Azt nem tudod véletlenül hogy az egész ország területéről az ikarusz szállított?Nem a csatlakozó járatokra gondoltam hanem ami kimegy Görögbe.Az idénről még mindig nem tud senki semmit?
#1803262012-03-01 09:48:37 Válasz a #180321. hsz-ra
Szia!
Kimondottan nem az Ikarosz buszai visznek.Ők kiadták tavaly alvállalkozóknak az utaztatást.Minket 1 vitt Győrtől Fehérvárig egy másik Fehérvártól Pestig a harmadig meg Pesttől Sartiig.Rendes Ikaroszos busszal Szegeden találkoztunk meg Szerbiában mikor az egyik busz lerobbant. Hazafelé meg megint hasonlóan.
Sziasztok!Van közöttetek olyan,aki utazott már a Grand Tours-sal ? Az Ibuszról nem sok jót hallottam így lehet őket nem veszem igénybe!
Köszönöm szépen a választ!
#1808232012-03-12 14:51:12 Válasz a #180822. hsz-ra
Sokan utaztunk/utazunk a Grand Tours-al. Ha kicsit visszaolvasol, vagy beütöd a keresőbe az iroda nevét, rengeteg információt találsz.
Ha jól számolom, idén 5. alkalommal utazom velük és eddig még elégedett voltam minden általuk szervezett utazással.
Köszönöm szépen a válaszokat!Még új vagyok és kissé zöldfülü az ilyen dolgokban,igyekszem majd! )Az Ibuszról nagyon sok rosszat hallottam,hogy például reggel kirakják az embereket a szállodából/apartmanból és délutánig nem is tudnak semmit az indulásról,remélem itt nem lesz ilyen,hanem azért rendezettebben tudunk majd indulni!
A Grand Tours eddig még jó és megbízható volt, remélhetőleg továbbra is így lesz!
Az egyik elfogadható árú utazási iroda, de ennek természetesen ára van. Ne várjunk olcsó szállástól 5 csillagos minőséget. Illetve a görögországi apartmanokat ne hasonlítsuk a nyugat - európaiakhoz!
Köszönöm szépen a válaszokat!Még új vagyok és kissé zöldfülü az ilyen dolgokban,igyekszem majd! )Az Ibuszról nagyon sok rosszat hallottam,hogy például reggel kirakják az embereket a szállodából/apartmanból és délutánig nem is tudnak semmit az indulásról,remélem itt nem lesz ilyen,hanem azért rendezettebben tudunk majd indulni!
Szia!
Azt minden utazási szerződés tartalmazza, hogy 9 óráig el kell hagyni a
szobákat. Ez azért van, hogy az aznapi érkezők tiszta szobába tudjanak
becuccolni. Az viszont a telepített idegenvezető személyiségén múlik, hogy
mennyire tájékoztatja,-vagy nem,- a már haza indulókat . Ez szerintem nem utazási iroda függő.
Jó nyaralás kívánok.
Mi már 3* utaztunk az IBUSZ-szal, és semmi hasonló problémával nem találkoztunk.
Bátran merem őket ajánlani!
Sőt Zakynthoson benn is maradhattunk a szobánkban délutánig, amíg jött a transzferbusz.
De, mindenhol biztosítanak poggyász-szobát, ha délután indultok haza.
Ezt nem tudom,mert még nem utaztam velük,én csak a begyűjtött infók után tudok nyilatkozni.De az tényleg nem a legjobb,ha reggel 9kor el kell hagynunk a szobát és utána jön az össze vissza való tájékoztatás.Ismerőseim is voltak kint az IBUSZ-szal ők is reggel hagyták el a szobát és végül este 6kor indultak vissza,mert az idegenvezetőjük nem tájékoztatta őket arról,hogy még bőven van idejük.2óránként hívta őket,hogy nemsokára indulnak,ehhez képest az este 6 azért elég bosszantó,mert ha tudják akkor elmászkálgattak volna,meg lementek volna még egyet strandolni és nem a 38fokba pirulnak a napon
Azért az utazási irodák is alkalmazhatnának kicsit összeszedettebb embereket,akik normálisan végzik a munkájukat!
Azt minden utazási szerződés tartalmazza, hogy 9 óráig el kell hagyni a szobákat.
Azért vannak szerencsés helyzetek is. Én pl. a sokat szidott Aeolussal még sosem "kerültem utcára", ellenben pl. az Apollonnal nekünk is állandó volt az utcán üldögélés reggeltől délutánig.
Valahogy én is így próbálok hozzáállni,majd még meglátom,körbenézek még egy két helyen,aztán döntök.Elég nehéz,de akkor is megyek Görögországba,ha órákat kell várnom és a fenekem szétülöm a sok buszozástól !!!
Ha jól belegondoltok az irodáknak is vagyahogy meg kell oldani a turnusváltást. Ha csak du. a visszainduláskor hagyja el az előző turnus a szobákat és utána kedenek kitakaritani, akkor a reggel érkezők mikor tudnak beköltözni? Ebben az eseben az érkezés napját vagy kénytelen az utcán törteni. Ha viszont (ami bevált szokás), hogy reggel 9-ig kell elhagyni a szobákat, akkor viszont a visszaindulás napját töltöd el ilymódon. Egyik megoldás sem kellemes, de én azért az utóbbira szavazok. Egy 20 órás buszozás után mégis csak jobb mielőbb beköltözni. Vagy nem?
Én már tizszer voltam, három utazási irodával és mindegyiknél reggel 9-ig kellett elhagyni a szállást. Az Apollnos utaknál nekem nagyon szimpatikus dolog volt, hogy reggel bepakolták a cuccokat a buszba. Azzal napközben nem volt gondunk. Csak annyit tartottunk magunknál, amire visszaindulásig feltétlenül szükségünk volt. A többi helyen viszont volt csomagszoba.
Hát igen, ez a buszos utazások egyik hátránya. Ha kocsival mégy, nincs ilyen gond. Becuccolsz és már indulsz is haza.
Sziasztok!Tud valaki az unitravel utazási irodáról véleményt mondani,Még nem utaztunk velük,szeretnék minden infót akár negatív akár pozitív.Köszi előre is!
Üdv.Betti