#1423132010-07-03 21:09:14 Válasz a #142292. hsz-ra
Szia!
Küldtem pü-t. Konkrét kérdésem nincs, mert igyekszem utánaolvasni a leírtaknak, de mindig van valami, ami hasznos lehet. Pl: feltétlen érdemes megnézni, kedvenc gyrososunk, péksütink stb.
Így, ha Neked vagy bárkinek van ilyen infója, akkor megköszönöm. Mi majd augusztus közepén megyünk, addig gyűjtöm az infókat.
Kedves Kalinb!
Hát bizony vannak árbeli külömbségek! Olympic Beachen van több utazási iroda is. A legolcsóbb a StefanidisTravel volt. Meteorák 15, Skiathos 28 euró.
Na, mi ma d.u fél 5kor utazunk [pff...persze a szobákat csak 2órakor lehet majd elfoglani...xD addigra meg már kb 3-4 órája ott leszünk ] Remélem jó lesz az út, meg, hogy itthon is minden rendben lesz!
Itt vagyunk OB.n! Akit erdekel vmi irjon (sorry, nincs ekezet, beallitani nem lehet xD letiltattak a g.cik xD)
A macedon hataron 4 orat varakoztunk, kozbe aludtunk is, mert unalmas volt xD
Am az igaz, h OBn sok kobor kutya van, de azt nem mondanam, h jol taplaltak (asszem valaki ezt allitotta), eleg sovanyak, de turheto. Mi adtunk nekik enni
Eddig 2 fakultativ programon voltunk. Tegnap Skiathoson, ma Thessalonikiben, az aqualandben. Mind2 nagyon szep volt, Skiathoson nagyon szep tiszta a viz, de eleg hideg. Mi 40euroert voltunk, kifogtuk a legdragabbat, 28euroert is lattunk. Az arak kb duplak mint Olympic Beachen.
De azert szerintem megerte.
Nyugodtan johetnek a kerdesek, sztem meg fogok jelentkezni.
Akit erdekel vmi irjon (sorry, nincs ekezet, beallitani nem lehet xD letiltattak a g.cik xD)...
Mér g...ik???
(hejj, ha egyszer megkaparinthatnám a mobilodat, átállítanám rajta a nyelvet arabra...)
Skiatosra mikor indultatok és mikorra értetek vissza? 40 € per kobak?
Az ido szerintem nagyon jo, meleg van, sut a nap
Allitolag holnap esni fog az eso egy picit, de nem tudom.
Altalaban 30/36 fok van.
Szerintem megerte elmenni az Aqualandbe, bar ha korul neztunk volna elobb, akkor nem 30euroert mentunk volna. (volt 17ert is)
Am. azert g.cik, mert nem lehet ekezeteket irni ebbe a netes izebe.
Ja, Skiathosra 5.30kor indultunk, este, kb 22.30ra ertunk vissza (gorog ido szerint).
Es igen, 40euro/fo, de 28ert is van, meg 30ert, de sajna nem neztunk korul, hanem mar elso nap lefoglaltuk annal az utazasi irodanal, akikkel jottunk.
Kalinb a tenger eleg piszkos (nekem), a sekely reszen, de kibirhato. Bent is van sekely resz, csak addig elkell uszni, ott nagyon szep tiszta.
Olyan helyre ne menjetek ahol nincsenek bolyak (del fele), (bar ott nagyon szep tiszta a viz) mert ott ma voltunk, lattunk 2 meduzat. (elve)
Anno például megszívtuk Skiathost!
Ki volt írva,hogy 28 euró,de mikor bementünk,akkor már kértek hozzá 14-et,a kompra. A 28 csak becsalogató volt.
Így drágábbra jött ki,mintha a mi irodánkkal mentünk volna,de igaz,a miénket lekéstük... Mármint elnéztük az indulási időpontot. Aznap akartuk foglaltatni,amikor már épp ott volt a csoport.
Mi végül szerbekkel mentünk együtt. De ez már 4 éve volt..
Mostanában sikerült valakinek olcsóbban eljutni oda,mint 40 euró?
Ja,igaz,mi anno Paraliáról mentünk,de a kiírás nem szent,csak a konkrét foglalás, itt is, ott is!!!