#1962782012-11-06 12:22:51 Válasz a #196277. hsz-ra
Sarti biztosan nagyon szép és közelebb is van, mint Tolo, DE...
Tolo egy Nagyon-nagyon szép, nyugodt hely.
Kirándulások kiindulópontjának pedig kifejezetten ideális.
Nagyon sok szép helyre lehet onnan olcsón eljutni.
A víz, vízpart pedig tökéletes.
Csak ajánlani tudom. Nem bánnád meg, az biztos.
Javaslom, nézd meg "öregtáncos" cuccait - fényképek, beszámolók, videók és a kihagyhatatlan panorámaképet.
#1962812012-11-06 12:30:42 Válasz a #196278. hsz-ra
Hát attól függ mik az igények.
Ha az Olymposi Riviéra és Sarti a kiszemelektek, akkor azt hiszem inkább a passzív nyaralás lehet a cél.
Azt mondanám, hogy Sarti, mint település szerintem sokkal jobban "egyben van", igaz kicsit turistásabb, mint Toló, de jóval nagyobb a partja is, nekem hangulatosabbnak is tűnt a széles homokos parttal, mint Toló, aminek a partja néhol lakatlan magasabb Hotelekkel van beépítve. de ha a kirándulás a cél, akkor nem lehet kérdés, hogy Toló. Egyik legjobb nyaralásunk volt, rengeteg élménnyel. De most nem is ez volt a kérdés, nem akartam OFF-olni.
Nem is tudom egyébként, hogy más Fortunáztat-e, eddig csak az IBUSZ-ról hallottam. Viszont szerintem ha Sarti a tuti befutó, akkor édemes lehet az Apollón előfoglalásában gondolkodni, nem lehet olyan sokkal drágább s akkor biztos.
Sajnos az apollònnak és többi irodànak is többe kerül az előfoglalàssal mint a fortunàval.pl:mi szeptemberben mennènk. apollònnàl tavaly szept 8 tòl 40ezer ft körül van / fő míg a fortunával szept 10től 20ezer ft/ fő.
#1962852012-11-06 16:08:35 Válasz a #196282. hsz-ra
Természetesen nem mindegy ez, bár azért arra nem árt figyelni, hogy mennyire vagytok rugalmasak. Visszaolvasgattam itt a fortunával (Mediterrán tombola) kapcsolatos véleményeket, s több dolgot azért figyelembe kell venni:
1. nem 100%-os úticél (bár a Te esetedben az 1 kizárással azért nem túl sok lehetőség marad
2. az indulás időpontja sem pontosan adott napra van, hanem arra a hétre - tehát ha a szabadságot időben le kell adni, esetleg probléma lehet
3. illetve azt hiszem valaki írt valami olyasmit a gyűjtőjáratokkal kapcsolatban, hogy nem mindenhol lehet csatlakozni.. (ha pesti vagy, akkor valószínűleg ez nem is érdekes)
De ebben tényleg az iroda az illetékes, az biztos, hogy ilyen áron máshol nincsenek utak, ezért cserébe viszont igen nagy rugalmasság igényeltetik, illetve nyilván nem tudod magad beleásni a "mi található a környéken" témába, csak két héttel előtte, s a szállással kapcsolatban is lehetnek számodra problémák - zajos helyen van, túlságosan kívül esik a centrumon stb. Gondolom azért ezt már mindet átgondoltad
Hátha jön valaki és megerősít avagy megcáfol, hogy jól gondolom-e, mert itt csak okoskodok....
Igen,ezekkel már számoltam.2009ben voltunk ugyan ezzel az akcióval csak repülös verziòval kefaloniàn. sajna akor nem kérdezték meg, hogy hova szeretnénk menni a legjobban. akkor korfura akartam.persze nem bàntam meg hogy kefalóniát kaptuk.
viszont most tényleg sartit szeretnénk. tolo messze va, az olympos riviéràròl meg nem hallottam sok jòt
egyszer voltam is paralián néhàny órát és nagyon nem tetszett.
Az àrban azonban a fortuna verhetetlen!
Szia Lililuca!Mi az idén voltunk a fortunával busszal Sartin,és nagyon szuper volt!!!Tavaly Nei porin voltunk,nekem Sarti jobban tetszett,szebb a környék,egy baja van állandóan hullámzik a tenger.Mi kizártuk az olymposi Riviérát ezáltal már szinte tudtam hogy Sarti lesz,ugyanis nekem mondták hogy Olaszba a nagyobb családokat utaztatják,Tolóra meg ne is számoljunk.Így aztán végig Sartit néztem itt a fórumon.Én is nagyon várom hogy jövőre milyen árakkal jön ki,bár mi most szigetre mennénk!
#1962932012-11-06 19:35:00 Válasz a #196292. hsz-ra
Kösz,hogy ezeket elmondtad.így most tudom már, hogy variáljak. bár találtam már olyat aki ezzel az akcióval toloban kötött ki. te hol fizetted? Melyik irodánál? Melyik hónapban voltatok és melyik szálláson?bocsi a sok kérdésért
Toloval tavaly nem kellett számolni, mert nem szerepelt egyáltalán az IBUSZ úticéljai között, így eleve kizárt volt, az oda sorsolás. Nem tudom, hogy jövőre utaztatnak-e Toloba. Nem saját kínálatukból csak repülős fortuna uticél volt.
Azt azért ki lehet számolni, hogy a hét melyik napján lesz az indulás, ha áttanulmányozzuk az IBUSZ katalógust. Sartira pl. péntekente indul az iroda busza, de úgy emlékszem az Olimposzi riviérára is. De mindezt a katalógusból szépen ki lehet totózni, amiben a lehetséges felszállási helyek is benne vannak.
Semmi egyéb nem bizonytalan a fortunánál, "csak" az úticél, ami az indulás előtt 2-3 héttel válik ismertté, de az idő alatt még van idő a felkészülésre, ha előzőleg ismerkedsz a szóba jöhető lehetőségekkel.
Mi tavalyelőtt fortunáztunk június végén. Tavaly előfoglalási kedvezménnyel foglaltunk inkább, mert így két hét főszezonban nem sokkal volt drágább, mint a fortunával. De ugyanabba a házba mentünk vissza, ahol előző évben voltunk.
hát pl buszos utaknál 4 úticél van ebből egyet kizárhatsz és 3 hely marad. Ezek közül mész valamelyikbe. Szerintem nagyon megéri. Jóval olcsóbb mint ha hagyományos módon fizetnél be egy utat!