Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 386 387 388 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Messinia | #196956 Üzenet | 2012-12-30 19:25:55 | Válasz a #196945. hsz-ra
Szia Panni,
ugyanezt mondtam én is, hogy valami itt nem stimmel. És itt nemcsak az információk hiányos közléséről van szó, ha már most elkeltek előszezonra helyek.
Mi még sosem foglaltunk ilyen korán, csak felkaptam a fejemet, hogy ilyen hogy létezhet.
De látod, van akinek sikerült foglalnia, nekik szerencséjük volt.
  Melus16 | #196957 Üzenet | 2012-12-30 19:32:10 | Re:
Messinia írta:

...De látod, van akinek sikerült foglalnia, nekik szerencséjük volt.

Vagy ismerőse... közel a tűzhöz icon_rolleyes.gif
  Gypanni | #196959 Üzenet | 2012-12-30 20:18:03 |
Szia Messinia!
Szomorú, hogy a szerencsén múlik a foglalás és nem az üzleti élet szabályainak betartásán.

Szia Melus 16!
Hát elég fura, ezek szerint az összes olcsó helyet a tűzközeliek kapták meg.
  Messinia | #196961 Üzenet | 2012-12-30 20:27:56 |
De látjátok, az előző oldalon irták, hogy nekik sikerült foglalniuk - igaz decemberben -, pedig nem "csókosok".
Elképzelésem nincs, hogyan működik ez.
Jó, hogy mi nem irodával megyünk, mert biztos hogy idegbeteg lennék a hasonló helyzetektől. icon_smile.gif
  Anyuci68 | #196962 Üzenet | 2012-12-30 20:35:15 | Válasz a #196929. hsz-ra Előzmény #196929
Szia Zsuzsi!
Most Pargát lőttük be, az Apollonnal. Meglátjuk. Ti hová készültök?
Sajnos az Apollon évről évre csökkenti az általa lekötött apartmanok számát. Elég érdekes lehet az üzletpolitikájuk. Drága, csak repülővel megközelíthető szigeteken egy csomó szállodát leköt, míg a busszal elérhető jobb nyaralóhelyeken teljesen leredukálja az apartmanokat. Pedig olvasva a hozzászólásokat félretesz-lefoglal témában, biztos lenne kereslet rájuk. Ők csak Paraliára meg Sartira összpontosítanak (az egyik hely erősen felejtős, a másik meg bár gyönyörű, de olyan, mintha a Balcsira mennénk, ráadásul már több alkalommal nyaraltunk ott -. Amit Pargán kinéztünk, az már idén nincs a kínálatukban. Idén Stavrosban meg azt tapasztaltuk, hogy a foglalható szobák színvonala sem a régi már.
A Grand színvonalas apartmanokat foglal, viszont nagyon kevés helyre mennek, és nem bővítik a kínálatukat az úticélok tekintetében (na jó, legutóbb bejött Törökország, de az ugyebár nem Görögország). A Dias szállásai közül vannak jók, viszont ott meg a buszoztatás körül vannak gondok. Szóval marad az Apollon meg a Grand. pláne, hogy mi csak főszezonban tudunk menni. Remélem, 2013 szerencsés év lesz, és idén is összejön a kötelező 2 hét Görögország.
  Lililuca | #197016 Üzenet | 2013-01-02 15:42:59 |
Szerintetek Ibusz vagy az Apollon travel a jobb választás, ha buszos útra akarunk menni?
Apollónnal már voltam busszal, de ibusszal még nem.
  Suvimarta | #197020 Üzenet | 2013-01-02 17:06:56 |
na mehet a fejtörés...csókos vagyok vagy tűzközeli???? icon_lol.gif
vagy enyém az apollon és úrikedvből csak előszezonban nyaralok?????kínai srandpapucsba...ja..így valahogy icon_wink.gif
  MaciG | #197021 Üzenet | 2013-01-02 17:38:15 | Válasz a #197020. hsz-ra Előzmény #197020
Az előszezoni nyaralás nem feltéten annak a kérdése, hogy ki mit engedhet meg magának anyagilag. Ha nem lenne különbség árban pl június meg augusztus között, én akkor is előszezonban mennék, mert más egyéb előnye is van az előszezonnak, nem csak az ár. icon_smile.gif
  Miskolciutas | #197022 Üzenet | 2013-01-02 17:47:53 | Re:
anyuci68 írta:
Szia Zsuzsi!
Most Pargát lőttük be, az Apollonnal. Meglátjuk. Ti hová készültök?
Sajnos az Apollon évről évre csökkenti az általa lekötött apartmanok számát. Elég érdekes lehet az üzletpolitikájuk. Drága, csak repülővel megközelíthető szigeteken egy csomó szállodát leköt, míg a busszal elérhető jobb nyaralóhelyeken teljesen leredukálja az apartmanokat. Pedig olvasva a hozzászólásokat félretesz-lefoglal témában, biztos lenne kereslet rájuk. Ők csak Paraliára meg Sartira összpontosítanak (az egyik hely erősen felejtős, a másik meg bár gyönyörű, de olyan, mintha a Balcsira mennénk, ráadásul már több alkalommal nyaraltunk ott -. Amit Pargán kinéztünk, az már idén nincs a kínálatukban. Idén Stavrosban meg azt tapasztaltuk, hogy a foglalható szobák színvonala sem a régi már.
A Grand színvonalas apartmanokat foglal, viszont nagyon kevés helyre mennek, és nem bővítik a kínálatukat az úticélok tekintetében (na jó, legutóbb bejött Törökország, de az ugyebár nem Görögország). A Dias szállásai közül vannak jók, viszont ott meg a buszoztatás körül vannak gondok. Szóval marad az Apollon meg a Grand. pláne, hogy mi csak főszezonban tudunk menni. Remélem, 2013 szerencsés év lesz, és idén is összejön a kötelező 2 hét Görögország.

