#1411222010-06-25 10:30:31 Válasz a #141099. hsz-ra
Vitibogi!
Neked is köszönöm.
Múlt évben Asprovaltában voltam és a megérkezés napján esett az eső, csak késő délután állt el. Másnap még picit hűvösebb volt, ezért béreltem egy autót és bejártam a környéket. Utána viszont végig verőfény volt. Viszont akik kinn dolgoztak mesélték, hogy előtte két hétig folyamatosan esett az eső. Ezért is választottam most egy kicsit későbbi időpontot. Még későbbit azért nem akartam, mert párszor voltam úgy, hogy augusztusban ért véget a nyaralás és akkor már majdnem vége volt a nyárnak. Meg aztán annál később mennék és már így is megesz a fene
Úgyhogy marad a remény, hogy tényleg jó idő lesz...
#1411352010-06-25 11:56:01 Válasz a #141101. hsz-ra
Köszönöm a válaszod, Cofffos!
Visa kártyánk nem lesz, csak dombornyomott MC. Természetesen kpt is viszünk magunkkal, biztos, ami biztos. Azért reménykedem benne, hogy tudjuk majd használni, ha nem, akkor viszont marad az automata.
Köszönöm a válaszod, Cofffos!
Visa kártyánk nem lesz, csak dombornyomott MC. Természetesen kpt is viszünk magunkkal, biztos, ami biztos. Azért reménykedem benne, hogy tudjuk majd használni, ha nem, akkor viszont marad az automata.
Én inkább elkerülném az ATM-et, csak tényleg vészhelyzetben használnám, mert nagyon magas a tranzakciós költsége. Érdemesebb kp.-t vinni.
Amikor Német országban dolgoztam, a fizetésemet a folyószámlámra utalták. Én ATM-ből tudtam felvenni, de a fizetésem mellé utaltak még plusz 50!!! EUR-t a felvételek díjaként. Én egyszerre kivettem mindet a maradék felvételi díjjal együtt
De szerintem sem túl jó ötlet kinn automatából pénzt kivenni...
A vásárlásoktól is tartok egy kicsit... az ördög sosem alszik-többek között ezért piros a szeme- annyi mindent hallani...
#1411542010-06-25 15:42:49 Válasz a #141143. hsz-ra
Márta!
Ahogy én olvastam egy kis hajón elvisznek mindenféle öbölbe, a Narancspartra és még egy pár helyre. A hajón az ital úgy tudom ingyen van és valahol talán megáll a hajó és amit fognak abból rittyentenek valami kaját. Nekem ez az egyik fakultatív ötlet a görög est mellett. De ennek feltétele a jó idő, ugyanis rossz időben nem indul el a hajó
Ezért is remélem hogy az időjárás jóságos lesz hozzánk és összeszedi magát mire megyünk...
Sziasztok!
Ebbe a Kalózhajózásba pontosan mi is van benne?
Strandolás valahol és kaja is?
Alapból a hajókázás van benne
Elindultunk északi irányban. Kis pihi a narancsparton, hajóról történő fürdőzéssel egybekötve. Utána tovább egy elhagyatottabb öbölbe, ahol lehet fürdőzni. Közben a kapitány finom grill hamit készített. Nagyon jól laktunk. Utána vissza Sarti felé, sőt túl azon a Goa beach-hez. Ott is kis hajóról fürdőzés, majd vissza Sartiba. Közben ha láttok delfint akkor meg is "kergetik" őket. Sajna mi csak a távolból láttuk őket. Szóval tényleg csak ajánlani tudom.
Ja most jut eszembe. Van víz alatti kamerájuk, és a fedélzeten maradók láthatják, hogy úsznak a többiek a hajó alatt. A feleségem fel is vette kamerára
Én inkább elkerülném az ATM-et, csak tényleg vészhelyzetben használnám, mert nagyon magas a tranzakciós költsége. Érdemesebb kp.-t vinni.
2008-ban Platamonasban a barátaink vettek fel automatából. Nem jártak rosszul. Itthon kielemezve sem riadtunk el a felvétel díjától. Tartaléknak nem tartom rossz 5letnek.
Múlt évben Asprovaltában voltam és a megérkezés napján esett az eső, csak késő délután állt el. Másnap még picit hűvösebb volt, ezért béreltem egy autót és bejártam a környéket. Utána viszont végig verőfény volt. Viszont akik kinn dolgoztak mesélték, hogy előtte két hétig folyamatosan esett az eső.
Úgyhogy marad a remény, hogy tényleg jó idő lesz...
Sajnos idén csak szeptemberben 3 éjszakára jutunk ki Vrasnára ha minden összejön. Tudom bolond dolognak hangzik, hogy "csak" ennyi napra megyünk, de nincs lehetőség többre. Viszont, ha nem látom akár csak ennyi napra a görög tengert akkor beteg leszek. Na jól eltértem attól amit írni akartam. Remélem mindenkinek jó napfényes ideje lesz
Kalóztúrához még annyit, hogy a fotóalbumomban a 2009-es Sarti nyaralás képei között van kalóztúrás kép
Ahogy én olvastam egy kis hajón elvisznek mindenféle öbölbe, a Narancspartra és még egy pár helyre. A hajón az ital úgy tudom ingyen van és valahol talán megáll a hajó és amit fognak abból rittyentenek valami kaját. Nekem ez az egyik fakultatív ötlet a görög est mellett. De ennek feltétele a jó idő, ugyanis rossz időben nem indul el a hajó
Ezért is remélem hogy az időjárás jóságos lesz hozzánk és összeszedi magát mire megyünk...
Hajókirándulásos kaják 2008-ból. Ez nem amit a Kalózhajón adnak, mert nem azon voltunk, hanem a polgármesteresen.
A saját kézzel fogott sünt és csigát is elkészítették nekünk, és a párom meg is ette.