#1956932012-10-02 17:58:13 Válasz a #195689. hsz-ra
Szia Vivien!
A betegségem csak abból adódik hogy reggelente nem kirándulni megyek a szigeten, hanem jövök dolgozni..:S
Amúgy már fél 3kor jobbnak láttam lefeküdni a reggel 6:15ös keléshez
Kicsit elszaladt az idő, így van ez ha neki áll netezni az ember...
#1956952012-10-02 18:45:35 Válasz a #195676. hsz-ra
Szia feca!
Én is beszéltem csicsoval és majd valahogy egyeztetünk A cd-vel kapcsolatban is majd megbeszélünk valamit Sajnos ebben a mocsok időben az embernek kimozdulni sincs kedve Jó lenne még egy kis meleg napocska.
Meglestem a képket, nagyon klasszak lettek Mindig jó meglesni ezeket a képeket, még ha picit szomorú is lesz az ember, hogy nem lehet ott
Szia Sancho!
Köszönöm szépen!
Olyan jó visszanézni a képeket, különösen ilyen bolond esős időben.
Egyébként hova készülsz jövőre, mert egy ideje mi is mindig arra járunk, amerre előtte Ti voltatok (2010 - Sarti, 2011 - Nei Pori, 2012 - Zakynthos).
#1957082012-10-03 08:36:39 Válasz a #195700. hsz-ra
Sziasztok!
Mit szólnátok Kos-hoz?Mi is nézegetjük a jövő nyár célpontját,legalább így egy kicsit el tudjuk felejteni ezt a vacak időjárást és azt hogy még csak október van...
Szisztok AniFeri!
Nagyon klasszak a képek amiket felraktatok!!!Remélem jól pontoztam,kaptatok egy ötöst tőlem!Megint egy kicsit Zakynthoson éreztem magam...
Szisztok AniFeri!
Nagyon klasszak a képek amiket felraktatok!!!Remélem jól pontoztam,kaptatok egy ötöst tőlem!Megint egy kicsit Zakynthoson éreztem magam...
Köszi szépen Csicso! Aranyos vagy!
Kos? Nővéremék két éve voltak ott és a képeik alapján az is gyönyörű egy sziget.
#1957152012-10-03 22:42:21 Válasz a #195693. hsz-ra
Szia Feca!
Hát igen, egy kicsit más feeling az biztos..én is nagyon beletudom merülni a netezésbe. iszonyat hamar megy az idő itt....kicsit rossz visszanézni,hogy másoknak sikerült a Navaggiónál kikötni, bezzeg nálunk orkán erejű szél volt akkor, pedig Augusztusban voltunk na sebaj , majd legközelebb
Pihend ki magadat, fáradtan nem lehet dolgozni....