#1734352011-08-17 22:31:56 Válasz a #173412. hsz-ra
Köszönöm. Akkor így készülünk.
Valóban, úgy gondolom, hogy ott már hipp-hopp elröppen majd fáradtság is. )
Sejtettük, hogy várni kell, a görögöknél általában így van, kivárják a maximális időt..amúgy sem egy sietős nép...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Nafplion-ból Athénba megy-e vonat? Kb. mennyibe kerülhet? Azt tudom, hogy busz van, az árát is megnéztem, de szerintem a vonat olcsóbb.
#1734842011-08-18 15:55:37 Válasz a #173188. hsz-ra
Kedves Ági,
segítségre lenne szükségem. Írtam Neked privát üzit is, sőt a Culture Travel honlapján lévő üzenetküldőt is használtam, ott is írtam.
Ti foglalkoztok szállásokkal is a kinti irodában?
Egy utazási irodánál ajánlották, hogy kérdezzünk meg Titeket is, mivel itthon szinte nincs már hely van a toloi apartmanokba, egy ajánlatot kaptam, az nem annyira szimpatikus.
Tudsz nekem segíteni?
Nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Na, közben csak sikerült megoldanom az apartmant, a Thetis apartmanban volt még hely, megyek is fizetem be a pénzt.
Érdekes, hogy szeptemberre mindenütt milyen telt ház van,alig találtunk helyet.
Melusnak és Andinak itt is köszönöm a segítséget, meg a keresgetést stb!
Kicsit off - hogyan tudom beírni az úticélt? A Tolo már ott kellene, hogy díszelegjen a nevem alatt. ) A GYIK nekem nem segit, a keresővel meg nem találom, pedig tudom, hogy már más is kérdezte. on.
#1735642011-08-19 17:36:32 Válasz a #173556. hsz-ra
Bármi lehet, evés, ivás, a kirándulás már talán egyébként is meglesz a fesztiválra!
Ti akartok menni Hydrára? Lehet, hogy már tárgyaltuk, de kiesett a fejemből
Andi ti még kint leszek akkor mikor mi (mi szept 17-24-ig megyünk), de úgy tudom Melusékkal mi már nem találkozunk.
Igen, ott leszünk. Mi 3-24 között leszünk Toloban. Hazafele együtt indulunk.
De a hazafeléről még ne is beszéljünk. Egyenlőre az indulás jöhetne már. Még 14 nap