#1800692012-02-26 14:44:36 Válasz a #180051. hsz-ra
Szia Agica 2!
Talán segítek.
Tavaly a szegedi parkolóból reggel 9-kor indultunk Toloba és másnap reggel 1/2 10-kor állt meg a busz. Magyar idő szerint. A sofőrök tényleg nagyon szolgálat készek. Volt rá példa, hogy a megbeszélt idő előtt is megálltak, ha "baj" volt. E miatt ne görcsölj.
Sziasztok!
Jó régen nem jártam erre..időhiány stb. )
De most, hogy tervezgetem a nyaralást, már mindennapos tevékenység lesz, hogy benézzek ide. Idén úgy néz ki, hogy nem Tolo az úticél, de attól ide is be-be lesek néha, hátha tudok segíteni valakinek valamit. (csak azért megyünk máshová, mert vannak még helyek amik kimaradtak Görögországból, de egyszer tuti visszamegyek oda!)
Ágica!
Ne filozz Tolon, gyönyörű hely, egyszer mindenképp látni kell a Peloponnészoszt!
Én régen csak busszal mentem nyaralni, és mondhatom, hogy kellemes csalódás volt - egyébként csak és kizárólag Grandos busszokkal mentem edddig, hosszabb utakra is - a sofőrök megállnak ha valaki szól, hogy problémája van, de ha nem iszod végig az egész utat, akkor nem lesz gondod, higgy nekem, hasonlók miatt én is mindig aggódtam. Csak pozitivumokat tudok mondani a Grandos buszokról és sofőrökről, maximálisan segítőkészek, és felkészültek.
Vágj bele, nem fogod megbánni, én szerelmes lettem tavaly Toloba.
(mi Ibuszos apartmanban voltunk, ami szintén kifogástalan volt)