#1309842010-04-11 19:05:47 Válasz a #130879. hsz-ra
Szia előre bocsájtom, hogy nem akarom védeni a benzinkútasokat de ha Ők tankolnak nekem mindig több anyag megy valamivel a tankba, végig ott állok a kocsi mellett. Esetleg figyelmedbe ajánlom ezzel kapcsolatban a totalcar.hu megtalálható cikket ahol egy fábiába tankolt a kutas kb 10 l többet mint a tulajdonos szokott. Magam részéről még nem vettem észre különösebb stiklire utalónyomot külföldi üakúton.
#1310002010-04-12 11:42:36 Válasz a #130984. hsz-ra
Ha jól tudom, a fabia betöltőnyílásánál van egy kis fekete szelep, ami a tank hullámzáscsökkentő lemezei közé szorult levegőt engedi ki a szabadba. Ezzel tényleg lehet (a mikéntjét nem értem ugyan...) némi üzemanyagtöbbletet juttatni a tankba. Viszont, ha megfigyeled, ha hosszú út után nyitod a tanksapkát, a tankban vákum keletkezett. Több üzemanyag nagyobb térfogat nagyobb vákum. Nem lesz baja a tanknak
(Munkám során találkoztam már olyan acéltartállyal, ami a túlzott mértékű ürítés során behorpadt...)
A pénzváltással kapcsolatban ,saját tapasztalat az,hogy minden fizetőkapunál elfogadják az eurót,de Macedóniában máshogy számolnak,mint Mi Magyarok! A Szerb-Macedón határnál lévő mol-kútnál ,pedig nemfogadnak el eurót! Szóval szerintem megér némi "fáradtságot" a pénzváltás és nyersz rajta némi pénzt is,amit Tibibabával egyetértve Énis a családdal költenék el inkább!
Szerb dínár váltása nagyon sima ügy,Magyarországon lehet. Mac dinár váltása a Szerb-Mac. határnál ,euróra vagy szerb dínárra.
#1310092010-04-12 16:57:10 Válasz a #131006. hsz-ra
Min 10 eurót kell váltanod annál kevesebbet be sem nagyon váltanak. A többivel mit csinálsz ami megmarad? Max oda adod a kapuknál lézengő kéregetőknek.
#1310412010-04-12 20:28:05 Válasz a #130942. hsz-ra
Triznyák!
Nem mindenki utazik minden évben Görögo-ba sajna.Főleg va naki életében először mer neki vágni a nagy útnak és ennek a fórumnak pont az ajánlás lenne a helye