A búváros dologhoz hozzászólva:
Nekem van búvárszemüvegem 2 éve Vrasnán használtam is,de a végén úgy barnultam le,úgyhogy pár hétig megmaradt a nyoma.
A pipát viszont nem szeretem,úgyhogy nem is szoktam használni,lehet hogy idén megpróbálom...
A pipa nélküli úszásban az a jó,hogy mélyebbre is merülhetsz. Vrasnán jó sok kagylót sikerült gyűjteni,de miután 2 medúzával találkoztam,valahogy elment a kedvem a búvárkodástól
Érdeklődnék hogy van e valakinek személyes tapasztalata a Rina 2 fős apartmannal kapcsolatban vagy a Villa Maria 4 fős 2 légterű apartmanjával kapcsolatban meiket ajánlanátok inkább?Előre is köszönöm a segítséget.
#1409022010-06-23 19:05:15 Válasz a #140874. hsz-ra
Viszont pipával átúszhatsz pl Pargan a kis szigetre úgy hogy ki sem emeled a fejed a vízből hanem végig a viz alatti világot nézed és közben szinte lebegsz.
Egyébként én a szigeten lévő kis kikötőnél pipástól ugráltam nekifutásból, jó pipánál ez nem gond
Igen,ez a jó benne,viszont én addig nem bírnám ki végig a víz alatt.Mondjuk én olyan béna vagyok,hogy még az orromon sem tudom normálisan kifújni a levegőt Inkább nagy levegő és zutty bele. Nálam ez egyszerűbb. De majd erőlködöm azért a nyaralás alatt.
Nincs tul meleg,de minden nap lehet strandolni,ma kifejezetten jo volt a viz,a Valtoson voltunk.Neha beborul,van hogy esik is,de meg aznap a napocska is kisut Most kb.26-28 fok van,nagyon kellemes. A webkamera lehet azert nem mukodott,mert nagy vihar volt egyik ejszaka,utana meg delig esett az eso.
Szep idot otthonra is!
Napfeny
#1409182010-06-23 20:42:42 Válasz a #140907. hsz-ra
Nicy
Szia!
Pipa dologban csak annyit, hogy nem a merüléshez kell, hanem a lebegéskor a nézelődésben. Ha megszokod, hidd el nagyobb távlatok nyílnak meg előtted, sokkal több dolgot észreveszel majd a víz alatt.
Nekem pipával és pipa nélkül is kb 15 méter a merülési határom, akkor is csak a nyomáskiegyenlítéssel van gondom.
Én csak bíztatlak, hogy próbálkozz és szokd a pipát.
Köszönöm,majd igyekszem
Kellemes nyaralást kívánok,én már alig várom,hogy mehessek. Szerintem nem is baj,hogy nincsenek 40 fokok,mondjuk egy picit azért lehetne még melegebb.
Ez a webkamera kiborít...
Szia breki1! Capri gyönyürü. a pargai képek alapján nagyon hasonlit a táj és a tenger Caprihoz.A tenger kéksége és a fehér sziklák.Talán ezért is szerettem bele Pargába az első képek után, de augusztusban élőben is fogom látni. üdv zsóka
Viszont pipával átúszhatsz pl Pargan a kis szigetre úgy hogy ki sem emeled a fejed a vízből hanem végig a viz alatti világot nézed és közben szinte lebegsz.
Egyébként én a szigeten lévő kis kikötőnél pipástól ugráltam nekifutásból, jó pipánál ez nem gond
Na ez az...milyen a jó pipa? Nekem az a fixa ideám, hogy a pipán keresztül bejön a víz, és én azt belélegzem. Ott vagyok a víz alatt és nem kapok levegőt...