#1322062010-04-26 20:57:57 Válasz a #132116. hsz-ra
dobaki2!!
Hogy Te és a társaid mekkora .......kalapok vagytok!!
Egyszerű társalgás szólt a bankkártyákról , erre Te jössz és elkezdesz belepofázni, hogy kinek mennyit kéne keresnie minimum ahhoz, hogy autóval mehessen Görögországba!! Ez olyan mint a múltkori vitatéma, hogy aki számolgatja a költségeket az el se induljon!! Undorító!!!
Vagy NE olvassátok a leírtakat, ha nem tetszik vagy olvassátok, de inkább csak akkor írjatok ha értelmes mondani valótok van!
Sajnálom, de más szavakkal most nem sikerült leírnom.
Három napig nem nagyon tudtam olvasni a fórumot, mert szolgálatban voltam, de látom naggyából még mindig ugyanott tartotok.
Harc az autóval utazók között-vagy árulkodjunk egymásra mint az oviban- is lehetne a topik címe!
Én elolvasom azoknak a hozzászólásaitt is aki spórolnak, azokét is akiket ez nem foglakoztat és ha unom akkor elolvasok egy-egy másik topikot.
Ezt csak azért írtam mert vannak más lehetőségek az anyázás és a hasonló vagdalkozások elkerülésére.
üdv.
Szép nyarat és jó időt mindenkinek, a hétvégén ízelítő a nyárból (28 fok)
#1322122010-04-26 22:00:37 Válasz a #132130. hsz-ra
Hogy miből élek? Nincs semmi titkolnivalóm, egyszerű alkalmazott vagyok, a maradék 15%-ból. Akkor szoktam dolgokat vásárolni, ha azt ki is tudom fizetni. Nincs hitel a házamon, matuzsálem az autóm, de az is ki van fizetve.
#1322152010-04-26 22:13:16 Válasz a #132159. hsz-ra
"Engem spec. felháborítanak az ilyen személyeskedő kérdések."
Bizonyára elkapkodták a dolgot és nem is akartak "rosszat", csak rosszul sült el a dolog.
Könnyű itt a mondatokat félreérteni, sokszor egészen más gondolatok vannak mögötte, mint ami kiolvasható elsőre. _Szerintem_
[quote="nagyimre64"]Esküszöm rosszabbak vagytok mind az ovodások. Annak kellene örülnünk, hogy nekünk egyenlőre /ki tudja mit hoz a jövő/ van arra lehetőségünk, hogy ki tudjunk utazni oda ahol jól érezzük magunkat. Az teljesen mindegy, hogy kocsival busszal ill repülővel megyünk pláne az hogy milyen kocsival öreg vagy fiatal a fő hogy kivigyen és vissza is hozzon.
Nagyimre64!
Teljesen egyetértek Veled!
Én már nem is mertem írni, mert múltkor akkora lavinát indítottam, nem győztem bocsánatot kérni!
Nagyon, hogy is mondjam...szóval néha nem arról szólnak itt a dolgok amiről kéne. Inkább egymás bosszantásáról,véleményezéséről. Az is kell, csak nem itt.
Annyi hasznos, jó, szép dolgot lehet itt olvasni, egymásnak szóló üziteket mért nem írjátok priviben??!
Na tudjátok mit, én nem mondom meg mennyit keresek,van-e bankkártyám, és váltok-e!
Én elmegyek és ígyis-úgyis jól fogom magam érezni!
Így kell elindulni!
Hasznos infokat mindenki úgyis leszűri magának!Nemde?
[/quote]...
...Egy biztos, nem vagy vállalkozó, sem céged nincs, mert ezeknek kötelező. De nem vagy alkalmazott sem, mert már (szerintem) ott is 85%-ban úgy fizetnek.
Akkor miből élsz?[/quote]
Gyerekek egyszerűen érthetetlen számomra, hogy hogy jön ahhoz valaki, hogy más zsebében turáljon és ilyen kérdést tegyen fel bárkinek. Mindenkinek a legmeszemenőbb magánügye, hogy miből utazik.
Eldobom az agyvelőmet.
Ez legalább olyan mint valakit a szexuális szokásairól kérdeznének. Remélem az ilyen és hasonló kérdések nem lesznek mindennaposak a fórumon. Kedves Triznyák! Csodálom, hogy ilyen nyugodtan tűröd.
Szép jó estét:
Josza
látom senkit nem mozgat hogy tegnap nem mentek a kompok pireusbol...
azért látom, hogy nem vesztek sokat azzal, ha évente 1szer 2 hétig bírom itt. :DDD
nade. kiszámoltam, hogy autós költségvetés:
Pilisvörösvár-Volos-Pilisvörösvár + kirándulások = 88 000 Ft
Számolva 2x1300 km + kirándulások, vagyis összesen 3000 km, 7,5 l/100km fogyasztással, 310 Ft/l üzemanyag árral (gázolaj).
Tehát üzemanyag kb 75 000 Ft,
Autópályadíj: magyar 10napos 2550 Ft, szerb+macedón 41 euro, görög még néhány.
Tehát 88 000 Ft-os utiköltségnél döntse el mindenki maga, hogy mi a kényelmesebb (!), váltani, kártyázni, stb. mert ez már kényelmi szempont szerintem: megéri-e vacakolni dínárral, denárral, valakinek megéri-e néhány euronyi spórolás miatt idegeskedni azon hogy lehúzzák-e a kúton vagy a kapuknál, stb. szerintem ez nem más, mint kényelmi döntés. ugyanúgy, mint valakinek nem éri meg kocsival autózni 3000 km-t, hiába olcsóbb mint a repülő...