Ok szóljál! Szívesen megyek Paráliára! Még apartman építésben segédkezést is vállalok csak ottlehessek!
A kalózhajós proginak eldõlt az ára? Én nagyon szeretnék elmenni, párom huzakodik kicsit, hogy már annyi progit terveztem be, hogy a 14 napból 2 ha marad fürdésre ha azt mind megvalósítjuk!
Most mennem kell mert kellene valami vacsit összeütni! Lehet ma már nem de holnap mindenképp leszek!
Sztem 18-ról indul az ár aztán fõszezonban max 20 lesz. De függ a forgalomtól is. A kalózhajós progiban az a jó, hogy lehet fürdeni is, napozni is, mégsem csak Paralián vagytok.
Szép estét
Sajna mindig van valami tennivalóm. Olyan ohanos az élet, talán ha 48 órából állna egy nap, akkor talán jó is lenne. De azért tartom a fonalat és olvasom amit írtok. Amint van idõm betársulok én is a Hellaszvírussal fertõzött életbe . Délelõtt én fent szoktam lenni, ha más is tud akkor gyertek.
Imi
Pöpi, megyek én is segétkezni az apartman építésben
most csináltuk Panosal a caravelben a 2ik emeletre egy wifis routert mosmá van 1 a földszinten és 1 a 2ik emeleten szóval lehet agyvérzésig internetezni, majd a hozzáférési jelszot Panos elmondja,
jaja nagyon várom már a quad túrát reggel 9kor indulunk, görög pizzát minden kép egyetek a kicsi 6 a nagy 9 euro hát én majdnem kipukaddtam ugy jól laktam vele
Szia Pöpi
Sürgõsen intézd az építési engedélyeket!
Június 8-tól Parálián vagyok, felajánlom a kapacitást az apartman építésre, éjszakai alap kiásásra. Azért éjszaka, mert remélem, nappal már forróság lesz. A homokba meg könnyû alapot ásni !!!
Tíz évig építkeztem van némi tapasztalatom.
Ezen kívül koldulásban is jó vagyok!!!
Hát esküszöm annyira édesek vagytok, hogy hihetetlen. Összedobjuk valahogy pár éven belül...
Jay a kalózhajós téma lassan beindul, a hajók már készen vannak a szezonra két napja, most azt a helyet teszik rendbe, ahova a kirándulással mennek. Holnapra vagy holnaputánra meg egy német csopi bérelte ki a kicsi hajót, pecázni akarnak.
Jay !Majd írd bele a "Titkos"füzetbe hol lehet ezt a finom pizzát enni !
Panosnak említetted már ?Mármint a füzetet!
Emberek !Most megy az Eurovíziós Dalfesztivál! Már volt Kalomoira !És ahogy megláttam a sok GÖRÖG ZÁSZLÓT elsírtam magam !Hát kicsit fura,hogy nem a magyar elõadónál sírok!
Akit érdekel kapcs az m1re
Hova tûnt megint mindenki?
Tudom, hogy most választják a szépségkirálynõt, úgyhogy a lányoknak (Christee, Ildi, Bryam, Darlie, Adri, Móni és a többiek, ha kihagytam valakit bocsi) felmentésük van, õk biztos indultak a versenyen.
Darlie veled mi a helyzet? Úgy eltûntél, már többen hiányolunk itt (persze fõként én)
Sajna nem voltam mostanában. Emlékeztek mondtam hogy 3 vizsgám is lesz szerdán. Volt is, csak én nem voltam ott. Sok szék közé ültem. Keveset is tanultam, de az alap probléma az volt hogy mindegyikbõl tanultam és a végén eluralkodott a káosz. Úgyhogy a vizsga elõtt egy órával beleolvastam az anyagba és 20 mondatból 19 ismeretlen volt. Következmény: nem mentem be vizsgázni.
Most várok egy két napot hogy a tanárom dühe enyhüljön ( ha volt dühe ) és majd szólok neki hogy egyesével legyen már szíves kiírni azt a rhadt vizsgákat. Hát ennyi, így jártam
Nyugi, ez a legjobbakkal is elõfordul... Biztos hozzá vannak már szokva ehhez a felsõoktatásban tanító tanárok...Kitartást, aztán ha van pár perced, akkor várjuk híreidet