Idén Vasiliki a cél!
Pár kérdésem lenne:
- Az agiofili beach autóval mennyire megközelíthető??? Úgy olvastam, h egy darabig lehet menni, de utána csak gyalog! Autót ott letenni nem "gáz"???
- Nagy kedvelői vagyunk a görög ízeknek! Aki jártas tudna jó éttermeket javasolni, az sem baj (SŐT) ha valamelyik kis eldugott hegyi faluban is tudtok jót!!!
#2130402014-02-04 13:24:22 Válasz a #213038. hsz-ra
Ákoska!
A GPS-térkép kombináció a legjobb megoldás szerintem, helyben olcsóbban jobb térképet találsz!
Vassilikitől autóval attól függően tudod megközelíteni Agiofilit, hogy előtte mennyire mosta ki az eső a földutat. Mi nagyon lassan, óvatosan tudtuk csak, mert előtte esők voltak, és elég szép vízmosások tarkították a végefelé, de ha sikerül, onnan már csak max 100 méter. Éttermet csak Nidriben tudok ajánlani, a Ionian Tavernát a sétány déli végénél.
helló! köszi a térképeket nagyon jó. ez az igazi nyaralás ahogy ti voltatok, szép helyek. mi is elszertnék jutni egy pár öbölhöz mert gyönyörűek a képek.azt még esetleg tudod hogy kb milyen messze vannak ezek a strandok amiket érdemes megnézni NIDRITŐL?
#2134702014-02-19 14:14:18 Válasz a #213468. hsz-ra
mindegyik más távolságra, de többnyire a sziget másik oldalán. nyisd meg a google maps-ot, írd be az útvonaltervezőbe nidrit és az adott partot aminek a távolságát meg akarod tudni, és kiírja az útvonalat is, a távolságot is, és az időt is ami alatt eljuthatsz oda autóval.
Vegre mi is eldontottuk iden Lefkadara megyunk. Voltunk mar Korfun, Zakinthoson, Tolon, Pargan, Paralian. Mar tavaj pargai nyaralasunkkor szemeztunk Lefkadaval. Thassoson gondolkodtunk meg, de vegul bevaljuk kisgyerekkel az 1200 km-t. Kerdesem melyik udulotelepulest ajalnjatok, esetleg szallas ajanlatja van e valakinek. Sajnos sok feltetelunk van medences szallas, kb 300 meteren belul a tengerpart, apartman, hotel, villa, lenyeg h legyen konyha vagy felpanzio igenylesi lehetoseg. 4 felnot es ket gyerek reszere (10 honapos, 2 eves 1 honapos), julius elejen mennenk sajat autoval.
Koszonom szepen ha valaki ad nekem akar milyen otletet, mar a partokat atneztem tuti parra ellatogatunk.
Sziasztok !
Hidalgo barátom nemrég egy Kefalóniás fotó kapcsán felhívta a figyelmem a Lefkadai strandokra.
Én írtam neki , hogy idén Korfu a cél , de majd egyszer . Köszi.
Aztán olyannyira jól sikerült ez a felhívás , hogy most megyek ( max hétfőig ) befizetni az utat az Apollón Travelnél.
Persze hova is? Hát Lefkadára !
Hírtelen csak annyi a kérdésem :
Melyik apartmant válaszam ?
Filió ,vagy Sun Rise?
üdv.
Péter