Ha valaki repülőket akar nézni (a Blue Wawes elég közel van hozzá) érdemes vasárnap és pénteken menni. Akkor szinte egész nap mennek, de főleg délelőtt. Pénteken inkább arról szállnak fel. Kalamaki irányába kell indulni, túl a teknős lelőhelyeken, a partról látni egy jelentéktelen szürke épületet, az már a repülőtérhez tartozik. Kb ott szállnak le a gépek.
#1937422012-08-15 10:46:50 Válasz a #193740. hsz-ra
Én tavaly voltam Agios Sostis-ban, a Grand-dal, de nekem pl az volt életem eddigi legjobb nyaralása. Mi az Ibéria-ban voltunk. Az apartmannak a kikötő felőli strand van közelebb, ami megítélésem szerint jobb is, mint a kikötő másik oldali strandja, aminek sokkal szűkebb a partja. Kb 10 perc volt Laganas, mi ezt minden nap megtettük kétszer, egyszer dél körül egyszer meg este. A parton sétálva nyugodtan lehet menni, de van egy "hátsó" út is.
A Callinico borokat pedig tényleg érdemes megkóstolni, mi hoztunk is belőle haza. A halaktól meg nem kell félni, van egy néhány de egyáltalán nem vészes.
A halakról kétféle verzió van. Az egyik szerint csípnek, a másik szerint nem csipkednek, hanem marnak. Gondolom, kinek-kinek a toleranciájától is függ ennek megítélése. Mi ugyan eddig még csak azokkal a szürke kis (kb. 10 cm-es) halakkal találkoztunk máshol, amelyek a sekély vízben a felkavarodó homokban keresték az ennivalójukat. Azok biztos másmilyenek.
Remélem azért annyira nem zavaróak azok a halacskák ott Zakynthoson!!!
Ezek azok a szürke halacskák, csak nem a felkavart homokban keresgélnek. Voltak Tolón is, Sartin is, de ott nem zavartak. Itt sem mindig vészesek, csak néha csípnek bele az emberbe. De lehet, hogy ez csak engem zavart. Mondom, máshol ilyen problémám nem volt.
#1937742012-08-15 19:26:24 Válasz a #193672. hsz-ra
Szia Fazika!
Mi a 216-osban voltunk, de szerintem mndegyikben van. Nini, tényleg holnap után már mentek. De jó nektek. Bezzeg most minket esz a fene De jó is volt, aamikor még mi is azt lestük, hogy hűha holnap után utazunk Most meg már csak ez emlékekből élünk
A fürdőszoba tényleg modern. Kényelmes és szép is. Ja! Este nem mindig van melegvíz
#1937752012-08-15 19:32:47 Válasz a #193700. hsz-ra
Szia Orsi!
Nagyon szívesen Örülök ha tudtam segíteni és remélem sokmindent tudtok majd hasznosítani belőle A sok jót és szépet, majd Ti is megtapasztaljátok és meglátod, hogy igazunk volt
Nagyon jól fogjátok magatokat érezni és egy csodálatos élmény lesz
A kis halacskákról talán én is írtam. Valóban Sartin is voltak, de itt nekem erőszakosabbnak tűntek Sok van, de egyáltalán nem olyan veszélyes a dolog Előfordult velem is hogy kimenekültem előlük a vízből, mert már fájt Amikor a lábamat csipkedték oldalt azon csak kuncogtam, de amikor a bokámba haraptak bele az már féjt. A városban két helyen is fizetős ez a csipkelődés 5 EUR egy fél óra. Van néhány akváeium egymás mellett kis ülőkékkel és ezekbe az akváriumokba kell belelógatni a lábadat A kis doktor halak pedig odamennek és csipkedik A tengerben mindez ingyen van.
De hangsúlyozom, nem kell ezen aggódni. Nem olyan veszélyes és gáz, mint amilyennek hangzik
#1938072012-08-16 10:01:58 Válasz a #193737. hsz-ra
Akkor sokat nem változott az ár 6 év alatt. Kipróbáljuk ezt a Glikopátit is ha azt mondod,hogy olyan,mint a Mavrodaphne-de hol van ez a Callinico borászat?Vagy árulják boltban a Callinico borászat borát?
Még valami, mi a neve annak a görög italnak ami olyan ízű,mint az ouzo?
Szerintem nem esznek ezek a halak, és ha valaki mozog, akkor nem is csípik meg
Nagyon jó utat, és verőfényes nyaralást kívánok!
Persze a többieknek is, akik szintén holnap indulnak!!
Melus, én is azt hiszem, hogy embert azért nem esznek azok a fránya halak, még ha csípnek is.
Neked is nagyon jó felkészülést! Hamarosan eljön a Ti időtök is. Vár benneteket Kefalonia!
Most mindenkitől elköszönök, mert nem tudom, hogy lesz-e még lehetőségem a nap folyamát feljönni a hellaszra és egyáltalán a netre. Holnap reggel GO!!!!!!!!