Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 571
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kozire
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150935 Üzenet linkje2010-09-01 14:20:17 

Sziasztok!

Végig olvastam a fórumot, kérdésként szerepelt, hogy mennyiért lehet autót bérelni, de választ nem találtam. Ha valaki esetleg ezzel kapcsolatban tud nekem segíteni, azt megköszönöm. Szerencsére sok Taverna nevét felírtátok, így lesz miből választanunk. Mi a párommal 5-ik alkalommal megyünk Görögbe, reméljük Marmaras is szuper hely lesz. Bár a leírások szerint igen. Eddig ( Sarti, Leptokaria, Paralia, Parga ) közül az utolsó volt nagyon gyönyörű, úgy néz ki Marmaras ehhez hasonlatos.
Attól azért tartok, mivel október 05-én érkezünk, hogy nem minden taverna lesz nyitva... majd meglátjuk.
Ha valaki tud kérem segítsen autóbérlés vonatkozásában. Köszi

# 572
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150957 Üzenet linkje2010-09-01 16:44:03 

Sziasztok!

Hát,akkor hazaértünk Neos Marmaras-ról.
Ha valakinek valami infóra van szüksége, próbálok segíteni.
Autót, motort nem béreltünk, szóval ilyen infóval sajnos nem tudok szolgálni. icon_sad.gif

# 573
Vonatkozsani
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155083 Üzenet linkje2011-01-20 00:42:52 

Hat ugy latom 1 ideje kihalt ez a topik......
Nem orulok neki, mert lenne 1-2 kerdesem, de attol felek igy lehet nem kapok ar valaszt! icon_sad.gif

Sok magyar turistaval talalkoztatok kint?
Es magyar felszolgalokkal?

Elore is koszonom a valaszokat
Szep estet mindenkinek

# 574
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155085 Üzenet linkje2011-01-20 08:22:03  Válasz a #155083. hsz-ra Előzmény #155083

Hát pont ez az a hely, ahol kevés a magyar turista. Ide szervezetten csak a Grand Tours szállit utasokat. Igazából nem is értem, hogy miért lett még olyan felkapott hely. Pedig szerintem csodálatos kis hely! Csodás természeti adottságokkal megáldott hely? Itt minden megvan, amit Görögországban keresel. Hegy, sziget, kristálytiszta vizü tenger. Maga a város elbüvölő. Sok a helyi lakos, ezáltal igazán görögös. Nagyon kedvesek az itt élők, legalább is én igy tapasztaltam. Magyar felszolgálóval egyetlen egyel sem találkoztam.
Engem elvarázsolt. Ha bármi kérdésed van, én szives válaszolok.

# 575
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155119 Üzenet linkje2011-01-20 21:14:28 

Csatlakoznék Gudlihoz! A szárazföldi részen nekem ez az a város, ahová mindig visszavágyom. Tényleg kevés volt a magyar turista, egyedül a piacnapokon találkoztunk sok magyarral, de az valószínűleg azért volt, mert átjöttek Sartiból. Én sem találkoztam magyar pincérrel. Viszont sok-sok érdekes göröggel igen. Egyébként tényleg az a jó, hogy Neos Marmarason elég sokan élnek, és nem csak nyárra költöznek oda. Van ott bank, tűzoltóság, rendőrség...A partok pedig felejthetetlenek. De nekem az esti nyüzsik tetszettek a legjobban. Szűk kis görög utcák, takaros házakkal a hegyoldalban. Elképesztően kék és tiszta tenger, és sok-sok szeretet ami árad a görögökből. Szerencsére sok angollal sem találkoztunk, aminek nagyon örültem, mert nyaralás alkalmával kimondottan nem szeretem az angol fiatalokat.
És ráadásul jó kiindulási pont, az egész félsziget felfedezhető innen.

# 576
Vonatkozsani
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155124 Üzenet linkje2011-01-20 21:34:55 

Kedves Gudli, koszonom kielegito valaszodat!
Es szerencsere Vaesz valaszaban is talaltam hasznos infot! icon_smile.gif

Akkor mint, lehetseges munkahely kilove Marmaras de mint lehetseges nyaralohely.............ugy benne van a legjobbakban! icon_smile.gif

Az a helyzet, (hogy kulfoldon tartozkodasom miatt), csak szeptember kozepe/vege fele tudnek menni........
Milyen ott az ido ilyenkor?
Eleg meleg meg a tenger a pancsolashoz?

# 577
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#155183 Üzenet linkje2011-01-21 17:28:03  Válasz a #155124. hsz-ra Előzmény #155124

Szia!
Mi tavaly előtt szeptember elején voltunk, akkor elég rossz idő volt, sokat esett, viszont azt mondták, hogy ilyen rossz időt ilyenkor még nem láttak, mert hogy annyira jó idő szokott lenni. Egyébként pedig azokon a napokon, mikor nem esett, nagyon jó volt az idő...

