Bennem volt a parát!Egész nap azon aggódtam,hogy rossz időnk lesz majd!De látva,hogy fél nap alatt majdnem 4 fokot melegszik a tenger és 38 fokos hőérzet van minden aggodalmam elszállt!
még 13 napot kell melóznom.........tengeri herkentyűk árfolyamárol lehet tudni valamit?Párom már Be van zsongva a polip lábakért meg rákért meg mit tudom én mi úszik a tengerben még
Lehet, hogy csak locsoltak, de amikor én megnéztem a kamerát tiszta víz volt minden és egy lélek sem járt az utcán. Igaz, hogy utána villámgyorsan felszáradt minden
Szerintem kóstold meg a pálinkát, ha az cipouro akar lenni. Nagyon finom, szerintem jobb, mint az uzo
Oké... keresünk egy hangulatos kis tavernát, ahol Mavrodaphne-t lehet kapni és majd meglátod mi az amitől dalolni lehet
Az időt már nem is akartam mondani, mit össze aggódom én is nap, mint nap. Elég ha csak itt kinézek az ablakon és néha rápillantok az előrejelzésekre Sartira vonatkozóan... A tenger hőfokát én is 22.4 foknak olvastam és arra gondoltam, hogy ilyen hőmérsékletű vizet inni szoktam, nem fürcsizni benne
De Timi valamennyire megnyugtatott, hogy szó sincs esőről, meg hideg vízről. Nos akkor legyen továbbra is így és én esőt a nyaralás alatt csak az uzo és cipouro eső formájában szeretnék látni, hideget pedig csak a Mythos söröm hőmérsékletén szeretnék tapasztalni...
Sziasztok! csak röviden tudok irni, mert indulunk a narancspartra. Verébkének árak: gyros: 2.20 tól 3 euróig. Legfinomabb eddig a fast foodnál. pizza: 6 euró, péksütik 0.30-tól fölfelé... palacsinta, 2 euró, sült kukorica 1.50, fánk amit a parton árulnak, isteni finom 2 euró.
ásványviz fél literes 0.20 euró, tej 1.50, dinnye 1 euró, az ajándékok sem drágák, bokaláncok, karláncok, hűtőmágnes 1 eurótól... Mi tengeri herkentyűket nem ettünk, mert nem szeretjük,úgyhogy árakat sem tudok..
Majd még később irok, mert most tényleg indulni kell. Sziasztok Timi
Elég ha elmentek a Mojito nevű bárba, lesz ott magyar zene.
én először azt hittem, sokat ittam (ez igaz) és hallucinálok (na ez nem) mikor kozsó, meg magyar mulatós szólt.
Mi pénteken megyünk, rákérdeztem helyi görög barátoknál, mi a helyzet kint.
minden jó, néha volt zápor, a tenger viszont meleg. azt tanácsolták, ne internetezzek, minden ok lesz
sokan írtátok a bort. isteni apeliát lehet/lehetett kapni hordóból kimérve a sarki boltban, ahol Angelo kölcsönzője van. nagyon jó áron, alkuképesen
Sancho!
A tenger tényleg nagyon kellemes hőmérsékletű,de az időjárás nagyon változékony és a kintiek szerint ez a nyár nem lesz a legjobb.A kalózhajó sem sokszor tudott elindulni,le kellett mondani a túrát az idő miatt.Szinte minden nap esik valamennyi eső.Volt hogy egész napon át esett.Nekünk a 7 napból 3 volt amikor lehetett napozni és fürdeni.A többin esett,vagy olyan szél volt,hogy fáztunk a levegőn.De reménykedjünk hogy egyre csak jobb idő lesz.Azért vigyetek melegebb ruhákat is.
Aki még nem foglalt, annak ajánlom a Dias Z. last minutekat, közel a legolcsóbbak az utazási irodák közül. Mi most pénteken megyünk velük, úgy néz ki, hogy a Villa Mariaba. Ha valakinek van róla friss infója szívesen veszem:)
Nagyon szépen köszi az árakat és a beszámolókat. Nagyon sokat segít, hogy majd el tudjunk mi is tájékozódni. A tengeri herkentyűket meg majd megtapasztaljuk mennyiért rakják a tányérunkra!
További csodás nyaralást
Remélem minden oké lesz, de én már csak ilyen aggódós vagyok. Én tényleg meleget és nyarat szeretnék. A borokat majd megnézem, mert a fini borokat szeretem, persze csak mértékkel
A már említet Mavrodaphne a kedvencem
Most már tényleg nem tudom mire is számítsak, mert mindig változnak a dolgok. Sajnos az esőt én is többször láttam a kamerában és az előrejelzésben is írnak esőket és lehűlést. De ennek ellenére a versenyben is a kardhal ér be elsőnek a remény hal meg utoljára... Úgyhogy én még nem adtam fel a reményt, hogy egy meleg, csodás nyaralásunk lesz. A kalóztúrára én is nagyon szeretnék elmenni és az sem esne jól, ha felöltözve kellene kucorognom valahol
De ahogy írod is reménykedem, mert azért még 18 nap alatt sokminden történhet...
Gugic én is a Villa Maria-ba megyek, csak én 18 nappal később...
Úgyhogy nekem is ugyan ez a kérésem, ha megjöttetek, kérlek írj majd valamit, milyen is volt Neked pedig jó nyaralást és jó meleget kívánok! Mármint időjárást