Mi két hét múlva már úton leszünk. Az út hosszúságának az oka engem is nagyon érdekelne, bár mi Anettékkel megyünk.
A bolti és az éttermi árak szintén érdekelnének.
Hallottam hogy 26 ora alatt ért ki busz.más utazási irodálknál is, akkor arra én sem kaptam választ hogy miért történt ez igy.
3 szor mentük Anettékkal, a busz délután 2 kor indult a népligetböl és és általában másnap reggel 8-9 ora felé már ledobálhattuk a táskánkat és irány lubickolni amig átvehetövé válik a szoba,de volt már hogy 9 kor átvehettük,gyors volt a takaritás.
#1425552010-07-05 10:36:46 Válasz a #142532. hsz-ra
Az út azért tartott ennyi ideig, mert az iroda nem ellenőrizte le a busz papírjait és csak a macedon határnál derült ki, hogy nincsnek rendben. Természetesen a buszt azonnal visszafordították. Így már csak az a reményünk maradt, hogy Bulgáriának megyünk. Ezért lett ilyen hosszú az út. Egy magára valamit adó iroda ilyet szerintem nem engedhet meg, hogy közel 70 ember nyaralásával szórakozik. És tényleg nagyon észre lehet venni, hogy mennyire kivételeznek a görögökkel. Az utasok többségének a kivitt kajája megromlott ki kellett dobni. Azút végét már éhet szomjan tettünk. Pénteken 16 óra helyett 3/4 5-kor sikerült elindulnunk és szombat éjfélre értünk oda. De lehet, hogy már vasárnap is volt. Kárpótlásul egy egyszerű vacsit kaptunk ingyen. De ez nem kárpótolja azt az időt amit elvettek az utasoktól. A szállások kiosztása sem ment zökkenőmentesen. Volt olyan aki 2x költözött mire a végleges szállást megkapta. Fakultatív utat meg nem is indítottak akármit is szerettünk volna. Semmi érkezéskor szokásos tájékoztató nem volt.
#1425582010-07-05 10:40:45 Válasz a #142532. hsz-ra
A hosszú út azért lehetett másnál is, mert az M5 autópályán útépítésvolt és elég hosszú ideig csak lépésben lehetett haladni. A hátároknál is bőven kellett várni. De az amit a jimakos miatt történt több mint felháborító. Soha többet velük sehová. Már sajnálom, hogy nem hallgattam azokra akik óva intettek ettől az irodától.
Sziasztok!
Aug.10-től a Villa Marába megyünk 5 fővel a Grand Toursszal busszal.Jön még valaki ebben az időpontban? Esetleg aki már volt itt, tapasztalatait megoszthatná, mert nem igazán találtam erről az apartmanról infót. Köszi előre is! Üdv mindenkinek!
sziasztok. Mondjuk az sem volt semmi, hogy meg juniusban ment egy hazaspar a Jimakossal N.Poriba. Evzoninal kiderult, h. le kell szallniuk a buszrol, mert a tobbiek /5 busz/ Sartiba mennek. Aztan vmikor jott ertuk egy kisbusz, ami elvitte oket N.Poriba. Ja, es fakultativ semmi. Mikor erdeklodtek az irodajukban, nem is tudtak, h. az o utasaik.
sziasztok. Mondjuk az sem volt semmi, hogy meg juniusban ment egy hazaspar a Jimakossal N.Poriba. Evzoninal kiderult, h. le kell szallniuk a buszrol, mert a tobbiek /5 busz/ Sartiba mennek. Aztan vmikor jott ertuk egy kisbusz, ami elvitte oket N.Poriba. Ja, es fakultativ semmi. Mikor erdeklodtek az irodajukban, nem is tudtak, h. az o utasaik.
Az hogy Evzoninál kitették öket ,tényleg durva,mert ha tovább viszik akkor akár vonatra is szállhattak volna. De pont a határon hagyni?
Az hogy Evzoninál kitették öket ,tényleg durva,mert ha tovább viszik akkor akár vonatra is szállhattak volna. De pont a határon hagyni?
Tudomásom szerint Sartiba nem is szerveznek utakat?!
Légyszíves segítsetek Július 16.-án mgyünk Nei-poriba a Lidl merre találjuk,tényleg olcsobb mint itthon ? Hol érdemes vásárolni ? Ha valaki tud árakat pl. sör stb légyszi irja meg. Tényleg sok szúnyog van ?
Robogot mennyiért lehet bérelni,kérnek kaukciot ?
szia Pinga! Bocsi, lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem kitettek oket, hanem atszallitottak oket egy kisbuszra, ami elvitte oket N.Poriba. Es visszafele is ugyanez volt a helyzet.
#1426952010-07-06 10:03:29 Válasz a #142689. hsz-ra
szia ok! Nekem fogalmam nincs, hova szerveznek utakat. A lenyeg az, hogy a hazaspar a Jimakossal jott, es a masik 5 busz Sartiba ment. Nem hinnem, h. hazudnanak. Amugy a szallasaik jok, csak a busszal es a kirandulasokkal van egy kis zur. Gondolom nem veletlenul van minden evben mas alkalmazottuk.