Bizony ilyenkor amikor már kezd hűvösebb lenni, olyan jó visszanézni a kpeket és képzeletben visszamenni Én gyűlölöm a hideget, a telet a hideget és legfőképpen a havat. Ezért is jó olyan képeket látni, ahol még jó idő van, süt a napocska, minden zöld és mindenki boldog Nos, hogy jövőre hova megyünk? Ez még tervezési stádiumban van, de Kephalonia, Parga és természetesen Zakynthos Időben értesíteni foglak Titeket, hogy hova is készüljetek
Szia Sancho!
Mi most konkrét tervvel indulunk neki a jövő évnek: Pargára szeretnénk menni!
Érdekes, hogy Neked is ott van a terveid között!
Isteni képeket csináltatok, gratula, gondolom méltó nászút volt..
Egyébként milyen gépet használtatok?
A fotósnak külön gratula, jók a meglátásai!
Kívánok nektek legalább ugyanilyen szép 2013at itt a fórumon és az életben is!!
Köszi szépen Feca!
Igen-igen, tökéletes nászút volt!
Mindketten fényképeztünk (imádunk fotózni), szóval vegyesen töltöttem fel a képeket. Sony NEX-3-assal (a férjem gépe) és Samsung WB 700-assal (enyém) készítettük a képeket.
Ne aggódjatok én is a jövő évet tervezgetem!
Nincs nap, hogy ne nézegetnék szebbnél szebb helyeket a Google Earth-ön...
Meg hát már megvan a jövő évi úti cél (Parga) egy komplett útitervvel...
Szóval közétek tartozom.
Szia Sancho!
Mi már voltunk Pargan és Kephalonián is,iszonyúan gyönyörű mindkettő!!!
Az a "baj" hogy az összes Görög sziget varázslatos,mindegyikről nehéz hazatérni....Parga is olyan mint egy kis sziget,teljesen az a hangulat kapott el ott is mint bárhol Göröghonban.Ha gondolod,ezekről a helyekről is rengeteg fotóm van,megnézzük és gondolkozhatsz a jövő évi nyaraláson.(előre mondom,nem fogysz tudni egyszerűen dönteni!)
Mi a Grandnak a fakultatív kirándulásán vetünk részt de már reggel Xigiánál kezdett el a szél fújdogálni oly annyira,hogy vizimentés is történt..
Valakiknek a gyermekei bementek +1-2 felnőtt és már nem tudtak a hajóra vissza jönni akkora hullámok voltak...kérdem én, miért kell egy gyermeket ilyen széle mellett kiengedni a nyilt vízre???-én jó úszó vagyok de megértem kiúszni a lánykámmal együtt a kérdésedre visszatérve nem tudtunk kikötni a Navaggiónál de ez nem az iroda hibája volt stb..tényleg nagy hullámok voltak, nem is gondolná az ember,hogy ott abban az öbölben is,hogy tud uralkodni a természet..a lányom majdnem belehalt a csalódottságtól de próbáltam vígasztalni, Keri után már minden oké volt, ott kárpótolta minden szóval így jártunk de nem bánom, a hajó tett egy tisztelet kört az öbölben nagy nehezen de ne tudd meg 75 fokos dőlésszögben kb.akkora hullámok voltak no meg a hajón sokan rosszul voltak a hullámoktól volt dolga a tengerész gyereknek, nylon zacskóval állt középen és azt osztogatta
Szia Relisa!
Mondtam hogy nagyon jó a Gyradiko!Mi már a tintahaltól a vegyes grilltálig kipróbáltunk mindent.Csak a tenger hiányzik melőle,de az nagyon...Amúgy a tulaj is Görög és lehet nála vásárolni jó árban eredeti Görög fűszereket is(ez a kiszolgálópult falán van elég apró fotóval illusztrálva)Egyszóval mi szeretünk ide járni,mert jó!
Ne is mondd a rossz időt. A mai nap is majd megfagytam Ilyenkor lenne jó, ha valaki el küldene valami melegebb éghajlatra Már előre félek a téltől. Én is a jövő nyarat várom és már nagyon készülök a nyaralásra. Egyelőre a tervezési stádiumban vagyok 293 nap? Ugyan kérem... hipp-hopp és már el is telt
Nos akkor egy szavatok nem lehet, mert ismét egyfelé gondolkodunk parga már idén is benne volt a tervben, de aztán Zakynthos lett, amit természetesen nem bántunk meg, sőt! De tény, hogy jövőre Parga is benne van a tervben, aztán majd kiderül, hogy mit sikerült összehozni
Nektek jó utat előre is Pargára, aztán, lehet hogy találkozunk kinn
Majd még kiderül mit is tudunk majd intézni és véglegesen hova is megyünk, de természetesen, szívesen veszem az ötleteket és képeket
Úgy is volt róla szó, hogy elszaladtok hozzám egy kis képnézegetésre