Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5881
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144492 Üzenet linkje2010-07-17 10:41:53 

Hátha finanszírozzák, hogy egy hónapig kint lehessek én mindent megírok icon_razz.gif

Itt a felső az enyám nálad a két egyiptomi letöltés elég érdekes icon_smile.gif

És még Görögországból is leszedte valaki icon_smile.gif Szerintem Helyi lakos icon_wink.gif
Mármint most icon_wink.gif icon_idea.gif

Letöltési szám:

Parga info.doc 42
görög ételek + szótár (osztogatni) 80
Parga_2009.rar 150

# 5882
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144495 Üzenet linkje2010-07-17 11:09:04 

[quote="Breki1"]Hátha finanszírozzák, hogy egy hónapig kint lehessek én mindent megírok icon_razz.gif

Itt a felső az enyám nálad a két egyiptomi letöltés elég érdekes icon_smile.gif

Csatlakozom,ötös voltam fogalmazásból.... icon_biggrin.gif

Egyiptom??? Na,ezt nem is gondoltam volna.... Görögország mellett Egyiptom a másik álmom.... Egyszer oda is eljutok majd....

# 5883
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144503 Üzenet linkje2010-07-17 13:34:30 

Jól van siettem bringázni.

Helyesen: A felső az enyém (tied az alsóicon_smile.gif)

Off: Száradna el az olyan emberek keze akik rajzszögeket szórnak az útra, sikerült egybe belenni.

# 5884
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144545 Üzenet linkje2010-07-17 21:24:08 

Jól van,na....... icon_wink.gif
Anyám,Enyám..... icon_biggrin.gif Ő egy nagyon jó énekesnő !
Mindenki Pargán van?Tiszta uborkaszezon.....
Kicsit fel akartam hozni a topikot,mielőtt eltűnik a süllyesztőben....

# 5885
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144551 Üzenet linkje2010-07-17 21:39:58 

Pargán hol érdemes autót bérelni,és mennyibe kerül?
Mostanában azon jár az eszem,hogy 4-en összefogunk,bérelünk egy kocsit,elmegyünk az Acheronhoz,Nekromanteionba,Dodonaba.Olcsóbban kijön a benzinnel,mint egy fakultatív..... Sokkal olcsóbban...
Igazából engem Zagoria vidéke vonz,de nagyon. icon_razz.gif Meseszép,csak már elég messze van Pargától.

# 5886
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144597 Üzenet linkje2010-07-18 09:21:45  Válasz a #144551. hsz-ra Előzmény #144551

Jó ötlet, de Acheront inkább Sivota-val Igoumenitsa-val és Ammoudiaval kötném össze a többit másik napra raknám.

Ha még belevezzük Sarakino-t és az összes többi kis öblöt Igoumenitsa-ig már ez is nehezen fér bele egy napba, főleg egy Ali Pasa váras kezdéssel.

Ja és Lefkada-t ne hagyd ki, itt írtam például miért:
https://www.hellasz.hu/forum/v.....start=4764

Nekem most egyik kedvencem hihetetlen fentről mikor állsz egy úszó felhőben és majdnem fázol közben látod lent a strandokat ahol napsütés van és látod merre megy a felhő árnyéka aztán már kint is vagy a felhőből.

És ugye a kilátás a szigetekre fantasztikus.
Van jó pár ilyen képem, de nem akarom vele telenyomni a Parga topikot icon_razz.gif

És ugye amíg nem fürdesz benne else hiszed, hogy ilyen színű tenger lehet

Legutóbb Breki1 szerkesztette (2010-07-18 09:26:13), összesen 1 alkalommal
# 5887
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144599 Üzenet linkje2010-07-18 09:25:11 

Ja az autóbérlést már írtam korábban mi egy este végigrohantunk az összes helyen ahol lehet bérelni.

De a legjobbat egy élelmes utastársunk fedezte fel sokkal olcsóbb volt a többinél már egy napra is, de ők több napra vették ki akciósan.
Ez a lefelé vezető lépcsősor aljában van majdnem egy utazási irodában ahol tulajdonképpen semmi nem utal arra, hogy autót is lehet bérelni, de ha rákérdezel már mondják is. A többi helyen ki van írva, de még az idegenvezető által ajánlott is sokkal drágább.

# 5888
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144613 Üzenet linkje2010-07-18 11:16:15 

Breki!
Érdekelne annak az utazási irodának a neve,meg hogy pontosan merre is van? Én még ugye nem voltam Pargán,és nem nagyon tudom,mi merre van......Ez a lépcsősor az lenne,ami a Várhoz vezet???
És a lényeg:mennyibe került??? icon_biggrin.gif

Amúgy hihetetlen ez a vízszín........... icon_eek.gif

# 5889
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144628 Üzenet linkje2010-07-18 12:40:42 

Igazából a francse tudja a nevét icon_smile.gif

Igen kb a vasmacskás résznél bemész a fagyisnál balra fordulsz meglátod a szemben lévő már korábban említett gyrosost és ott indul a lépcső és a vár előtti részen

Ez a lépcső nem egyeneses kanyarog kicsit és egy felső rész után kiszélesedik lesz egy kisebb terecske majd folytatódik, és azután jön jobb oldalt.

