Kivánom hogy igy legyen , majd várjuk az infókat, a szigetet biztos felfedezitek,mi is szeretnénk eljutni Szantorinire. talán majd utoszezonban,akkor már nincs akkora tömeg,tavaly Pargan juli végén õrületes meleg és tömeg volt,meg ugye a hegymenet kiváncsiak vagyunk a közlekedésre,nézzetek körül
Üdv nálunk dzsajni! nem hétköznapi vállalkozásba fogtál. Már csak az utazási ideõ és árak szempontjából sem. Eddig még csak olyan embert ismerek, aki Athénból elment Santorinire, de autó nélkül. Mondjuk, jól jön az autó mindenütt, ez igaz. Itt még nem ismerek a fórumon embert, aki autóval ment volna. Mindenesetre ha visszatérsz, szívesen hallgatnám itt a tapasztalataidat.
...most szervezem az utat santorinebe kocsival és komppal.
ha bárkinek bmilyen infója van, akkor szivesen veszem...
Szia Dzsajni!
Mikorra tervezed az utat? Mi, ugyan busszal megyünk, de szintén komppal 31-én Santorinire és június 14-én jövünk. Ha annál késõbb mész hozunk neked friss infókat az útról. Írd meg, mire vagy kiváncsi és mi megtudákoljuk Neked.
Szia Cilla!
augusztus 31-szeptember07-ig megyünk csak,jól jönne egy kis infó bármivel kapcsolatban!
remélm kellemesen fog telni az utatok! kiváncsi leszek a szerbek és a macedonok felé milyen lesz az út, és mennyi idõ lesz busszal. a komp járatot 8 órás útra igérték. kocsival cirka 24 órát számolok a pihenõkkel, a határon való szórakozások miatt.
nézegettem a busz utakat, de nem találtam sehol ilyen utat, csak körutat. a tietek is körút?
Az Aeolus utazási irodának (http://www.aeolus.hu )vannak kombinált útjai több szigetre, többek között Santorínire is. Ez azt jelenti, hogy oda vagy vissza busz+komp, vissza vagy oda pedig repülõ. Ezek május végén, június legelején vagy szeptember végén és október elején indulnak. Ezek nem körutak, csak az adott helyre mennek.
köszönöm a tippeket!
Vjandi! Ha tényleg nekivágunk kocsival, igérem részletesen fogtok az útrólolvasni
Amúgy sok ember ment már
athénba kocsival, onnan meg már nem sok van
Kvalcsi!Köszi még 1X a tippet.párom retteg a repülõtõl, igy hát marad v a busz, v a kocsi, de szerintem ebbõl kocsi lesz
A volánbusz menetrendben Athén szerepel, de nem tudni hogy jutok le a kikötõbe:)
Szia Dzsajni!
Nem az Athénba való autózásra értettem, hanem arra, hogy Santorinire nem igen indul neki ember komppal, mert hosszú a kompút és annyira drága autóval, hogy akkor már egyre megy a repülõs út is. Nekem eszembe nem jutna autóval menni
Szia Vojandi!
Tudom mire értetted:) Amúgy ugyan annyi költség nagyjából az út autóval, mint repülõvel.
A repülõ viszont 2 ó alatt ott van, autóvalkicsit hosszabb Párom sajnos irtózik a repülõtõl, ezért marad az autó!
Találtam a hellasz oldalon mást is aki kocsival vág ennek a rövidke kis útnak:)remélem tõlük osm kapok sok sok infót
A komp út 8óra, kiváncsi leszek hogy fogjuk birni.Ugyan ott már nem kell vezetnünk, de .....
A kabinos jegy drága nagyon, a fedélzeten meg elevickélünk vhogy. Max a bárpulthoz ragadunk
Állitólag lehet polifomot vinni, majd kiderül, a kocsiban elfér.Hát, lesz ami lesz...
Igen,kompon énis láttam, hogy minden lehetséges helyre lefekszenek az embereke a földre polyfoamra, vigyetek nyugodtan, az elfér feltekerve.
Énnem bírom a hajózást. Én becsüllek azért, hogy belevágtok, de nekem nagyon szomorú lenne a tény, hogy 2 napot utazok oda is meg vissza is és ott csak egy hetet vagyok.
hidd el szivesebben mennék én is repülõvel, mert imádok repülni, de páromat üssem le, kábitsam el és úgy cipeljem fel a gépre?
Santorinit meg elterveztem, és igen makacs vagyok, meg sztem ennél szebb helyen nem is tudnánk egy szülinapot illetve egy 10éves évfordulót megünnepelni
az biztos, lesz mirõl mesélni majd
A komptól annyira nem félek, inkább a szerbek és a macedonok on keresztül való áthaladás aggaszt egy kicsit
sok rosszat hallottam sajnos, de a kerülõútakat azért nézgetem, de hát azok még hosszabbak
Az én párom is retteget a repülõtõl, de áthidalta egy kis Unicummal és sörrel! Nem mondom, hogy nem lép fel nála még most is a "zabszemeffektus" egy-egy repülés alkalmával, de gond nélkül utazunk repcsivel inkább, mint 2 napot buszozzunk és hajózzunk csak egy irányba. Fárasztó és idõigényes. Santorínin van mit nézni, azt a plussz idõt jobb ott eltölteni.
Szerintem is fárasztó utazást vállalsz, hogy nem repülõvel utaztok a szigetre, mert kocsival nagyon hosszú lesz az út. Santorini gyönyörû és 2 nap kiesést az utazás miatt nehéz bepótolni. Kamariban lesz a szállásotok? Kiránduljatok sokat és ha kocsival mentek a sziget kevésbé látogatott falvait is nézzétek meg!! A vulkántúrát és a naplementét se mulasszátok el!! Ha kérdésed van a szigettel kapcsolatban írj nyugodtan ! Mi is már nagyon várjuk az indulást, hogy újra láthassuk a "napfény és a láva " szigetét, immár negyedszer!
Próbálkoztam én mindennel, de párom ismakacs A pasiknak + van egy olyan jó tulajdonságuk, DAFKE AZÉRT SEM
7 éjszakát töltünk Parissaban, úgy szeveztem,h azért legyen idõnk pihenni is.
Az uicum és sör terápiát is javaoltam otthon, de hajthatlan, ráadásul imádunk mindketten vezetni
Inkább nem is erõltetem a repülõt, ha nem akarnék felülni engem is bombázhatnának bmivel, akkor sem ülnék fel
Gondolkoztam azon is, h befizetek sutyiban egy kombináltat, h oda busz vissza repülõ, mert hát onnan csak haza kell jöni vhogy, de jobb a béke és nem verem át
Van idõnk, két hét szabit veszünk ki, ha minden jól megy
A villa valvis-ban foguk lakni, ha minden igaz. Ha vmelyikötök tudja merre van, és milyen szivesen olvasék róla.A neten már megnéztem, sztem nem olyan rossz
A naplementére gyúrunk, hiszen Santoriniben ünnepeljük párom szülinapját és a 10.évfordulónkat. Tuti romantikázunk:)