Érdemes volt megnézni a képeket Paraliáról (idei), jó képek, bárcsak már augusztus lenne, akkor már biztos jó idõ lesz és meleg a tenger. Már nagyon várom.
Visszatérve nem gnya voltam mert az oszt.társam átvertem hanem azt a vizsgát elfelejtettem. Azon röhögtem hogy 12 óra alatt hogy lehet elfelejteni hogy vizsga van másnap
engem Egertõl 140 kilométerre ( árubeszerzésen voltam ) hívott egy osztálytársam, hogy tegnap megdumáltuk hogy vizsga elõtt találkozunk. Már kések 15 perce mikor érkezek meg.
Huhh az érdekes volt. De én nem égek ilyenek miatt. Gondolok egyet és a vizsga elõtt 1 órával leromlik az állapotom, olyan szinten hogy járni alig tudok.
Aranyos vagy Jowi! Félek nem így lesz, de azért jól esik... Eddig egyszer égtem be nagyon, elfelejtettem, hogy másnap lesza vizsga (azt hittem van még +1 nap) Durva volt, mikor este felhívott csopitársam, hogy hogyan állok... 4-es lett, de én még úgy sose égtem. Na, most ez a tanár fog vizsgáztatni, aki akkor (õ a konzulensem...) Bizti õ is várja már
Na írkálok itt , és mindenki itt hagyott. Olyan ez mintha a mezõ közepén belekiabálnám a mondanivalómat a nagy semmibe.
Én is hazateleportálom magam, és befarolok a postára csomagfeladni.
Majd jövök és megeszünk pár humorsütit, és poéntorta-szeletet.
Tudod mit te kis nyenyóka Pöpi !
Az egyetemen megnézed azt a helyet ahol be fogsz égni : a WC-t mert olyan ideges leszel hogy a fiúbudiba nyitsz be, ott majd mindenki röhögni fog! Amelyik fiú a piszoárba pisil a röhögés következményeként "neobarokk" freskót fog a falra pis-ni.
És megnézed azt a helyet is ahol a vizsgád napján fényes feleletet hallanak tõled. Az összes felügyelõ tanár és tanszékvezetõ egymás vállán fog sírni, mert ezt a szép feleletet fel kellett volna venni magnóra, hogy vissza tudják hallgatgatni, enyhe csemegeként mikor unatkoznak.