Sziasztok!
Most sikerült elkapni Sarti webkameráját és ugy látszik, hogy nagyon süt a nap és nagyon meleg van:))))
Már csak 11 nap és indulunk:)))) Nagyon nehéz lesz kivárni.
Most érkezett egy csapat turista és álldogáltak egy darabig, szerintem beszélt az idegenvezető és mentek tovább.
Mint a kisiskolások olyan szófogadóan:)))Szerintem mi is ott leszünk nem sokára:))) Bár már ott tartanánk.
Még egy jó tanács a Meteórákhoz : A fényképezőgéppel senki ne tegyen félre érthető mozdulatot. Az unokám matatott vele és az ott felügyelő " pap " majdnem lenyelte keresztbe és el akarta tőle venni a gépet. Komoly incidens lett belőle.
Én a nadrág fölé vittem a strand kendőt azt terítettem a derekamra és jó volt.
Még egy jó tanács a Meteórákhoz : A fényképezőgéppel senki ne tegyen félre érthető mozdulatot. Az unokám matatott vele és az ott felügyelő " pap " majdnem lenyelte keresztbe és el akarta tőle venni a gépet. Komoly incidens lett belőle.
Én a nadrág fölé vittem a strand kendőt azt terítettem a derekamra és jó volt.
Hát ez jó, a strand kendőt a derékra...azt hiszem ezt az ötletet majd lenyúlom !
Csatlakoznék én is a Sartira utazók népes táborához , itt a fórumon új
vagyok de már több mint 1 éve (de lehet hogy 2 is van) olvasgatom a különböző hsz okat , tapasztalatokat Sartiról , és ebben az évben szántuk rá
magunkat a nejemmel hogy 08.27.én mi is megnézzük közelebbről ,amiről
annyi szépet és jót irtatok.
A Sartibeach apatmanban foglaltunk szállást
Nagy görög funnok vagyunk ,voltunk olympic beach.-en , rodoszon ,tolóban ,és korfun is.
Remélem hogy sima utunk lesz idén is sartiig ,tolót már megjártuk 2007 ben
autóval ,azóta mint olvasom a másik topikban hogy van változás, de imádjuk a kalandokat
Csatlakoznék én is a Sartira utazók népes táborához , itt a fórumon új
vagyok de már több mint 1 éve (de lehet hogy 2 is van) olvasgatom a különböző hsz okat , tapasztalatokat Sartiról , és ebben az évben szántuk rá
magunkat a nejemmel hogy 08.27.én mi is megnézzük közelebbről ,amiről
annyi szépet és jót irtatok.
A Sartibeach apatmanban foglaltunk szállást
Nagy görög funnok vagyunk ,voltunk olympic beach.-en , rodoszon ,tolóban ,és korfun is.
Remélem hogy sima utunk lesz idén is sartiig ,tolót már megjártuk 2007 ben
autóval ,azóta mint olvasom a másik topikban hogy van változás, de imádjuk a kalandokat
üdv
Én is akkortól leszek Sartin, szintén a Sarti Beach-ben ! Kicsi a világ !