Köszi, de eddig nem mertem nekivágni a letöltésekhez...
(az angol nyelv sosem volt az erősségem...)
Ám Zsüli felhívta a figyelmemet arra, hogy megújult a Filoglossia oldala, ahol további 5 leckével bővült az eddigi tíz hanggal ellátott leckesorozat...!
Februárban, Szegeden kezdő szintű görög nyelvtanfolyam indul.
Óra megbeszélés 2010. február 15.-én 17 órakor a nemzetiségek házában (Szeged, Osztróvszky u. 6).
#1258152010-02-13 01:24:10 Válasz a #125814. hsz-ra
Nem tudom, hogy a szegedi mennyibe kerül. Ez - ha jól emlékszem - 600 Ft/órára jön ki, ami szerintem nem számít drágának. De azt nem tudom, hogy ezért cserébe mit nyújtanak, nem ismerem őket, csak a neten találtam...
En egy rovid ideig jartam az Effy-be es nagyon meg voltam veluk elegedeve. Az ott dolgozok segitokeszek, a tanarom nagyon felkeszult volt, elkotelezett a gorog nyelv irant. Olyan embertol jo tanulni, aki maga is szereti az adott nyelvet es itt a tanarom ilyen volt. En csak ajanlani tudom mindenkinek azt a nyelviskolat!!!
#1261752010-02-17 14:41:30 Válasz a #126165. hsz-ra
Csatlakozom az elottem szolohoz en is jartam ebbe a nyelviskolaba...ugy kezdtem, hogy csatlakoztam egy csoporthoz, ami mar korabban elindult, egy par honapig jartam ide (mielott Toloba koltoztem) es ez nagyon jo volt az alapok elsajatitasahoz, igy aztan itt mar sokkal konnyebben ment a tanulas. Agi
A görög nyelvtanfolyamon különböző okok miatt oly mértékben megcsappant a csoportom, hogy egy csoporttal feljebb "buktam". Például a "padtársam" elköltözött Budapestre és ott keresett lehetőséget a nyelvtanulás folytatására. Ti hol tanuljátok a nyelvet? Meg vagytok elégedve a színvonallal?