Sziasztok!
Ma kaptam meg a Walter traveltől a részvételi jegyet. Elképedve láttam rajta, hogy apartmanonként 50 euró kauciót kell fizetni. Eddig szó nem volt ilyesmiről. Kinek kell fizetni, miért, és hogy kapom vissza?
Nem busszal hanem egyénileg utazunk. Ma már nem tudtam beszélni velük, de holnap első dolgom lesz.
Az eredményt feltétlenül írd be léccci, mert ez nagyon érdekel engem is.
#1441732010-07-15 08:23:33 Válasz a #144151. hsz-ra
A konkrét esetben tőlük kell megkérdezni,
de általában a kauciót a helyszínen kell fizetni az apartmanok átvételekor.
Ha valami hiányzik, elromlott, nem megfelelően tiszta, akkor ezek költsége levonásra kerül a kaucióból amelyet egyébként az apartmanok elhagyásakor kaptok vissza.
Az apartman elhagyáskor a konyhát illetve konyharészt magatoknak kell kitakarítani !
Fontos még
"Az apartmanok tisztán kerülnek átadásra. Ha tisztasága kifogásolható, akkor azt a megérkezéskor jelezni kell. "
Egyébként van utazási irodás topik is itt, ott lehet, hogy több dolgot, tapasztalatot el tudnak mondani ezzel kapcsolatban
Szia Breki!
A Villa Maria apartman elhelyezkedésével kapcsolatban: nem mindig tudom nyomon követni a fórum írásait,ne haragudj,hogy nem válaszoltam a kérdésedre,amikor betetted a templomos fotókat.A nagy pargai templomra gondoltam,ami a Dallas szomszédságában van,talán Te nem erről raktál be képeket úgy látom.Vagy mégis?
Szép napot,üdv:
Napfény
Ja igen a Dallas az a bolt amiről korábban beszéltem
Most meg tudom mutatni képekkel, ilyen kirakodva
És szerintem itt vannak az állványok jobb oldalt az akciós dolgokkal ahogy haladunk a pénztár felé, én itt vettem a Parga-s naptáromat is.
A templomnál pedig gondolom akkor erre gondolsz, csak ezt én iskolának hívom ezért nem ez ugrott be
Innen indul felfelé a rövidített út a Valtos feletti útra ami kb a Sakis feletti részre visz. Az út kezdetén van egy hőmérős tábla ami érdekes módon mindig ugyanazt a hőmérsékletet mutatta.
De akkor már soroljuk fel a templomokat név szerint
Ez a St Nikolas
The church of St Nikolas (the protector of Parga)
The Monastery of St Vlacherna.
The church of St Eleni (Hill of St Eleni) - its a long climb up here!
The church of St Athanasios (Krioneri)
The church of St Sostis (St Sostis - beach)
The church of St Marina
The church of Mother Mary (the known small island)
The church of St Nikola (at Chagiopoulo)
The church of St Nikola (at Monolitho)
The church of the Twelve Apostles
The church of St Spyridon (at Valtos)
Sziasztok!
Nem kellett hívnom az utazási irodát a kaucióval kapcsolatban. Hanem ők hívtak, hogy értesültek róla hogy nem értem a kaució dolgot. Vajon honnan? ugyanis csak ide írtam.
A légyeg.
Az egyéni utasoknak kell fizetni, a kinti idegenvezetőnek, és utazás előtt átnézi az apartmant hogy minden rendben van-e. Utána visszakapjuk. Ez a buszos utasoknál nincs, mivel addig nem indul a busz mig rendben nincs minden.
Ezzel nincs is semmi baj (nálunk meg pláne nem mert mi rendes turisták vagyunk), csak azt sérelmeztem, hogy erről nem történt említés és egy kicsit mellbe vágott, de ez is tisztázódott.
Holnap reggel indulunk.
Mindenkinek kitartás aki még utánunk fog indulni.
#1442972010-07-15 17:26:25 Válasz a #144227. hsz-ra
Ezt most nem teljesen értem abból, hogy vki egy nicknéven ír ide, honnan tudnák pontosan kit kell hívni
Én biztos rákérdeztem volna, hogy vajon honnan tudják.
Amúgy akkor ezek szerint úgy van ahogy írtam, ez nem csak náluk van így ez általános dolog több utazási irodánál,
nagyon sok helyen fent is van a honlapon leírva az információ az egyéni utazós résznél.
Az már más kérdés, ha náluk nincs ilyen a honlapon vagy nem tájékoztattak róla személyesen az út befizetésekor.
Akkor nincs más hátra mint jó utat és nyaralást kívánni nektek, remélem tudtunk segíteni, hogy jól sikerüljön a nyaralásotok
Letölthető Pargás információk
A szöveg főleg Pargával kapcsolatos infókat tartalmaz:árak,éttermek,boltok,fakultatív kirándulások,mi merre van...stb.
Én sem vállalok érte felelősséget,mivel egy gyors gyűjtés,és mások által leírt dolgok vannak benne. ITT
Több helyről is lehet tölteni.
Köszönet érte Brekinek,aki feltette egy oldalra!
Nem is gondoltam,hogy már ennyien letöltötték......
Breki! Lassan könykiadót kell keresnünk,meg kéne írni az első Parga útikönyvünket.......?!?
Kíváncsi vagyok,milyen országokból olvassák a Hellászt.