Sziasztok!
A 7 végén startolunk Rodoszra. Szívesen venném ha tudnátok olyan starndokat ajánlani, ami nem feltétlenül homokos és nem ez a napernyõs-napágyas megoldás van. Párom szeret békatalppal, pipával nézelõdni, merülgetni, olyan helyet keresünk ahol némi látnivaló is akad a víz alatt .
Elõre is köszi.
Szia!
Rodoszon mindenféle partot találni, Falirakin inkább homokos, de pl Kalithea-nál már köves. Nagyon szép még az Anthony Quinn beach is! Ott egyébként búvároktatás is van.
És ha van lehetõségetek a sziget másik oldalát is érdemes megnézni, Paradissitõl végig szinte érintetlen partszakaszok vannak!
Szia Zskata!
Köszönöm a tájékoztatást, igyekszünk minél több helyet felfedezni. Remélem nem ér csalódás bennünket, az eddigi utaink mind nagyszerûek voltak, bár azok a Jón tenger szigeteit érintették. Kicsit izgulunk, ez lesz az elsõ repülõs út, bizonyára nagy élmény lesz fentrõl látni ezt a csodálatos szigetet .
Anthony Quinn öblöt én is csak ajánlani tudom, nincsenek sokan, sziklás partú, fel lehet mászni a sziklákra is, és gyönyörû
Kallithea is nagyon jó, elég nagy területû, nincs zsúfoltság.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tippeket, igyekszünk minél többet látni .
Holnap után ilyenkor már melegben leszünk, addig igyekszem nem megfagyni )
Jaaaaaj, már nagyon-nagyon indulási drukkban vagyok .
Mindenkinek szép napot.
Mi a Voula mellett laktunk a Vergina apartmannban, ami nagyon jó volt és jó a környezet is.
És ha elindultok azon az úton lefelé a központ felé, bal oldalon van szerintem rodosz legjobb gyrosa. Egy pici hely, egy görög család vezeti és isteni a kaja!!!
Mindenképp érdemes ott enni
Még nem voltam Rodoszon, lehet, hogy jövõre oda megyünk. Az lenne a kérdésem, hogy Rodoszon a part mentén és a sekélyebb részen, tehát nem a 3-4 m mély vízben vannak-e kagylók, illetve egyéb bogarászni való dolgok. Ugyanis idén Krétán voltunk és ott nem igen láttunk....
Mi 2 éve voltunk Rodoszon, nem nagyon láttunk kagylót vagy bogarászni valót, elvileg elhagyatottabb öblöknél lehet, kis kagylótörmelékek voltak, de mi nem nagyon találtunk mást.
Krétán Elafonissinél, vagy Balosnál sem találtatok?
Ott mindenki azt mondja tele van kagylókkal, és (rózsaszín) homokkal
Sziasztok!
Ismét megyünk Falirakira!!!
Nagyon örülök, hogy sikerült ma lefoglalni az Orionba az utat szeptember 24-re. Nem volt egyszerû, mert vagy a hotelek foglaltak vagy a repülõ van tele. Júliusban már voltam+ tavaly szeptemberben is.
Nem lehet megunni! Imádom Rodoszt!
Jön valaki 24-én????
Sziasztok!
Sajnos letelt a nyaralás. Mindenkinek köszönöm a tippeket, végül körbejártuk a szigetet és megnéztük a strandokat amiket ajánlottatok . Minden nagyon jó volt. Fantasztikus volt az idõ, remek volt a szállás, rengeteg gyönyörû helyen voltunk.
VISSZA AKAROK MENNI !!!!!!!!
Üdv.