# 578
Piroska47
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156141 Üzenet linkje2011-02-09 18:06:58  Válasz a #155119. hsz-ra Előzmény #155119

Kedves Gudli,
Az idén Neo Marmarara tervezzük a nyaralásunkat a Grand Tours irodával.
Mivel lehetőséget kínáltál a kérdezősködésre, én élnék az alkalommal.
Jelenle 3 apartman van megjelölve a katalógusban./ Athene, Politis, Mouses / A térkép szerint az Athene és a Politis van a strandoknál, de a Mouses a tengerhez van közelebb.
Kérdésem a következő:
- melyik apartmant ismered?
- a kikötői partszakaszon lehet fürödni, vagy csak a strandon érdemes?
- a tenger lassan, vagy gyorsan mélyül?
- van esti nyüzsgés?
Válaszodat előre is köszönöm, Piroska47

# 579
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156150 Üzenet linkje2011-02-09 20:55:43 

Kedves Piroska!
A lehető legjobb választás Neos Marmaras! Nem fogsz benne csalódni. Egy kis gyöngyszem.
Mi 2009-ben voltunk. Abban az évben az Athéne éppen nem üzemelt, A Politis és a Mouses pedig csak 2010-től volt először a Grand listáján. Abban az évben az Alexandra volt, igy aztán mi ott laktunk. De helyileg valamennyit tudom, hogy hol helyezkedik el. Az Athéne közvetlen tengerparti apartman. Ez van legközelebb a strandhoz. Nap mint nap ott jártunk el előtte. Szobáiból gyönyörü kilátás nyilik a tengerre. A Mouses a központban, a Roma Pizzéria fölött van. Ha most mennénk és is ezt választanám, függetlenül attól, hogy messze van a strand. Viszont mindkét strand kb egyforma távolságra esik tőle. A templomnál kell lemenni a partra. (Mellesleg nekem ez a partszakasz jobban tetszett.) Ez azért is jobb, mert nem kell emelkedőkön felküzdeni magatokat. Ezzel szemben a másik stranra jó kis szuszogtatós úton jutsz el.
Mivel Marmaras dombra épült, ezért elég magas a partja, ebből adódóan nem lehet bárhol fürödni a tengerben. A strandoknál a tenger lassan mélyül. Gyönyörü tiszta a vize.
Az esték nagyon jók Marmarason. Jókat lehet sétálni. Sok üzlet, taverna, étterem között választhattok. Nagyon hangulatos.

# 580
Barbaraszeghy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156188 Üzenet linkje2011-02-10 11:41:58 

Kedves Bonti!
Idén végre megint eljutok Görögországba,Neos Marmarasba megyünk.
Láttam hogy Ti a Mouses apartmanban laktatok,erről szeretnék érdeklődni.
Mi is ide megyünk.
A központban van,és az érdekelne nem túl zajos-e.
Köszi,Barbara.

# 581
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156305 Üzenet linkje2011-02-11 18:28:21  Válasz a #156188. hsz-ra Előzmény #156188

Kedves Barbaraszeghy!

Egyáltalán nem zajos a Mouses. Maga az utca sem, mivel zsákutca. icon_biggrin.gif Egy kis udvarban van az épület, az utcáról szinte észre sem lehet venni, hogy ott van. Amikor mi voltunk (augusztus vége) az egész épületben összesen 3 szoba volt foglalt + a miénk. Szinte minden nap jöttek-mentek ilyen átutazó vendégek, akik 1 vagy max. 2 éjszakára maradtak, de ők sem voltak zajjal. Nagyon jó helyen van amúgy az apartman. Mindjárt a legközelebbi sarkon ott van egy "szupermarket", ami nálunk kisbolt. icon_biggrin.gif
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok! icon_wink.gif

# 582
Barbaraszeghy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156344 Üzenet linkje2011-02-12 13:01:54 

Kedves Bonti!
Nagyon köszönöm a választ!
A szupermarketnek is nagyon örülök!

# 583
Alida
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156378 Üzenet linkje2011-02-13 13:31:45 

Sziasztok!
Az idén Neos Marmarasra szeretnénk menni. A Rania House-ban foglaltunk szállást. Ismeri valaki ezt a házat, esetleg lakott is benne?

# 584
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156463 Üzenet linkje2011-02-14 19:51:50 

Kedves Mindenki, aki Marmarasra szeretne menni! Szuper hely! Gudli és Vaesz már leírta - miért. Mi 2008-ban, és 2009-ben voltunk Marmaras-on, és mondhatom felejthetetlen élmény. Tényleg csak 3 aparmatmanban vannak szervezetten magyarok - Grand Tours által, de ez szerintem nem is baj. Az idén nem tudom, hogy megyünk-e, de már két családot beszerveztem, ők mennek a Mouse-ba július végétől.
Mi is mennénk, csak az a bajunk, hogy a Grrand Tours-os apartmanok közül, a 4 szobásak erkélyei nem néznek a tengerre. Pedig ez nálunk alapvető. Korábban az Alexandra-ban elég sok szoba a tengerre néző kilátásos volt. Korábban több hozzászólást is írtam a Marmaras-i topikba. icon_smile.gif

# 585
Kvali
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156519 Üzenet linkje2011-02-15 12:33:29 

Sziasztok!
Az idén Neos Marmarasra szeretnénk utazni egyénileg. Tudja-e valaki, hogy milyen magyar apartmanok vannak ott? A Mouses apartmanra gondoltunk, de nem tudjuk, hogy lehet megoldani a parkolást. Egyáltalán van a közelben parkoló, vagy az utcában lehet megállni?A válaszokat előre is köszönöm! icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 38 39 40 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu