Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5551
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183028 Üzenet linkje2012-04-26 14:58:12 

Kristi írta:
sziasztok!

Tud valaki olyan irodát aki Pargára utaztat az Apollontravel (itt már nincs hely szeptemberre),és a Aeolus-on (itt meg csak 10 napos az utolsó turnus,mi 14-re mennénk) kívül?

köszi

https://medicitravel.hu/gorogorszag/parga-2

# 5552
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183115 Üzenet linkje2012-04-27 19:57:07 

Anetttours indít 12 éjszakás turnust 41 000-ért május 13-tól Platamonra busszal. Most láttam, ha valakit érdekel. Tavaly velük voltunk, nagyon jó volt.
# 5553
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183562 Üzenet linkje2012-05-04 22:43:01 

Láttátok? Az Apollon Travel honlapján fent vannak a május végi akciós utak!
# 5554
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184049 Üzenet linkje2012-05-12 20:23:03 

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy milyen árak vannak, ha nem irodán keresztül foglalok, hanem érkezéskor keresek szállást?
Arra gondolok, hogy mennyivel olcsóbb

# 5555
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184067 Üzenet linkje2012-05-13 07:53:32 

kristi!
nem tudom,érdekel-e még,de a Parga topikban árulja valaki az utazását,mert családi okok miatt le kell mondania -Apollon Pargara...

# 5556
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184096 Üzenet linkje2012-05-13 13:11:41 

Utazási ajánlat Kefaloniára holnap!
Ár csak holnap lesz látható, de akár még lehet kedvező is!
http://www.csak1utazas.hu/holnap/

# 5557
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184103 Üzenet linkje2012-05-13 14:01:10 

KissLaszlo írta:
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy milyen árak vannak, ha nem irodán keresztül foglalok, hanem érkezéskor keresek szállást?
Arra gondolok, hogy mennyivel olcsóbb

Ez attól függ, hol keresel, mikor, és milyet, és persze mennyire kitartóan. Pl. ha egy népszerű helyre mész főszezonban, ott nem biztos, h olcsóbban találsz szállást mintha irodán keresztül foglaltad volna le.
Általánosságban elmondható, hogy a legolcsóbban úgy lehet szállást találni ha egyénileg foglalsz, mondjuk az interneten. De helyben is lehet keresni, de az lutri, és ezt inkább akkor érdemes választani ha elő vagy utószezonban mész.

# 5558
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184104 Üzenet linkje2012-05-13 14:07:06 

Én most nagyon sokat vaciláltam, hogy hogyan lenne érdemes, és valóban, az interneten foglalva talán olcsóbban kijön az ember, mint ha irodával menne.. Érdemes megnézni a magánszállásokat. Rengetegnél még alkudozni is lehet, pláne ha nem pont szombattól szombatig mész.
Nekem az volt a fő problémám már sokszor is, hogy ahová én akarok menni, oda nagyon hamar elkapkodják a helyeket, és mivel nekem mindig csak egy-két hónappal előtte derül ki a pontos időpont, előfoglalni nem tudok. Igy meg már általában nincs hely, igy muszáj más megoldást találni.

# 5559
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184105 Üzenet linkje2012-05-13 14:07:23 

Sokan írták, hogy nem foglalnak, csak elindulnak és ott. Tudok nem egy olyanról is, aki foglalt egy hete, majd ott keresett szállást a második hétre.
# 5560
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184106 Üzenet linkje2012-05-13 14:23:35 

Messinia írta:
Én most nagyon sokat vaciláltam, hogy hogyan lenne érdemes, és valóban, az interneten foglalva talán olcsóbban kijön az ember, mint ha irodával menne.. Érdemes megnézni a magánszállásokat. Rengetegnél még alkudozni is lehet, pláne ha nem pont szombattól szombatig mész.
Nekem az volt a fő problémám már sokszor is, hogy ahová én akarok menni, oda nagyon hamar elkapkodják a helyeket, és mivel nekem mindig csak egy-két hónappal előtte derül ki a pontos időpont, előfoglalni nem tudok. Igy meg már általában nincs hely, igy muszáj más megoldást találni.

Ez így valóban nagyon nehéz ügy. Én kizárólag egyénileg utazom és foglalok szállást, de ezt már elkezdem szinte ősszel, de legalább télen. Szinte országtól függetlenül mondhatom, hogy amit télen sikerül a neten megcsípni, az nyár elejére már lényegesen drágább, vagy már nincs is. A másik eset, hogy csak a tél végén kezdik hirdetni... A lényeg; folyamatosan lesben kell állni. Ha valaki ezt nem tudja megtenni (a többség), az sajnos lemarad ezekről.

# 5561
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184110 Üzenet linkje2012-05-13 15:12:08 

Én is télen, vagy kora tavasszal foglalok, pontosan azért, amit írtál. De én irodánál szoktam foglalni, persze interneten keresztül.
# 5562
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184113 Üzenet linkje2012-05-13 15:22:11 

Ha egyénileg foglalunk szállást, mi is az interneten keresztül már januárban lefoglaljuk. Én jobban szeretem a magánszállásokat, mivel így sokkal közvetlenebb a kapcsolat a háziakkal és így ismerhető meg igazán csak a görög vendégszeretet. icon_smile.gif
Persze utaztunk, utazunk irodával is, ha éppen van olyan ajánlatuk, ami kedvező.

# 5563
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185286 Üzenet linkje2012-05-24 11:34:55 

Egy perce kaptam egy e-mailt. Az Aeolus Utazási Iroda küldte.

Állásfoglalás a görögországi helyzettel kapcsolatban

A Görögországban kialakult gazdasági és politikai helyzet miatt bizonyára többen is elbizonytalanodtak utazás befoglalása illetve megvalósulása tekintetében. Állásfoglalásunkkal ezeket a kételyeket szeretnénk eloszlatni:

Görögország jelenleg a legnépszerűbb úticélja a magyar turistáknak, elsősorban a remek ár/érték arányának, természeti és kulturális vonzerejének köszönhetően.

Cégünk minden esetben és bármely területen garantálja a gondtalan nyaralást utasai számára köszönhetően stabil és jelentős anyagi hátterének és a több éve együttműködő helyi partnereinknek. Minden területről helyi partnereinktől, képviselőinktől folyamatosan, naprakészen kapjuk az információkat az éppen aktuális helyzetről. Az ő beszámolóikból tudjuk, hogy Görögországban NINCS turistákat érintő probléma és a helyiek továbbra is sok szeretettel várják az ide érkező turistákat.

Sajnos, mint mindig, a média most is túlságosan eltúlozza a helyzetet.

Görögországban 1 hónap múlva (jún.17-én) újra választásokat tartanak, Európa és az Unió minden tagjának érdeke, hogy Görögország is az EU tagja maradjon. Ha az új kormány úgy dönt, hogy kilép az EU övezetből, csak hosszas előkészítés eredményeként valósulhatna meg, hogy az euró helyett, ismét a drachma legyen a fizetőeszköz Görögországban. Tehát ez az estleges átállás az idei szezont semmiképp nem érinti. Mindemellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a görög gazdaság legerősebb tartópillére a turizmus, tehát Görögországnak sem érdeke, hogy a nyári főszezonban ellehetetlenítse a turisták utazását.

Biztosak lehetnek abban, hogy ha véletlenül mégis nem várt eseményre kerül sor, az utasok érdekeit, biztonságát szem előtt tartva azonnal reagálunk és megoldjuk a felmerülő problémákat!

# 5564
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185304 Üzenet linkje2012-05-24 13:43:03 

TÁJÉKOZTATÓ A GÖRÖGORSZÁGI FOGLALÁSOKKAL KAPCSOLATBAN
2012-05-21 06:53

A 2012. évi nyári árualapunk legnagyobb és egyik legfajsúlyosabb része a görögországi kínálatunk, amely elsősorban a görög szigetvilágra (Korfu, Kréta, Zakinthos, Rodosz, Kefalonia) és néhány szárazföldi üdülőterületre koncentrál nagyon széles és mély választékkal. A nyári szezonban nagyságrendileg heti 1000 ágyat kötöttünk le, amely így a szezonban 14-15.000 fő kiutaztatását jelenti repülős, buszos vagy egyéni utazással.

Az általunk lekötött szállások és hozzá kapcsolódó repülőhelyek jelenlegi foglaltsága tervszinten alakul és megegyezik az előző évek időarányos tendenciájával.

Görögország jelenleg is a legnépszerűbb uticélja a magyar turistáknak, elsősorban a remek ár/érték arányának és természeti és kulturális vonzerejének köszönhetően. A Görögországban kialakult gazdasági és politikai helyzet miatt nem tapasztalunk a korábbi évek gyakorlatánál nagyobb mértékű lemondást vagy módosítást, annak mértéke a szokványos keretek között mozog. Érdeklődések érkeztek hozzánk a tárgyban, amelyek elsősorban a zavartalan nyaralással kapcsolatban merültek fel, erre minden esetben az IBUSZ megnyugtató választ tudott adni.

Társaságunk minden esetben és bármely területen garantálja a gondtalan nyaralást vendégei számára köszönhetően stabil és jelentős anyagi hátterének és a több éve együttműködő helyi partnereinek, hiszen probléma esetén rendelkezik azon eszközökkel, hogy szükség szerint azonnali intézkedéseket tegyen. Ezáltal a vendégek már csak az utazásszervező miatt is biztonságban érezhetik magukat, hiszen jogszabályi kötelezettsége az irodának a szerződésben rögzített szolgáltatások maradéktalan teljesítése.

Minden területen magyar nyelvű képviselőink tartózkodnak, akiktől folyamatosan és első kézből kapjuk az információkat, jelenleg a görög üdülőhelyeken a megszokott módon zajlik az élet, már most is jelentős számú turista van a helyszíneken a mi szervezésünkben is.

Az IBUSZ a turizmusban eltöltött 110 éves tapasztalatával, kiépített kapcsolatrendszerével megbízhatóságával és minőségi kiszolgálásával 2012. év nyarán is garantálja utasainak a gondtalan görögországi nyaralást.

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

Turisztikai Igazgatóság

# 5565
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185311 Üzenet linkje2012-05-24 14:14:35 

Tavaly is mikor voltak a zavargások, meg tele volt ezzel a média, a görög nyaraló helyeken ebből semmit sem lehetett érezni. icon_smile.gif Én még meg is lepődtem mikor egyszer hívnak az itthoniak, hogy megvagyunk-e még ,mert elég durva dolgokat mutatnak a tv-ben, én meg csak néztem és mondom biztos, itt nincs semmi ilyesmi.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 370 371 372 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu