Nagyon köszi a Mythos árakat,már jó lenne kint ülni a parton és egy jó hideg korsóval iszogatni!!!!!
Kedves Pinga!
Hidd el mi is szívesen mennénk a kocsinkkal ,de sajnos az most nincs olyan állapotba ,hogy kibírja azt a hosszú úttat.De majd jövőre ,addig meg sajna marad az autóbérlés vagy a csoportos fakultatív programok.
Hú, nekünk még jó sok, pontosan 52 nap van hátra. Augusztus 16-án indulunk a párommal az Apollon travel szervezésében és a Kalliope apartmanban szállunk meg. Van aki esetleg ugyanekkor jön NP-ba?
Nagyon köszi a Mythos árakat,már jó lenne kint ülni a parton és egy jó hideg korsóval iszogatni!!!!!
Kedves Pinga!
Hidd el mi is szívesen mennénk a kocsinkkal ,de sajnos az most nincs olyan állapotba ,hogy kibírja azt a hosszú úttat.De majd jövőre ,addig meg sajna marad az autóbérlés vagy a csoportos fakultatív programok.
Köszi Böby
A mienk se volt olyan állapotban ezért vettünk hozzá még egyet,most ezzel megyünk, ki kell birnia, ha nem akkor megy az árokba.
sziasztok! tudna nekem vki segíteni, hogy mégis mire számítson az ember az árakat illetően? amire kiváncsi vagyok, az pl a hajókirándulás ára, vagy a búvárkodásé. motor kölcsönzés van a környéken? annak ára? üdítő/ásványvíz árak? az ottani lidl árak milyenek? legutóbb azt hallottam, h nem érdemes kint kaját venni ilyen helyeken, mert az éttermi árak kb annyik, és nem kell vele pepecselni... a cola-ról hallottam, h drága.. ottani éttermi árak? fagyi? gyrost azt olvastam, h 6-7€... üzemanyag?
a segítséget előre is köszönöm!