Sziasztok! András555 3/4 6 körül küldött sms-t, hogy egy órányira vannak a szerb-mac. határtól. Nagyon jól haladnak, szerintem reggel 9 felé Tolóban lesznek. Nagyon irigykedek!
(András anyukája vagyok!)
Szeptember 19-én indulunk az Apollón Travellel. Toloban, a Vassalos Apartmanban lesz a szállásunk. Emeleti, tengerre néző apartmant kértünk (egy régebbi bejegyzésben olvastam, hogy van ilyen), remélem, meg is kapjuk.
Nagyon jó, hogy van ez a fórum, rengeteg hasznos információt gyűjtöttem.
javascript:emoticon('')
Köszi!
Nagyon jól fogjuk magunkat érezni, ezt már most borítékolom.
Már csak valaki azt mondhatná meg, hogy törölközőt adnak-e?
Szia. Van torolkozo, csak strandtorolkozot hozzatok.
Azert szerintem a lux megnevezes utal arra a kilatasra is ami a szobabol nyilik es a szoba meretere, ami nagyobb, mint az atlagos apartmanok.
Agi
Köszi!
Nagyon jól fogjuk magunkat érezni, ezt már most borítékolom.
Ebben én is teljesen biztos vagyok. És ráadásul, ha nem lesznek felhők az égen, nekünk is megadatik a teliholdas toloi-öböl látványa
Megnéztem a holdnaptárat, szeptember 12.-én lesz.
A tervek már megvannak, bár van még benne néhány bizonytalan pont, de készen állok az útra
Ma megint jönnek haza nyaralók, remélem, ír majd nekünk valaki
Hozzád lenne egy kérdésem Szeptember elején érkezünk, autóval, két hétre. Ha jól számolok, éppen beleesik a Spetses szigeti fesztivál.
Szerinted volna rá lehetőség, hogy valamilyen formában láthassuk?
Esetleg akkora szokott lenni szervezett kirándulás?
Hozzád lenne egy kérdésem Szeptember elején érkezünk, autóval, két hétre. Ha jól számolok, éppen beleesik a Spetses szigeti fesztivál.
Szerinted volna rá lehetőség, hogy valamilyen formában láthassuk?
Esetleg akkora szokott lenni szervezett kirándulás?
Köszi,Melinda
Ez engem is érdekelne, azt hiszem felejthetetlen program lenne
Sziasztok!
Sok-sok vívódás után úgy döntöttünk, hogy repülős út helyett inkább mégiscsak autóval mennénk Görögországba, és mivel úgy gondoltam Tolo eléggé délfelé van ahhoz, hogy még szept. közepén is jó idő legyen, ez lett az úticél.
Olvasgatom a fórumot, és igazán hasznosak a hozzászólások.
Nálunk csak a párom vezet, igy kicsit félek a hosszú menetidőtől (bár hozzá vagyunk szokva, ő meg pláne, külföldön dolgozik).
Ha netán pár órára leállnánk valahol pihenni, aludni, azt bárhol megtehetjük? Mármint parkolóban, kútnál ha megállunk és a kocsiban elpilledünk pár órára azért nem szól ott senki ugye? Elnézést ha hülye a kérdés..
Szeretnénk már a szombati napból is minél többet ott lehetnénk, ezért kora délután indulás kellene szerintem.
Ja, és ha valaki netán szeptember 16-án indulna autóval, mint mi, szóljon,
csatlakozhatnánk.)
#1731522011-08-14 19:29:59 Válasz a #173125. hsz-ra
Kedves Messinia!
Bár mi busszal voltunk, de amikor megálltunk benzinkútnál éjjel "technikai szünetre" többször láttunk autókban szunyókálókat. Elég békésen aludtak, úgyhogy nem hiszem, hogy zaklatták volna őket:)
#1731542011-08-14 19:54:24 Válasz a #173152. hsz-ra
Köszönöm a választ, én is úgy gondoltam, hogy pár óráért úgysem vennénk ki szobát. Csak nem tudtam, hogy a macedónok mennyire "kedves" emberek.
Mondjuk akkor már inkább a görögnél kéne pihenni egyet, a határ után.
Ha jól olvastam már több helyen is, akkor mindenütt tudunk fizetni euroval, ugye?
Kicsit aggasz a hosszú út, de szerintem megéri, úgyis kárpótolni fog Görögország.
Ráadásul a görögöknél már végig annyi látnivaló van, hogy ott lehetetlen unatkozni..majd elfáradtunk, ha odaértünk.