Szia Panni,
ugyanezt mondtam én is, hogy valami itt nem stimmel. És itt nemcsak az információk hiányos közléséről van szó, ha már most elkeltek előszezonra helyek.
Mi még sosem foglaltunk ilyen korán, csak felkaptam a fejemet, hogy ilyen hogy létezhet.
De látod, van akinek sikerült foglalnia, nekik szerencséjük volt.
De látjátok, az előző oldalon irták, hogy nekik sikerült foglalniuk - igaz decemberben -, pedig nem "csókosok".
Elképzelésem nincs, hogyan működik ez.
Jó, hogy mi nem irodával megyünk, mert biztos hogy idegbeteg lennék a hasonló helyzetektől.
Szia Zsuzsi!
Most Pargát lőttük be, az Apollonnal. Meglátjuk. Ti hová készültök?
Sajnos az Apollon évről évre csökkenti az általa lekötött apartmanok számát. Elég érdekes lehet az üzletpolitikájuk. Drága, csak repülővel megközelíthető szigeteken egy csomó szállodát leköt, míg a busszal elérhető jobb nyaralóhelyeken teljesen leredukálja az apartmanokat. Pedig olvasva a hozzászólásokat félretesz-lefoglal témában, biztos lenne kereslet rájuk. Ők csak Paraliára meg Sartira összpontosítanak (az egyik hely erősen felejtős, a másik meg bár gyönyörű, de olyan, mintha a Balcsira mennénk, ráadásul már több alkalommal nyaraltunk ott -. Amit Pargán kinéztünk, az már idén nincs a kínálatukban. Idén Stavrosban meg azt tapasztaltuk, hogy a foglalható szobák színvonala sem a régi már.
A Grand színvonalas apartmanokat foglal, viszont nagyon kevés helyre mennek, és nem bővítik a kínálatukat az úticélok tekintetében (na jó, legutóbb bejött Törökország, de az ugyebár nem Görögország). A Dias szállásai közül vannak jók, viszont ott meg a buszoztatás körül vannak gondok. Szóval marad az Apollon meg a Grand. pláne, hogy mi csak főszezonban tudunk menni. Remélem, 2013 szerencsés év lesz, és idén is összejön a kötelező 2 hét Görögország.
na mehet a fejtörés...csókos vagyok vagy tűzközeli????
vagy enyém az apollon és úrikedvből csak előszezonban nyaralok?????kínai srandpapucsba...ja..így valahogy
Az előszezoni nyaralás nem feltéten annak a kérdése, hogy ki mit engedhet meg magának anyagilag. Ha nem lenne különbség árban pl június meg augusztus között, én akkor is előszezonban mennék, mert más egyéb előnye is van az előszezonnak, nem csak az ár.
Szia Zsuzsi!
Most Pargát lőttük be, az Apollonnal. Meglátjuk. Ti hová készültök?
Sajnos az Apollon évről évre csökkenti az általa lekötött apartmanok számát. Elég érdekes lehet az üzletpolitikájuk. Drága, csak repülővel megközelíthető szigeteken egy csomó szállodát leköt, míg a busszal elérhető jobb nyaralóhelyeken teljesen leredukálja az apartmanokat. Pedig olvasva a hozzászólásokat félretesz-lefoglal témában, biztos lenne kereslet rájuk. Ők csak Paraliára meg Sartira összpontosítanak (az egyik hely erősen felejtős, a másik meg bár gyönyörű, de olyan, mintha a Balcsira mennénk, ráadásul már több alkalommal nyaraltunk ott -. Amit Pargán kinéztünk, az már idén nincs a kínálatukban. Idén Stavrosban meg azt tapasztaltuk, hogy a foglalható szobák színvonala sem a régi már.
A Grand színvonalas apartmanokat foglal, viszont nagyon kevés helyre mennek, és nem bővítik a kínálatukat az úticélok tekintetében (na jó, legutóbb bejött Törökország, de az ugyebár nem Görögország). A Dias szállásai közül vannak jók, viszont ott meg a buszoztatás körül vannak gondok. Szóval marad az Apollon meg a Grand. pláne, hogy mi csak főszezonban tudunk menni. Remélem, 2013 szerencsés év lesz, és idén is összejön a kötelező 2 hét Görögország.
Szia!
Még nem tudom...a Jón tenger nagy esélyes,itt vagy Lefkada-ami új lenne,de úgy látom,apánk akár Pargat is szívesen venné.De még nem dőlt el semmi!Most várom még az Ibusz lehetőségeket is...hátha.Mi csak főszezonban tudunk menni,ekkor talán nem olyan kapósak az utak-juli közepe,vége.Bár tavaly sokat nézegettem a last minuteokat,és úgy láttam,hogy szinte mindenhová lett üresedés is,lehet,csak nyár elején döntünk.Addig gyűjtöm az infókat.Mostanában éppen a Nidriről készült videókat nézegetem a youtuben...
Szia Suvimarta!
Én Téged nem bántottalak semmivel, te viszont ....Az Irodára haragszom. Egyetértek MaciGvel, én főszezonban nem tudok utazni, mert rosszul vagyok a melegben, nem szeretem a tömeget, annak semmi értelme, hogy elutazzak és a szobában pihegjek.
Egyébként meg az sem szégyen, ha valakinek kevés pénze van és szeretne utazni. A főszezoni árak kb. duplájába kerülnek, mint az elő- vagy utószezoniak.
Suvimarta!
Elfelejtve! Lényeg, hogy valahogy eljussunk Thassosra. Csak tudod ezt hozta volna a Jézuska, már több, mint egy éve készülünk rá és baromi rosszul érintett. De megoldjuk.
Én is szemeztem -szemezek -Thasszosszal,de a férjemnek nem tetszett meg.A youtube-n mutogattam neki a Skala Potamiai videokat,de azt mondta,nagyon unalmas városnak tűnik...valamivel meggyőzni??!!
Sodrófa...?
Én óvatosabb voltam anno; hazafelé beugrottunk két napra a szigetre, mert a következő évi két hetet oda terveztem. A nejemnek nem igazán tetszett több okból, így elmaradt (nála volt a sodrófa...).
Kösz,h,apci,jó az ötlet!!Ha publikus a dolog,elmondanád,mi volt az a pár dolog,ami nem tetszett a sodrófásnak???Minden segithet a dönzésben,akár +,akár-
Nem szívesen részletezném, mert néhány Thassos-rajongó - joggal - zokon venné. Mindenkinek más az igénye, s a mienk még egymáséval sem sokban egyezik, így elég nehéz ügy a nyaralások megszervezése. Talán a körutazások felelnek meg legjobban mindkettőnknek. A fokozott természetjárásból, hegymászásból már kiöregedtünk, de a tespedés sem szórakoztat. Körbeszaladtunk a szigeten, láttunk szép helyeket, bejártuk a fővárost, s ettünk is egy jót, de egy hosszabb nyaralás az más. Na de ne offoljuk szét ezt a topikot...!