#2169372014-05-28 23:54:41 Válasz a #216917. hsz-ra
borzi!
Kefalonián vagyunk, a lefkadai időjárást nem tudom, felénk 5. napja kánikula van, de kora reggel hűvös is lehet. Ma estére befelhősödött, ebből még akármi is lehet, az itteniek azt mondják, jó idő jön továbbra is - de hogy kiderül (milyen idő lesz), az biztos
Köszi Kónyu, tudom Kefalónián vagy, de gondoltam akkora időjárás különbség nem lehet a két hely között elég közel vannak. Ezek az igazi hírek ez biztos infó)))). Nem úgy mint a sok időjárás jelentés oldal, de azért követem minden nap))))
#2169512014-05-29 09:09:44 Válasz a #216930. hsz-ra
...megtaláltam a hozzászólásodat!
motorbérlés 7 napra 40 euro ..jól értem?
Ez valami szuper
Filio apartmanban voltatok tavaly?..ez is szuper mert mi is odamegyünk idén... mához 2 hónapra.. ha bármi plusz infód van róla akkor szivesen fogadom akár privátban is... vagy a mail cimem is megadhatom...
Strand a közelben milyen,hova érdemes elsétálni a környéken?... mondjuk nemfogunk egy helyen leragadni az tuti..de mindent tudni akarok!
köszi
#2169582014-05-29 10:39:52 Válasz a #216942. hsz-ra
Szia,
Az időjósoknak nem lehet hinni sajnos.
Mi tavaly júni közepén mentünk Lefkadára. Nagyon ijesztő volt az időjárás. Thesszaloniki után a kanyargós, hegyes, ezer alagutas részen durván be volt borulva, sok helyen esett az eső, volt ahol 13 fok volt. Mikor kiértünk a hegyek közül, még mindig full borult volt az ég. Majd amint átértünk a szigetre ragyogó tiszta ég fogadott minket, így üdvözölt minket Lefkada újra.
Bő egy hét alatt nem volt ború, eső, gyönyörű időnk volt. Egy-két szeles nap volt csak.
..sziasztok,megint egy kérdés.. láttam youtube-n videókat.. hogy siklóernyőzni is lehet.. valaki kipróbálta már..és ha igen árat tudtok,mert ez valami oltári király dolog lenne..kiakarom próbálni... ahhhh
https://www.youtube.com/watch?v=zeTxM9iStGk
..ja és valami vizesést is láttam youtube-n..azt tudja valaki hogy pontosan merre található?