Szia! 31,-én indulunk. Ugye még biztosan jó időnk lesz? Akkor a 400 euró biztosan elég, mert klímát bérelünk, de osztozunk az árban.
Köszi, hogy hamar válaszoltál. Üdv. Kata
Jó időtök lesz semmi gond A 400 EUR szerintem elég. Nem kell olyan eszetlenül vásárolni, mint én és akkor még haza is hoztok belőle
A klíma 5 EUR/nap. Ha kijöttök a szobából, akkor kikapcsol Ja és akkor sem működik ha nyitva van az erkély ajtó. Van egy érzékelő és ez észreveszi a dolgot
A távirányítókat majd a recepción kell elkérni, a tv-jét is Az elemeket ne felejtsétek el megnézni, mert van amelyikben nincs és olyan is van, amiben már lemerült Ha bármi gondoltok van, napközben az albán srác, este pedig vagy a tulaj bácsi, vagy egy fiatal nagyon vékony lányka van, aki tud segíteni.
Én is agyon izgulok magam a a költőpénzzel kapcsolatban, igaz én 11éjszakát leszek, de nekem kb: 800-1000 euró jött ki, amire szükségünk lehet. Én is fogok autót bérelni 5napra, minden este taverna, mert egyben gasztro-turizmus is lesz ez nekünk , aktív nyaralás lesz tervek szerint, szóval minden féle önállóan szervezett fak. programara el akarunk menni, hogy semmi ne maradjon ki, még lehet búvárkodást is kipróbáljuk.
Szóval akkor ezek szerint elég annyi amit számoltam még időarányosan is!?
Már az volt a tervem hogy még 200eurót váltok hozzá, hogy biztos ne legyen gond.
Nyilván eltapsolni nem akarom, de ha már nyaralás akkor ne legyen hiány semmiből
Mi a véleményed?
Sziasztok!
Hát sajnos mi is megjöttünk erről a csodálatos szigetről! És ahogy Sancho is írta, nem elég az 1 hét!!! De tényleg!
Még mindig a hatása alatt vagyok, olyan gyönyörű helyeken jártunk!
Béreltünk motort 5 napra a Theo Rentals-tól, hát elég szar robogót sikerült kifognunk, folyt belőle a víz.. hát vissza is vizzük, de a pasi mondta hogy nem lesz vele gáz.. hát így elindultunk vele.. Jól ment 2 személlyel még a dombokon is, úgy tényleg nem volt vele gond.. csak hát a párom lábára folyamatosan nyomta a forró vízet! Ugyhogy mindig egy 1.5-es vízzel indultunk el!
Bejártuk az egész szigetet! Voltunk 2 hajós kiránduláson is! Mind saját szervezés
Képzeljétek el, elmociztunk Porto Vromiba, itt olvastam a neten hogy onnan is indulnak hajók a Navaggio-hoz.. Be is fizettünk egyre, kettőnknek volt 30 euró! De ahogy közeledtünk az öbölhöz, a pasi elkezd vmit dumálni hogy mi most itt nem fogunk megállni.. hát mindenki fel volt háborodva, hogy ezt nem mondta akkor mikor befizettünk..
Mondta h fényképezzük meg minden, majd megyünk egy másik helyre, ahol majd megállunk fürdeni! Hát elindultunk visszafele, egy olyan csodálatos öbölbe álltunk meg olyan volt mint a Navaggio csak épp nem volt hajóroncs... és csak mi 12en voltunk ott akik a hajó voltak...
Nagyon meleg volt végig, árnyékban volt 37 fok, napon meg volt 47fok is, szóval akik most mennek nem fognak fázni!
Tsilivibe voltunk mi, nagyon tudom ajánlani a Edem tavernát, istenien főznek
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, már most visszaindulnék ha tehetném...
Szia Snacho! Értem,köszi az az igazság,hogy eddigi Görög utazásunk során ált. betankoltunk zacsis levesekkel,konzervekkel stb..de ez nem azt jelentette,hogy ne kóstoltuk volna meg a Gyrost, Tsazzikit, rántott tintahalat stb..imádom a szőlőjüket, nagyon fini édes és zamatos én ilyeneken elélek lent..gyes vagy ami a autóbérlést illeti, rátermettnek kell lenni és nagyon körültekintőnek,különben behúzzák az embert a csőbe de nagyon!
AniFeri sziasztok! Látom egy hónap mulva indultok Zakynthosra. Repülős vagy buszos út lesz? Melyik irodával mentek? Egy hét vagy kettő?
Szia!
Igen még (vagy már csak?) egy hónap és megyünk Zakynthosra.
Repülővel megyünk és az Unitravellel, egy hétre (ez amolyan nászút-féle, igaz két hónappal az esküvőnk után megyünk, ami július 14-én volt, de ezt terveztük nászútnak).
Már tervezgetjük a programokat, a fejemben nagyjából meg is van napi lebontásban, úgyhogy mostmár csak meg kell valósítani.