Igaz ! pláne ha töben csinálják
Amúgy sikerült pár képet csinálni a roncsrol . hát igen ! jó lett volna kikötni,na mindegy talán lesz még rá lehetöség a jövöben
Most van egy kis idõm ,megint írok, illetve kérdezek.Nekem fontos kérdés,hogy voltak-e szunyogok mert engem marhára szeretnek.Mármint az apartmanba.Jajj amit az utazási irodánál kikötöttünk,hogy tengerre néz a szoba?-majd el felejtettem.Talán még egyet, hogy mennyire messze van az elsõ szuper market ahol lehet is kapni érdemlegesebb kajafélét?Nem sok kérdés, nem fogom rabolni az idõdet.Elõre is köszi a válaszok./képeket tetetsz fel?/
Sajnos vannak szúnyogok,úgy hogy vigyetek szúnyog irtót
A szoba terasza pedig igen ! a tengere néz,de majd teszek föl képeket róla , hogy milyen is valójában
Szupermárket pedig 100m található,és van választék böven benne, de több is van egymástol nem mesze
Nyugodtan kérdez! szivesen válaszolok
Szia Prüntyi,kész vagyok a Zakyntosi kajás albumodtól
Nagyon jól néz ki az összes étel,pláne a végén az édességek
Köszi szépen,rendes vagy hogy megosztottad velünk
Gondolom nem tinik a szüleid, ezért nem biztos, hogy jó irányba tartanak, ha Laganasban lesz a szállásuk. Zakynthos Ok., de Laganas az idõsebb korosztálynak nem ideális hely, talán csak a város széle.
Elég nyüzsik az öregek, úgyhogy nem féltem õket. Meg különben is õk választották, elõtte azért szétnéztünk a neten meg a prospektusokban. Ráadásul jövõhét pénteken ugyanoda mennek öcsémék is nagy társasággal, õk meg kimondottan bulizós helyre szoktak menni, ezért mondom, hogy tudták az õsök, hogy kb. mire készüljenek. Tavaly Makrigialos-on is voltak egy hetet, gondolom most azt fogják ellentételezni.
Remélem szerencséjük lesz és távolabb lesznek a központtól. Ott nem nyüzsi van, hanem orgia. Kb. 2 hete 120 fõs részeg angol fiatalok tartottak szexpartit a strandon. Képzelheted mi volt ott és mi maradt utánuk. Vízágyúval oszlatta szét õket a rendõrség. Sajnos a Laganas központi részére, ha nem is ilyen nagy méretben, de bizony ez jellemzõ. Éjszaka nem lehet aludni, de sokan attól sem zavartatják magukat, hogy fényes nappal az utcán vagy a parton részegen szeretkezzenek. Nem vagyok prûd, de ez szerintem nem a nyilvánosságra tartozik, ráadásul a hangoskodással, rombolással másokat is zavarnak.
Nagy ökörség és csak lábujjhegyen kérdezem meg:hûtõ az van?Mert ha klima nincs azt még elviseljük.Kerestem a képeidközt a teraszosat,de ezek szerint még nem tettétek fel.A jobbnál jobb kajákat lefényképezted ,de most tedd a szivecskédre a kezed, mind olyan finom volt mint mint az anya fõztje?Azt nem tudom te mennyire tudsz fõzni, de sejtem azokközt is lehet olyan amit szívesebben megkajálsz mint egy-két magyar gyomorhoz nemszokott görög mediterán silót.A görög vega salátákat azokat szeretem,de egy -két tenger gyümölcsét azt csak verés beigérése árán...
Finom, friss kenyeret tudtatok venni? a kenyerük is jó szokott lenni.
Piac van valahol a környéken?
Mára többet mán nem kérdekek.
Igen van hûtõ ! És légkondíra is elõ lehet fizetni 6e/nap,de mi nem vettük igénybe mivel jól lehetet huzatot csinálni
Piac pedig Zakintosz városában van , ha jól emlégszem akkor hétfön,szerdán meg szombatonként van nyitva
Amúgy persze hogy anya föztye mindig jobb ,de a Görög izek csak ott Görögországban az igaziak
Igen én is szogtam a konyhába sündörögni közösen a férjemmel,mivel szeretünk finomakat enni
Most már infok sokságával láttál el, amit köszönök, a nejem nevében is.Nagyon reméljük a sikeres nyaralást a 7-es ben.Ugye Klári nevezetû vezetõ volt?Gondolom majd jól kilehet vele jönni, nem lesz semmi difi.Konkrétan az anyagiakról nem szoktak szövegelni,de gondolom 1000€-ból 15 napig szõröstöl,böröstöl ki lehet evickélni.Egy kis elõre nemlátható dolgokra egy kis ráhagyással.Most mégegyszer köszi a tájékoztatást. Ha még tudsz valamit akkor irjááá!!!