Remélem nekünk 2 hét elég lesz a legszebb helyek felfedezésében. 1 nap 3 strand szerintem jó átlag, a sziget nagyrészét így fel lehet fedezni.
Atosz!
Atherasról és Zoláról tudsz ide képet beilleszteni? A neten nem találtam semmit, és nagyon kíváncsi vagyok, ha már ennyire ajánlod.
Xi nem jön be, az a homok... egy fénykép erejéig lehet hogy meg fogunk állni, talán még meg is mártózunk a vízben, de nekem az ilyen part, nem tengerpart
Véletlenül nem tudod, hogy a mellissani barlangba mennyi a beugró? Kb összeg kellene. Azt tudom már, hogy kb 10 perc lesz a hajókázás
Ugye arrafelé 2 barlang van, egy olyan mint a cseppkõ (lehet hogy az is) és ez, aminek beszakadt a teteje. Ugye ez nem 1 barlang?
Ha megnézed a kefalóniai albumlistám azon találsz egy két képet Zoláról,Atherasról.
Két barlangrendszer van: a Drogarati és a Melissani más és más helyen.
A belépõk már nem emlékszem pontosan, akkor 3-4 € volt.(?)
St Gerassimos templomát az nézzétek meg!Na meg Robolát.
Agia Eleni a hely, ahol ez a strand van, ne kérdezd hol van a hely, mert az internetrõl letöltött térképeimen nincs rajta.
Ha valaki tudna súgni, merre találjuk AGIA ELENI -t, az nagyon szuper lenne!
Már csak 5 nap!
Ezen a TÉRKÉPEN a bal felsõ ficakban "B. Ag. Elenis" felirattal megtalálod! ("Aghia Eleni"-ként már megtaláltad volna! "From the village of Damoulianata take the rural road through olive groves to this lovely pebbly beach.") Jó nyaralást!
Úgy a napfelkelte, minta naplemente Svoronátából gyönyörû.Mi kimentünk az Ammes apartmanunk elötti tengerparti részre(nem a strandhoz)és onnan pompásan lehet minkettõt látni.Egyik szép,a másik mégszebb... :DEz jó kérdés,hogy mikor... Szerintem hajnlban amikor kél a nap...Egy kicsit korábban kell kelni,de jó képeket lehet csinálni.
Sajnos buszval megyünk mert mással nem mehetünk Lefkadára.
Semmi kanalunk annyit rázatnunk magunkat,de ez van sajna.Nem egyéni út, az Appolonnal megyünk.
Nem tudom kinyomtatni a térképet, mert a hellasz nem engedi lementeni. El tudnád küldeni? kati0913@freemail.hu
Amúgy az apartmanképek amiket küldtél most pontosan melyik apartman? Mert nekem azt mondták, hogy az a Pink Sunrise szobája. Mi meg a Themisbe megyünk. Lehet félreértettük egymást?
Jaaa, és még azt akartam megosztani veletek, hogy eddig quaddal terveztem az egész nyaralást, de lehet átgondolom és a távolabbi helyekre kocsit bérlünk (bár csak ketten vagyunk). Ismerõsök szombaton jöttek haza és azt mesélték, hogy életveszélyesek az utak, keskeny (egy busznyi), ezerrel mennek a buszok, még nem is látod, de dudál a kanyar elõtt, hogy jön. És nincs szalagkorlát az út mentén. Az emelkedõkön lehet jobban beválna a quad, de egy hosszabb útnak félek neki indulni vele, annak ellenére, hogy tavaly azzal jártuk be Zakynthost. Mi a véleményetek?
És még azt az infót is kaptam, hogy szúnyog az rengeteg van, én minden formában viszek szúnyogírtót...
Köszi az infót, akkor nem is kell messzire mennünk a párommal, ha olyat akarunk látni
Kata!
Holnap elküldöm a térképet, ajánlom figyelmedbe a másikat, amit h.apci tett ide fel (link), az nagyon jó, de azt is elküldöm neked holnap.
Nem értettelek félre, a themis apartman képeit láthatod itt, a pink sunrise (oda megyünk mi) az nem ilyen
A kocsi jó ötlet, csak költségesebb. Nekünk 2 hétre egy vagyon lenne, ezért robogózunk, na meg az egy külön élmény, fõleg nekem mert én csak hátul utazok
Szúnyogokra meg ne itthon vegyél ellenszert, hanem kint! Az itthoni nem használ ellenük, kint mi kb 2 euróért vettünk egy tök jót, most is így fogunk tenni.
Mi július 5-én megyünk a Tehmis-be. Bármilyen infót szívesen fogadok. A robogó bérlés érdekelne illetve az is, hogy a nagyobb motorokhoz kérik e a jogsit és a bukósisakot nézik-e nagyon a rendõrök??
Wakeboardozásra van-e lehetõség valamelyik parton???
A sisakot nagyon nézik, anélkül ne menjetek, mert jól megbüntetnek. Amit bérelsz robogót, azon látszik, hogy nem saját, hanem bérelt, és azokat nézik igazán a rendõrök, a helyieket nem szokták csesztetni meglátásom szerint.