#1430992010-07-07 22:20:22 Válasz a #143042. hsz-ra
Szia Zsóka!
Sajnos olaszban még nem voltam, de itt Pargán többen is mondták, hogy olyan a hely mintha Caprin lennének.
Ha szeretnél több képet látni, akkor az iwiw-en nálam megnézheted a tavaji képeket / Andréné Faragó Györgyi és a férjem André József/. Remélem szép utatok lesz!
Üdv. Györgyi
#1431272010-07-08 09:18:12 Válasz a #143119. hsz-ra
Hányadikra gondolsz pontosan?
Egyébként ezeken a képeken nekem egy dolog nem tetszik, hogy mindig rajta a dátum nagy betűkkel, szerintem ez nem illik oda, de persze mindenki úgy készíti a saját képeit ahogy akarja.
A készítés dátuma ugye magában a képben is tárolódik.
Az Apollonos Villa Maria apartmannal kapcsolatban:
A templom feletti utcácskák egyikében helyezkedik el,szerintem nagyon jó környéken,szép,citromfás kerttel.Legközelebb a Valtos van hozzá,de a városi strand sincs túl messze.Nem kell lépcsőzni,az utca csak emelkedik.
Szerintem jó választás,nem zajos környék,viszont a központ csak pár perc séta.
Üdvözlettel:
Napfény
#1431482010-07-08 12:04:10 Válasz a #126356. hsz-ra
Szia!
Mi is a bakas apartmanba foglaltuk szállásunkat és szeretném ha írnál róla egy kicsit(augusztusba fogunk menni)...
Ti milyen típusú "szobában" voltatok,mert mi 3 darab 2 fős stúdiót foglaltunk le!
Előre is köszönöm a válaszodat!
Szia breki1! Sajnos ide nem sikerült képeket feltenni Capriról még az olaszországi forumra sem, de az iwiwen van fenn. Kuglerné Holló Erzsébet ként keressél.Este még bővitem ott az albumot.üdv zsóka
Én is Tolna megyei vagyok. (csak halkan megjegyzem)
Mi júli 26.-án megyünk Pargara.
Szinte végig olvastam a fórumot, minden kérdésemre kaptam szinte választ,köszi nektek. Olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahol kagylót gyűjteni a környéken? Vagy ez senkit nem érdekel?
Mi bajod azzal, hogy tolnamegyei vagy? csak nem szégyenled?
Kagylót meg bárhol tusz gyüjteni de főleg ott ahol kevesen vannak mert akkor nem előznek meg a felszedéssel.