Sziasztok! Én is megköszönném a friss árakat (bolti- és éttermieket is). Mi 3 éve voltunk utoljára Thassoson, Skala Potamiában, 3 hét múlva megyünk újra. Jó éttermeket tudnátok ajánlani? Anno a Gatos-ba és a Mama's Grillbe jártunk, azok még megvannak? Köszönöm előre is!
#2404042016-07-06 15:54:02 Válasz a #240402. hozzászólásra
Megvan még Mamma is, meg a Gatos is. (bár mi utóbbitól tavaly nem voltunk elájulva)
Viszont próbáljátok kis a Klik nevű "gyorséttermet" is, a Mammától kicsit feljebb van, rögtön a kereszteződésben, ha a partól mentek, jobb oldalon. Mi tavaly teljesen átszoktunk, valamiért jobban izlett a gyrosuk, és mindig elvitelre kértük, a strandól felfelé ebédidőben általában ott ettünk, kikértük, és fent ettük meg a szálláson. Nagyon hamar megcsinálják. Egy próbát megér.
#2404092016-07-06 19:13:29 Válasz a #240405. hozzászólásra
Háromszor voltunk Thassoson eddig, az első két évben csak a Mamma gyrosát ettük, aztán egyszer valami miatt a Klikből hozott a párom, és akkor ott ragadtunk.
Limenas strandjánál van még egy gyrosos, a nevét nem tudom, na ott még isteni finom.
#2405102016-07-09 21:10:46 Válasz a #240506. hozzászólásra
Szerintema sziget Limenas felőli oldalán, tehát a Skala Prinou, Skala Rachoni-féle vonalon. Mi anno láttunk ott emberkéket, akik épp hoztak ki a vizből valami tengeri herkentyűt, búvárszemüvegben, kis hálóval.
#2406972016-07-14 16:09:30 Válasz a #240402. hozzászólásra
Szia! Mi tegnap jöttünk haza. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és a Klikket ajánlom. ettünk a Mamas-ban is, de egyáltalán nem jött be. A centrum strandjánál a parton is van egy gyrosos MIGIO a neve. Ott is finom. Ha napközben ott akartok fürödni, akkor ha ott eszitek a gyrost egész napra kaptok 2 napágyat egy napernyővel. Mi este is visszamentünk hozzájuk, mert finom volt.
egyébként a gyros mindenhol 2,7, kenyér 1E, 1,5 literes coca cola 1,6 E. Fél liter kakaó 1,67 E, cukros fánk 1,2 E a pékségben 2 E a parton. Töltött fánkok 1,5 E (pékség) Víz egy zsugor 1,39 E, 1 db 1,5 literes 0.5 E, literes multivitamin 1 E, Gyrostál 6,5 E (de valahol 7-7,5E) Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valami kérdés van szívesen válaszolok.
Köszi szépen Larik a friss árakat és az ajánlást! Mindenképpen megnézzük a Kliket, mert már Te vagy a második, aki dicséri Még két hét.... de már most tűkön ülünk
Köszönöm a linket!
Milyen tapasztalatok vannak az utakról a szigeten? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire lehet rajtuk biztonságosan közlekedni?
(Gondolok itt arra, hogy mennyire szűk az aszfalt, tűkanyarok, lejtők, stb...) Ezektől kicsit tartok, Lefkádán párszor elmondtam egy-egy imát, míg autóval jártuk a strandokat