Jól van,na.......
Anyám,Enyám..... Ő egy nagyon jó énekesnő !
Mindenki Pargán van?Tiszta uborkaszezon.....
Kicsit fel akartam hozni a topikot,mielőtt eltűnik a süllyesztőben....
Pargán hol érdemes autót bérelni,és mennyibe kerül?
Mostanában azon jár az eszem,hogy 4-en összefogunk,bérelünk egy kocsit,elmegyünk az Acheronhoz,Nekromanteionba,Dodonaba.Olcsóbban kijön a benzinnel,mint egy fakultatív..... Sokkal olcsóbban...
Igazából engem Zagoria vidéke vonz,de nagyon. Meseszép,csak már elég messze van Pargától.
Nekem most egyik kedvencem hihetetlen fentről mikor állsz egy úszó felhőben és majdnem fázol közben látod lent a strandokat ahol napsütés van és látod merre megy a felhő árnyéka aztán már kint is vagy a felhőből.
És ugye a kilátás a szigetekre fantasztikus.
Van jó pár ilyen képem, de nem akarom vele telenyomni a Parga topikot
És ugye amíg nem fürdesz benne else hiszed, hogy ilyen színű tenger lehet
Legutóbb Breki1 szerkesztette (2010-07-18 09:26:13), összesen 1 alkalommal
Ja az autóbérlést már írtam korábban mi egy este végigrohantunk az összes helyen ahol lehet bérelni.
De a legjobbat egy élelmes utastársunk fedezte fel sokkal olcsóbb volt a többinél már egy napra is, de ők több napra vették ki akciósan.
Ez a lefelé vezető lépcsősor aljában van majdnem egy utazási irodában ahol tulajdonképpen semmi nem utal arra, hogy autót is lehet bérelni, de ha rákérdezel már mondják is. A többi helyen ki van írva, de még az idegenvezető által ajánlott is sokkal drágább.
Breki!
Érdekelne annak az utazási irodának a neve,meg hogy pontosan merre is van? Én még ugye nem voltam Pargán,és nem nagyon tudom,mi merre van......Ez a lépcsősor az lenne,ami a Várhoz vezet???
És a lényeg:mennyibe került???
Igen kb a vasmacskás résznél bemész a fagyisnál balra fordulsz meglátod a szemben lévő már korábban említett gyrosost és ott indul a lépcső és a vár előtti részen
Ez a lépcső nem egyeneses kanyarog kicsit és egy felső rész után kiszélesedik lesz egy kisebb terecske majd folytatódik, és azután jön jobb oldalt.
Ha felérsz ilyesmit látsz a lépcső felső része, és a kilátás fentről
De nekem is csak annyit mondott az utitársunk, hogy a lépcső alján lévő iroda és a szokásos reggeli sétám közben megtaláltam szval nem lesz nehéz.
AZ árra már pontosan nem emléxem 4 felé osztottuk csak arra hogy négy-öt euróval olcsóbb volt mint a többi, talán 10 fejenként, de lehet ez a másik helyeken volt. És több napra még olcsóbb akik ajánlották három négy napra vették ki.
Köszi Breki!
Hát igen,egy napra kevés lesz kibérelni az autót,annyi a látnivaló,de majd ott kialakul minden,csak én parázok itt előre......
Kövezzetetek meg,de nézegetem egy ideje a Bulgária topikot is,h.apci hozzászólásait,és csak ámulok és bámulok.... Még egy úticél.... Ha így haladok,egész életemre előre meglesznek az úticélok.....
Ja,és akkor Montenegro-t és Egyiptomot még nem is említettem....
...Kövezzetetek meg, de nézegetem egy ideje a Bulgária topikot is, h.apci hozzászólásait, és csak ámulok és bámulok.... Még egy úticél.... Ha így haladok, egész életemre előre meglesznek az úticélok..... Ja,és akkor Montenegro-t és Egyiptomot még nem is említettem....
Igazán kedves tőled, hát még ha olvasgatnál vissza a többi topicban (pl. Egyéb utazásaink) is, vagy másutt a neten... Rengeteg gyönyörű hely van a világban, de még tőlünk szinte karnyújtásnyira is; sajnos egy élet is kevés hozzá, hogy végigjárjuk. Parga és Görögország gyönyörű, de van más is, másmilyen is, másképp szép és érdekes is, s a változatosság gyönyörködtet... Átmeneti hűtlenségem dacára azért még pl. Parga napirenden van nálam is...
láthatod, hogy mikor kezdtem a topikot, először Szerbia-Montenegroban voltunk plusz Horvátban Dubrovnikban újra
utánna való évben meg Bulgáriát jártuk be szó szerint keresztbe-kasul hazafelé meg Romániában szálltunk meg.
Az évben ha jól emléxem 27 városban jártunk rövidebb hoszabb ideig.
Sajnos sok kép már nem jelenik meg, sokan nemis sejtik milyen csodálatos részek ezek leszólják Bulgáriát és Montenegrót.
#1446572010-07-18 18:11:38 Válasz a #144647. hsz-ra
Ez pontosan így van ezért igyekszem minden évben máshová menni
és ezért nem értem azokat akik ötödször is Sartira mennek, mert az Görögország és milyen jó bevállt nekik
Közben nemis sejtik milyen helyeket hagynak ki.
Szerintem amíg vki megteheti utazzon járjon be különböző helyeket
annyi csodálatos rész van a világban, és számolja csak ki mindenki hány szabad nyara van arra hogy utazgasson. Elárulom a helyek száma amiket meg kéne nézni lesz a több.
És itt nem a drága luxusutakról beszélek, például mi Bulgáriában úgy éltünk mint a kiskirályok, Montenegró se a drágaságáról híres, hanem például erről többek között
#1446692010-07-18 19:49:50 Válasz a #144646. hsz-ra
Feripapa!
Köszi a listát,jó lenne ha 30 juró lenne csak az autókölcsönzés,mert olvastam én már olyat is,hogy minimum 40-et elkérnek.....
Na de majd,ha ottleszünk,szétnézünk,és megkeressünk pl. a Breki által is javasolt irodát,aztán majd kiderül mi mennyi.