Ha felérsz ilyesmit látsz a lépcső felső része, és a kilátás fentről

De nekem is csak annyit mondott az utitársunk, hogy a lépcső alján lévő iroda és a szokásos reggeli sétám közben megtaláltam szval nem lesz nehéz. icon_lol.gif

AZ árra már pontosan nem emléxem 4 felé osztottuk csak arra hogy négy-öt euróval olcsóbb volt mint a többi, talán 10 fejenként, de lehet ez a másik helyeken volt. És több napra még olcsóbb akik ajánlották három négy napra vették ki.

# 5890
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144641 Üzenet linkje2010-07-18 14:56:21 

Köszi Breki!
Hát igen,egy napra kevés lesz kibérelni az autót,annyi a látnivaló,de majd ott kialakul minden,csak én parázok itt előre...... icon_smile.gif
Kövezzetetek meg,de nézegetem egy ideje a Bulgária topikot is,h.apci hozzászólásait,és csak ámulok és bámulok.... Még egy úticél.... Ha így haladok,egész életemre előre meglesznek az úticélok..... icon_biggrin.gif
Ja,és akkor Montenegro-t és Egyiptomot még nem is említettem....

# 5891
Feripapa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144646 Üzenet linkje2010-07-18 16:21:11 

Sziasztok!

Autóbérléssel kapcsolatban itt megnézhetitek (képek, árak ...)

autóbérlés

Mi autóval mentünk, csak ez az iroda által találtunk szállást.
Összehasonlítási alapnak biztosan jó, mert a bérlési árakat nem néztük.

# 5892
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144647 Üzenet linkje2010-07-18 16:40:07 

Theia írta:
...Kövezzetetek meg, de nézegetem egy ideje a Bulgária topikot is, h.apci hozzászólásait, és csak ámulok és bámulok.... Még egy úticél.... Ha így haladok, egész életemre előre meglesznek az úticélok..... icon_biggrin.gif Ja,és akkor Montenegro-t és Egyiptomot még nem is említettem....

Igazán kedves tőled, hát még ha olvasgatnál vissza a többi topicban (pl. Egyéb utazásaink) is, vagy másutt a neten... icon_wink.gif Rengeteg gyönyörű hely van a világban, de még tőlünk szinte karnyújtásnyira is; sajnos egy élet is kevés hozzá, hogy végigjárjuk. icon_cry.gif Parga és Görögország gyönyörű, de van más is, másmilyen is, másképp szép és érdekes is, s a változatosság gyönyörködtet... icon_wink.gif icon_razz.gif Átmeneti hűtlenségem dacára azért még pl. Parga napirenden van nálam is... icon_smile.gif

# 5893
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144655 Üzenet linkje2010-07-18 17:55:37  Válasz a #144641. hsz-ra Előzmény #144641

Miért köveznénk

Ha az utazásos topikom visszanézed

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088419454&order=reverse&index=21

láthatod, hogy mikor kezdtem a topikot, először Szerbia-Montenegroban voltunk plusz Horvátban Dubrovnikban újra
utánna való évben meg Bulgáriát jártuk be szó szerint keresztbe-kasul hazafelé meg Romániában szálltunk meg.
Az évben ha jól emléxem 27 városban jártunk rövidebb hoszabb ideig.

Sajnos sok kép már nem jelenik meg, sokan nemis sejtik milyen csodálatos részek ezek leszólják Bulgáriát és Montenegrót.

Hát én mikor beraktam pár képet pl az egyik Budva környéki strandról akkor csak lestek,
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088419454&no=196

Azt hiszem itt koncertezett a Roling Stones ezen a strandon. (Jaz Beach)

Egyiptom vhogy engem nem vonz annyira, viszont Portugáliát szívesen megnézném és most Capriba is elmennék a filmsorozat után icon_smile.gif

# 5894
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144657 Üzenet linkje2010-07-18 18:11:38  Válasz a #144647. hsz-ra Előzmény #144647

Ez pontosan így van ezért igyekszem minden évben máshová menni
és ezért nem értem azokat akik ötödször is Sartira mennek, mert az Görögország és milyen jó bevállt nekik icon_smile.gif

Közben nemis sejtik milyen helyeket hagynak ki.
Szerintem amíg vki megteheti utazzon járjon be különböző helyeket
annyi csodálatos rész van a világban, és számolja csak ki mindenki hány szabad nyara van arra hogy utazgasson. Elárulom a helyek száma amiket meg kéne nézni lesz a több.

És itt nem a drága luxusutakról beszélek, például mi Bulgáriában úgy éltünk mint a kiskirályok, Montenegró se a drágaságáról híres, hanem például erről többek között

Kotori öböl
klikk

Na de ne offolok tovább icon_wink.gif

# 5895
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#144669 Üzenet linkje2010-07-18 19:49:50  Válasz a #144646. hsz-ra Előzmény #144646

Feripapa!
Köszi a listát,jó lenne ha 30 juró lenne csak az autókölcsönzés,mert olvastam én már olyat is,hogy minimum 40-et elkérnek.....
Na de majd,ha ottleszünk,szétnézünk,és megkeressünk pl. a Breki által is javasolt irodát,aztán majd kiderül mi mennyi.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 392 393 394 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu