Csatlakoznék én is a Sartira utazók népes táborához , itt a fórumon új
vagyok de már több mint 1 éve (de lehet hogy 2 is van) olvasgatom a különböző hsz okat , tapasztalatokat Sartiról , és ebben az évben szántuk rá
magunkat a nejemmel hogy 08.27.én mi is megnézzük közelebbről ,amiről
annyi szépet és jót irtatok.
A Sartibeach apatmanban foglaltunk szállást
Nagy görög funnok vagyunk ,voltunk olympic beach.-en , rodoszon ,tolóban ,és korfun is.
Remélem hogy sima utunk lesz idén is sartiig ,tolót már megjártuk 2007 ben
autóval ,azóta mint olvasom a másik topikban hogy van változás, de imádjuk a kalandokat
Csatlakoznék én is a Sartira utazók népes táborához , itt a fórumon új
vagyok de már több mint 1 éve (de lehet hogy 2 is van) olvasgatom a különböző hsz okat , tapasztalatokat Sartiról , és ebben az évben szántuk rá
magunkat a nejemmel hogy 08.27.én mi is megnézzük közelebbről ,amiről
annyi szépet és jót irtatok.
A Sartibeach apatmanban foglaltunk szállást
Nagy görög funnok vagyunk ,voltunk olympic beach.-en , rodoszon ,tolóban ,és korfun is.
Remélem hogy sima utunk lesz idén is sartiig ,tolót már megjártuk 2007 ben
autóval ,azóta mint olvasom a másik topikban hogy van változás, de imádjuk a kalandokat
üdv
Én is akkortól leszek Sartin, szintén a Sarti Beach-ben ! Kicsi a világ !
Hát elég nagy a forgalma igen.Érdemes az érkezés napján érdeklődni és akkor tuti h lessz helyetek!
Jó nyaralást!
Mióta működik a chat a sartikirandulas.hu oldalon lelassult a fórum.....
#1423172010-07-03 21:27:38 Válasz a #142214. hsz-ra
Gondolom Te (Ti) is kocsival jöttök ? Kicsit pontosítok mert 08.27.én este indulunk Siófokról ,és ha számításaim bejönnek ,akkor úgy másnap délután 2 körül érkeznénk meg Sartira
#1423302010-07-03 22:38:44 Válasz a #142317. hsz-ra
Én is pontosítok, mi is aug. 27-én indulunk, de mi busszal megyünk, és remélem hamar odaérünk és a reggeli kávémat már egy tengerparti kávézóban fogyasztom el !