunk/utazunk a Grand Tours-al. Ha kicsit visszaolvasol, vagy beütöd a keresőbe az iroda nevét, rengeteg információt találsz.
Ha jól számolom, idén 5. alkalommal utazom velük és eddig még elégedett voltam minden általuk szervezett utazással.

# 5496
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180831 Üzenet linkje2012-03-12 17:43:26 

Én is elégedett voltam,ennél jobb nem is lehet.Korrekt,nagyon jól szervezett!
# 5497
Nedryenn
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180851 Üzenet linkje2012-03-12 20:09:31 

Köszönöm szépen a válaszokat!Még új vagyok és kissé zöldfülü az ilyen dolgokban,igyekszem majd! icon_smile.gif)Az Ibuszról nagyon sok rosszat hallottam,hogy például reggel kirakják az embereket a szállodából/apartmanból és délutánig nem is tudnak semmit az indulásról,remélem itt nem lesz ilyen,hanem azért rendezettebben tudunk majd indulni! icon_smile.gif
# 5498
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180865 Üzenet linkje2012-03-13 09:09:06 

A Grand Tours eddig még jó és megbízható volt, remélhetőleg továbbra is így lesz!

Az egyik elfogadható árú utazási iroda, de ennek természetesen ára van. Ne várjunk olcsó szállástól 5 csillagos minőséget. Illetve a görögországi apartmanokat ne hasonlítsuk a nyugat - európaiakhoz!

# 5499
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180868 Üzenet linkje2012-03-13 09:55:49 

Nedryenn írta:
Köszönöm szépen a válaszokat!Még új vagyok és kissé zöldfülü az ilyen dolgokban,igyekszem majd! icon_smile.gif)Az Ibuszról nagyon sok rosszat hallottam,hogy például reggel kirakják az embereket a szállodából/apartmanból és délutánig nem is tudnak semmit az indulásról,remélem itt nem lesz ilyen,hanem azért rendezettebben tudunk majd indulni! icon_smile.gif

Szia!
Azt minden utazási szerződés tartalmazza, hogy 9 óráig el kell hagyni a
szobákat. Ez azért van, hogy az aznapi érkezők tiszta szobába tudjanak
becuccolni. Az viszont a telepített idegenvezető személyiségén múlik, hogy
mennyire tájékoztatja,-vagy nem,- a már haza indulókat icon_lol.gif icon_cry.gif . Ez szerintem nem utazási iroda függő.
Jó nyaralás kívánok. icon_cool.gif icon_cool.gif

Üdv.
czoki

# 5500
Kucó
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180871 Üzenet linkje2012-03-13 11:03:00 

Mi már 3* utaztunk az IBUSZ-szal, és semmi hasonló problémával nem találkoztunk.
Bátran merem őket ajánlani! icon_smile.gif
Sőt Zakynthoson benn is maradhattunk a szobánkban délutánig, amíg jött a transzferbusz.
De, mindenhol biztosítanak poggyász-szobát, ha délután indultok haza.

# 5501
Nedryenn
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180879 Üzenet linkje2012-03-13 12:11:58 

Ezt nem tudom,mert még nem utaztam velük,én csak a begyűjtött infók után tudok nyilatkozni.De az tényleg nem a legjobb,ha reggel 9kor el kell hagynunk a szobát és utána jön az össze vissza való tájékoztatás.Ismerőseim is voltak kint az IBUSZ-szal ők is reggel hagyták el a szobát és végül este 6kor indultak vissza,mert az idegenvezetőjük nem tájékoztatta őket arról,hogy még bőven van idejük.2óránként hívta őket,hogy nemsokára indulnak,ehhez képest az este 6 azért elég bosszantó,mert ha tudják akkor elmászkálgattak volna,meg lementek volna még egyet strandolni és nem a 38fokba pirulnak a napon icon_biggrin.gif
Azért az utazási irodák is alkalmazhatnának kicsit összeszedettebb embereket,akik normálisan végzik a munkájukat! icon_smile.gif

# 5502
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180885 Üzenet linkje2012-03-13 13:17:46 

czoki írta:
Azt minden utazási szerződés tartalmazza, hogy 9 óráig el kell hagyni a szobákat.

Azért vannak szerencsés helyzetek is. Én pl. a sokat szidott Aeolussal még sosem "kerültem utcára", ellenben pl. az Apollonnal nekünk is állandó volt az utcán üldögélés reggeltől délutánig.

# 5503
Nedryenn
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180886 Üzenet linkje2012-03-13 13:30:16 

Valahogy én is így próbálok hozzáállni,majd még meglátom,körbenézek még egy két helyen,aztán döntök.Elég nehéz,de akkor is megyek Görögországba,ha órákat kell várnom és a fenekem szétülöm a sok buszozástól icon_biggrin.gif!!!
# 5504
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180927 Üzenet linkje2012-03-14 14:53:21 

Ha jól belegondoltok az irodáknak is vagyahogy meg kell oldani a turnusváltást. Ha csak du. a visszainduláskor hagyja el az előző turnus a szobákat és utána kedenek kitakaritani, akkor a reggel érkezők mikor tudnak beköltözni? Ebben az eseben az érkezés napját vagy kénytelen az utcán törteni. Ha viszont (ami bevált szokás), hogy reggel 9-ig kell elhagyni a szobákat, akkor viszont a visszaindulás napját töltöd el ilymódon. Egyik megoldás sem kellemes, de én azért az utóbbira szavazok. Egy 20 órás buszozás után mégis csak jobb mielőbb beköltözni. Vagy nem?
Én már tizszer voltam, három utazási irodával és mindegyiknél reggel 9-ig kellett elhagyni a szállást. Az Apollnos utaknál nekem nagyon szimpatikus dolog volt, hogy reggel bepakolták a cuccokat a buszba. Azzal napközben nem volt gondunk. Csak annyit tartottunk magunknál, amire visszaindulásig feltétlenül szükségünk volt. A többi helyen viszont volt csomagszoba.
Hát igen, ez a buszos utazások egyik hátránya. Ha kocsival mégy, nincs ilyen gond. Becuccolsz és már indulsz is haza.

# 5505
Trulli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#180974 Üzenet linkje2012-03-15 19:31:46 

Sziasztok!Tud valaki az unitravel utazási irodáról véleményt mondani,Még nem utaztunk velük,szeretnék minden infót akár negatív akár pozitív.Köszi előre is!
Üdv.Betti

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 366 367 368 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu