A fagyizó felett van a Stella, nem?
A mi szobánk, ide az utcára fog nézni, úgy tudom. Akkor pedig, ha már elfáradtunk, majd az erkélyről bámuljuk a forgatagot
Lassan már tényleg tudunk mindent, a videon is felfedezni véltem a házunkat, szerintem simán oda fogunk találni!
Azért jöhetnek még képek!
Szia jozsef 56!
Fogadd ŐSZINTE GRATULÁCIÓMAT!! A videód, illetve a videóid, nagyon PROFI munkák! (már amennyire én meg tudom ítélni). Nem túl hosszúak, mégis látni lehet élvezhető formában, a lényeget!
Ne szabadkozz a minőséggel! Én is keresgéltem videókat a NET-en, de a Te munkád felveszi velük (már amit én láttam) a versenyt.
Még rakok fel egy pár fotót, bár ezekhez már nem fűzök kommentárt.
.....nos, még is! A bazar felirat előtt van az a fagyizó amiről már mutattam képet. Alatta láttok egy bácsit a karosszékben, előtte egy autó. Ez a ház a Stella eleje, a bácsi előtt az utca a partra, kb.100 méter...kb!
...ez pedig szintén a főutca,tovább a kikötő felé a domb oldalon. Az első fotón az utca végén (középen) , a baloldali épület látszik.
Ez a kép még feljebb készült a kikötő felé.
....szóval!....van éjszakai élet.
Persze, ezek a fotók 2009-ben készültek augusztus elején, a szezon közepén, hogy ilyenkor mi történik,.... azt két hét múlva (...talán, ha a jó Isten is úgy akarja )