Igazából nem akarok mondani semmi újdonságot csak hogy holnap találkozunk, vagyis látjuk egymást
Ha mégsem, akkor nektek is kellemes és gyönyörű nyaralást!
Szia Feca!
Ha olvasod még: Nektek is jó nyaralást! Elvileg jó időnk lesz. Remélem találkozunk!
Mi egyébként most fejeztük be a pakolást, mivel tegnap jó korán sikerült bealudni (a héten kezdtem az új munkahelyemen, vagyis csak osztályváltás történt és sikerült rendesen lefáradnom a sok új információtól...).
De a lényeg, hogy készen állunk a nyaralásra!
#1952492012-09-09 15:09:49 Válasz a #195182. hsz-ra
Szia Zsana! Igen besokaltam a munkával itthon de írtam már enked korábban is ám igen igazad van elég 2-3 nap a sziget körül Porto Vromiért meg Limionasért nagyon fáj a szivem,hogy nem láttam de majd bepótoljuk!!!
Veszek sorsjegyet hátha nyerek örülök,hogy minden sikerült nektek!
Gondolkodtál már azon,hogy mi lesz a következő uticél?
Mindenkinek aki most indul nyaralni, nagyon jó aktív pihenést kívánok!!!
#1952742012-09-10 00:00:11 Válasz a #195179. hsz-ra
Sziasztok!
Én is megerősíteni tudom, hogy nem elég 1 nap, de kettő sem. Mi 5 napra béreltünk kocsit és így is maradt le néznivaló, nemsok de lett volna még mit. Ha fürődni is akar az ember és nem öt percet akkor bizony kell jó pár nap, hogy körbejárja az ember a partokat, főleg úgy, hogy fényképezni is szeretne és a hegyi kis falvakat is szeretné megnézni. Nekünk sikerült eljutni a Dafni parthoz, de rutinosnak kell lenni, mert elég meredek és sok por és apró kavics miatt nagyon csúszós. Inkább csak nagy rutinnal rendelkezők vágjanak neki, vagy nagyon óvatosan menjetek. Én rendelkezem rutinnal, de így is a zabszem nem fért volna be...
Sziasztok! Tegnap érkeztünk haza Zakynthosról..sajnos kevés időm lesz mostantól, de szívesen segítek, ha van kérdésetek. ( szeretném viszonozni amit segítettetek) Röviden: grandtours-sal voltunk ketten 1 hétre az Ibéria apartmanban(agios sostis), béreltünk robogót 4 napra, és voltunk pár helyen, és még voltunk kis hajóval ag.nikolaosból.. hát röviden ennyi ha van kérdésetek szívesen válaszolok, képet is tudok küldeni e-mailben.
Tegnap jöttünk haza Laganasból és akinek lenne kérdése,annak szívesen válaszolok:-)Bár ez inkább jövőre lesz újra aktuális...
A Villa Palmeras-ban voltunk,ami nagyon szép volt:-)
Mi inkább a saját szervezésű programokat szeretjük,de azért kíváncsiságból befizettünk egyre( kár volt).
Láttunk baby teknősöket is a parton is meg a vízben is.
Az éjszakai élet hatalmas és az angolok tudnak bulizni,lehet is velük rendesen:-)
Mostmár engem is betemetett a munka...
Én is vágyok vissza, már holnap indulnék!!
Nem tudom hogy mi lesz a köv. uticél, engem nagyon vonz Görögország. Elmennék Sartira, Lefkadára, Rodoszra,Tolóba... stb.stb. A párom Egyiptomba menne búvárkodni. De első körben gyűjtsük össze a rá valót, és addig is maradnak az emlékek és az álmodozás....
És ti merre mentek??
Ja, még azt akartam kérdezni, hogy sikerültek a víz alatti képek?? Nekünk nagyon vegyesen! Van ami éles, de van ami tiszta homály....
Sziasztok!
Sajnos mi is megérkeztünk a gyönyörű Zakynthosról,nagyon nem akartunk visszajönni....(((((
Amint lesz egy kis időm ,írom a beszámolót.
Sancho:az első este már rögtön azzal kezdtünk hogy megittuk a Mythost az egészségedre!!!
#1953182012-09-11 10:26:39 Válasz a #195107. hsz-ra
Szia Vivien!
Most jöttünk haza mi 2 hétig voltunk.
Amint lesz egy kis időm,írom a beszámolót.Most sajna vár a rengeteg munka:(((((((VISSZA AKAROK MENNI!!!
szept. 14-én indulunk, segítséget szeretnék kérni. Kell-e nemzetközi jogosítványt kiváltani az autóbérléshez? Kell-e kaukciót letenni? lehet-e Kp-ben fizetni vagy csak bankkártyával??
Segítségeteket előre is köszönöm, mert már csak 3 napunk van az indulásig, kicsit későn ébredtem fel.
#1953292012-09-11 19:05:46 Válasz a #195322. hsz-ra
Szia!
ÉN most szombaton jöttem haza és béreltem kint kocsit, magyar jogsival és kp.ban fizettem ki. Kaukciót nem kellet fizetni és íratot sem kellett leadni. Ha azt kérnek akkor azt el kell felejteni. Egyik este kinéztük a kocsit előleget 50 eurót otthagytam és reggel pedig elhoztem és átvételkor fizettem ki a teljes összeget és a megállapodott időre vittem vissza a kocsit és nem volt semmi gond. Mi Tsiliviben a Margaris-tól béreltünk árban is jó volt és meg voltunk elégedve, nem volt semmi gond.
#1953302012-09-11 19:07:41 Válasz a #195322. hsz-ra
Szia vézsu!
Az itthon használatos jogosítvány tökéletesen megfelel. Nem kell semmi különlegesség. Nem kell kauciót letenni, esetéleg biztosítást érdemes kötni, mert nekünk is volt balesetünk és nekem nem volt biztosításom, csak a szerencsének köszönhető hogy nem lett gond. Természetesen lehet kp-val fizetni, sőt szerintem a legtöbb helyen csak azzal lehet. Egyébként csak Laganasab van vagy 20 kölcsönző, úgyhogy nem lesz gond a kölcsönzéssel A forgalommal kell csak vigyázni, mert a görörög picit furán vezetnek és ez mellé a túrísták akik el vannak egy picit varázsolva. Úgyhogy óvatosan és akkor nem lesz gond Ja! Ha például el szeretnétek menni a Navaggio öbölhöz, akkor figyeljetek hogy a szerpentinek és az utak nagyon csúsznak!!!!