Szia Sancho!
A Rákóczi térnél (Bp.)van egy nagy Görög élelmiszerekkel foglalkozó CBA,valamelyik nap leszállok a villamosról és megnézem van-e nekik jófajta Görög sörük(Mithos,Fix,Hermes...Mazsolabor tuti van.)Ha van,veszek pár üveggel és akár együtt is megihatjuk felidézve a nyarat.Te Bp.-en laksz?
Majd mindenképp szólj, hogy mit találtál
Már július óta szomjazok egy kis Mythos-ra, de eddig én csak webshopokban láttam árulni, bár tény, hogy annyira nem néztem szét. Mindenesetre ott eléggé aranyárban árulják.
A beszámolóm sajna még nem tökéletes, de hamarosan megkapjátok, bár lassan egy regény lesz
Rákóczi térnél? Ritkán járok arra, de engem is érdekel hogy mi a kínálat...
Már elolvastam szinte az összes beszámolót, még a 2009-eseket is.
A szállásunk a Palmerasban lesz, majd kiderül jól jártunk e. Én először a Blue Waves-t akartam, de ott már nem volt hely. Ellenben Agios Sostis legalább közelebb van és a kikötő is.
A nyüzsgéstől nem félünk, sőt...Még fiatalok vagyunk és szeretünk bulizni is. Tavaly Naposparton voltunk Bulgáriában, ott is elég komoly éjszakai élet van.
Bár így a szezon vége felé már lehet nem is lesz itt olyan nagy nyüzsgés.
Véleményem szerint a csalódás kizárva! Az első nap nekem nem tetszett és megfogadtam, hogy soha többet nem megyek oda. Aztán ahogy átvettem és magamba szívtam azt a hangulatot, akkor meg haza nem akartam jönni Mi is a Holiday Lines-szal voltunk Laganasban a Blue Waves -ben. A másik apartmanjuk Agios Sostisban van a Villa Palmeras.
Nektek is nagyon sok élményetek lesz majd Ha ajánlhatok egy helyet, a Panos éttermet mindenképpen keressétek meg. Nem fogtok csalódni. Erről sokan tudnánk mesélni Ha tudtok feltétlenül béreljetek valami járművet és fedezzétek fel a szigetet
Helló!
Elméletileg a Palmeras is Laganasban van, csak közel Agios Sostishoz...Majd kiderül.
A Panos étteremet már felírtam magamnak, hisz Te is, és sokan mások is nagyon dicsérték.
Mi is a Palmerasban voltunk, bár eredetileg mi is a Blue Waves-be szerettünk volna menni, de visszagondolva örülök, hogy a BW-ben nem volt már hely. Teljesen meg voltunk elégedve vele. Mindennap takarítottak, két naponta cseréltek ágyneműt és törölközőt, nagyon kedves volt a takarító hölgy. Nagyon szép kertje van, közel van a kikötő és Agios Sostis, ahol szerintem jobb éttermek vannak, mint Laganasban. Ajánlom az El Greco-t és a Syrtakit. Jah és Panos-t is.
Ja és ami a legjobb volt a Palmeras-ban, hogy lakik ott egy cica család, öt kiscica, a mama és a papa. Imádtam őket, nagyon hiányoznak! Megkérhetlek, hogy csinálsz róluk pár képet, kiváncsi vagyok mekkorát nőttek 1 hónap alatt!? Főleg a cirmos-fehér foltos, kefe farkú cicára vagyok kiváncsi..előre is köszönöm! )
Nagyon jó nyaralást!
Szerintem a Palmeras inkább már Agios Sostis, de majd úgy is meglátjátok Na éjszakai élet az van A buli utcában egész hajnalig ment a buli és a parton is vannak tavernák ahol mindig üvölt a zene A buli utca vége fel, ahol a Moulin Rouge van, le lehet kanyarodni a másik utcába és ott folytatódnak a buli helyek A Blue Waves egyébként szintén arra van és a Panos is. A Panos ott abban az utcában, a Blue Waveshez le kell kanyarodni jobbra egy sarki kölcsönzőnél, nem messze a pékségtől és azon az úton végig menni. Arra kell menni, amerre a Country taverna van a nagy tekivel A kikötő mellett van a bejárat a dizsi szigetre is a Camerora, ahol szintén nagy bulik szoktak lenni. A Panost feltétlen látogassátok meg, mert nagyon megéri! Mi minden este ott kajáltunk...
Szia Sancho!
Mindernképpen szólok ha megnéztem a boltot,remélem van Mythosuk és nem arany árban.Amúgy italnagykerek is forgalmazzák,de a 0.33-as 400 ft körűl van,ami tényleg nem olcsó (a Magyar fizukhoz...)Azt szeretném még kérdezni hogy a Panos az a sima Panos,vagy a kb 100 méterre feljebb levő Costas-Panos?Mi az utóbbiba ettünk,nagyon finom volt és az adagok is emberesek voltak.(bár azt is el tudom képzelni hogy egy a tulaj...)
Sziasztok!
Akit érdekel:megnéztem a Rákóczi térnél a Görög CBA-T,rengeteg olajbogyójuk van,2200 körűl van /kg,van kis Mythos,369 Ft,sok-sok Görög bor van(szerintem az drága náluk,de máshol nem lehet kapni...),feta,tzatziki....Persze többségében Magyar cuccokat árúlnak,de a Görög ízek is jelen vannak.
Szerintem is nagyon jó volt a Palmeras, a környezete is, na meg a cicák!Nekem is a kisfiú kefe-farkú volt a kedvencem, rengeteg képet csináltam róluk, kíváncsi lennék én is mennyit nőttek.
Köszönöm, hogy meglested a boltot. Az is jó hír, hogy van Mythos. Igaz, hogy nem olcsó, de hát ami jó, azt meg kell fizetni Ha gondolod nálunk némi kép nézegetés mellett elfogyaszthatunk egy kis Mythost és erre az alkalomra felbontanék egy üveg Mavrodaphne-t is
Ja én erre a Panosra gondoltam, mi ide jártunk minden nap...
Szóval ez a híres Panos egészen másra gondoltam,
ez egy gyors büfé nem?-de van választék az látszik a képen..
Hát ezt sajna nem láttuk,sebaj majd legközelebb