Szia!
Még nem tudom...a Jón tenger nagy esélyes,itt vagy Lefkada-ami új lenne,de úgy látom,apánk akár Pargat is szívesen venné.De még nem dőlt el semmi!Most várom még az Ibusz lehetőségeket is...hátha.Mi csak főszezonban tudunk menni,ekkor talán nem olyan kapósak az utak-juli közepe,vége.Bár tavaly sokat nézegettem a last minuteokat,és úgy láttam,hogy szinte mindenhová lett üresedés is,lehet,csak nyár elején döntünk.Addig gyűjtöm az infókat.Mostanában éppen a Nidriről készült videókat nézegetem a youtuben...
  Gypanni | #197024 Üzenet | 2013-01-02 18:34:09 |
Szia Suvimarta!
Én Téged nem bántottalak semmivel, te viszont ....Az Irodára haragszom. Egyetértek MaciGvel, én főszezonban nem tudok utazni, mert rosszul vagyok a melegben, nem szeretem a tömeget, annak semmi értelme, hogy elutazzak és a szobában pihegjek.
Egyébként meg az sem szégyen, ha valakinek kevés pénze van és szeretne utazni. A főszezoni árak kb. duplájába kerülnek, mint az elő- vagy utószezoniak.
  Suvimarta | #197028 Üzenet | 2013-01-02 19:57:58 |
GyPanni!
Ironia!volt
  Gypanni | #197033 Üzenet | 2013-01-02 21:15:29 |
Suvimarta!
Elfelejtve! Lényeg, hogy valahogy eljussunk Thassosra. Csak tudod ezt hozta volna a Jézuska, már több, mint egy éve készülünk rá és baromi rosszul érintett. De megoldjuk.
  H.apci | #197034 Üzenet | 2013-01-02 22:16:38 |
Miskolciutas írta:
Én is szemeztem -szemezek -Thasszosszal,de a férjemnek nem tetszett meg.A youtube-n mutogattam neki a Skala Potamiai videokat,de azt mondta,nagyon unalmas városnak tűnik...valamivel meggyőzni??!!

Sodrófa...?

Én óvatosabb voltam anno; hazafelé beugrottunk két napra a szigetre, mert a következő évi két hetet oda terveztem. A nejemnek nem igazán tetszett több okból, így elmaradt (nála volt a sodrófa...). icon_wink.gif icon_biggrin.gif
  Miskolciutas | #197035 Üzenet | 2013-01-02 22:19:58 |
Kösz,h,apci,jó az ötlet!!Ha publikus a dolog,elmondanád,mi volt az a pár dolog,ami nem tetszett a sodrófásnak???Minden segithet a dönzésben,akár +,akár-
  H.apci | #197038 Üzenet | 2013-01-02 22:56:49 | Válasz a #197035. hsz-ra Előzmény #197035
Nem szívesen részletezném, mert néhány Thassos-rajongó - joggal - zokon venné. Mindenkinek más az igénye, s a mienk még egymáséval sem sokban egyezik, így elég nehéz ügy a nyaralások megszervezése. Talán a körutazások felelnek meg legjobban mindkettőnknek. A fokozott természetjárásból, hegymászásból már kiöregedtünk, de a tespedés sem szórakoztat. Körbeszaladtunk a szigeten, láttunk szép helyeket, bejártuk a fővárost, s ettünk is egy jót, de egy hosszabb nyaralás az más. Na de ne offoljuk szét ezt a topikot...!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 386 387 388 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu